- 13 Μαρ 2016, 00:47
rx8_drifter έγραψε:Ρατσιστική επιθεση μόνο για το πρώτο μπορείς να δεχτεις, φαντάζομαι το αντιλαμβάνεσαι
Θα είχε και ενδιαφέρον να μας πεις σε πιο περιβάλλον ένοιωσες τον ρατσισμό
Αν το πας με την στενή έννοια ράτσισμός εκ του ράτσα, άρα μόνο για θέματα καταγωγής διάκριση δεκτόν. Πώς θα ονομάσεις, όμως, την επίθεση γιατί αρνούμαι να πάρω λάδι ή πώς θα ονομάσεις την επίθεση γιατί θέλω να υπερασπίζομαι την πατρίδα μου (αυτή είναι η ιδεολογία μου) γιατί δεν μπορώ να βρω καλύτερη έκφραση, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις εκ των προτέρων αρνητική αντιμετώπιση σε κάποια θέματα;
Πάμε τώρα για το περιβάλλον που ανέφερες:
1. Νοσοκομείο, όπου κατά προτεραιότητα έμπαιναν οι τουρκόγυφτοι. Μπροστά στα μάτια μου ήρθαν πολύ μετά από εμάς και μπήκαν πρώτοι, χωρίς αντίδραση του προσωπικού ασφαλείας. Δίνω τόπο στην οργή γιατί δεν μπορείς να τσακώνεσαι συνέχεια.
2. Και πάλι νοσοκομείο, όσο ίσχυε το 5€ είσοδος (δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμη, έχω καιρό να πάω σε επείγοντα - ευτυχώς δηλαδή). Είμαι στο ταμείο και πληρώνω, ενώ έρχεται και πάλι γυφτοπαρέα. Μιλάνε και πάνε να μπουν έτσι μέσα χωρίς πληρωμή και με παράκαμψη σειράς. ΌΛΟΙ μούγκα στην στρούγκα. Μόνον εγώ αντέδρασα και είπα ότι θα μπω και πρώτος και χωρίς λεφτά, αφού το κάνουν και αυτοί, οπότε, για να μην γίνει χαμός, το προσωπικό ασφαλείας τους σταμάτησε τελευταία στιγμή, ενώ η ταμίας φώναζε να γυρίσουν πίσω.
Και τα δύο στο Κρατικό Νικαίας Αγ. Παντελεήμων ημέρες εφημερίας.
3. Δήμος (δεν αναφέρω ποιος). Αναφορές για μια παράβαση κάποιας νομοθεσίας (δεν αναφέρω επίσης γιατί θα καταλάβουν ότι είμαι εγώ). Με γράφουν στα @@ τους και μου μιλούσαν στο τηλέφωνο με άσχημο τρόπο. Παίρνω τηλέφωνο μετά από καιρό και το παίζω Αλβανός (αλλαγή προφοράς), ενώ τους λέω ότι είναι ρατσιστές που δεν με εξυπηρετούν. Και έγινε το θαύμα... ήρθαν και διόρθωσαν την παρανομία...!!!
4. ΕΛ.ΑΣ. που, για να λέμε και την πάσα αλήθεια με έχουν αφήσει και 2 φορές πιστεύοντας αυτό που είπα (τα έχω αναφέρει στο παρελθόν), μου κάνουν έλεγχο γιατί ήμουν Έλληνας (εύκολος στόχος, με τσάντες Παπασωτηρίου στα χέρια, ενώ βγαίνω από το βιβλιοπωλείο = θα δηλώσουμε τον έναν έλεγχο από τους 10 που μας είπαν χωρίς αντιδράσεις και κινδύνους), ενώ 50m πιο κάτω έκλεβαν αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια τους. 5 άτομα έξω ακριβώς από τον Παπασωτηρίου στην Στουρνάρη (κάπου το 2000, αν τα θυμάμαι καλά - τα έχω γράψει και αλλού, όμως, οπότε μπορείς να τα βρεις) μου ζητούσαν ταυτότητες και ρωτούσαν πού πηγαίνω και τι έχω μέσα στην τσάντα (έξω από τον Σκλαβενίτη με τσάντες του Super Market έχω μέσα εκρηκτικά από τον 2ο διάδρομο). Παρά το ότι τους ανέφερα ότι κλέβουν το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια μας (κυριολεκτικά 50m πιο κάτω, ένα Punto, με λοστό στράβωσαν την πόρτα) επέμεναν να τελειώσουν τον έλεγχο και μετά, όταν είδαν ότι το αυτοκίνητο όντως το άνοιξαν με ρωτούσαν πού πήγαν οι κλέφτες (ή ήταν στραβοί ή ήταν μπετόβλακες ή τα έπαιρναν - προτιμώ να πιστεύω το 3ο για το καλό της Αστυνομίας δηλαδή).
5. ΙΚΑ Νικαίας. Περιμένω στην σειρά με χαρτάκι, όταν ακόμη ήμουν ωρομίσθιος, ενώ μπροστά μου περνούσαν ΟΛΟΙ οι αλλοδαποί κατά προτεραιότητα και χωρίς χαρτάκι. Αντέδρασα στον 5ο και με έγραψαν στα @@ τους οι υπάλληλοι.
Για τα υπόλοιπα, που δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού, αλλά κάτι παρεμφερές, μπορώ να σου αναφέρω πολλά περιστατικά:
1. ΔΕΗ, κάνω πρακτική (όχι υποχρεωτική για εμάς) και ήρθαν και με έπιασαν: να μην δουλεύεις γιατί μας χαλάς την πιάτσα, όταν μέσα σε 1 εβδομάδα είχα βγάλει την δουλειά που υποτίθεται θα έκανα 2 μήνες.
2. Σε ΟΛΑ τα σχολεία. Όταν τους λέω να κάνουμε π.χ. κάτι ηλεκτρονικά για να μην κουραζόμαστε και να είμαστε χαλαροί έχω 100% τις παρακάτω αντιδράσεις: α) οι συνάδελφοι να με διακόπτουν την ώρα που εξηγώ και β) ο Δντης να βάζει επιπλέον εφημερίες για να με χώσει αν νομίζει ότι είμαι χαλαρός, άρα προλαβαίνω να σκέφτομαι.
3. Σε ΟΛΑ τα σχολεία, όταν τους αναφέρω ότι δεν κάνω ιδιαίτερα λόγω ιδεολογίας (δεν θέλω να κλέβω, αλλά ούτε και να τρώω το ψωμί ενός άνεργου συναδέλφου), όλοι απομακρύνονται και με κοιτάνε με μισό μάτι. Συνήθως με υποστηρίζουν αυτοί που δεν κάνουν τίποτε: κάτι Θεολόγοι κλπ ειδικότητες.
4. Για το Παν/μιο δεν χρειάζεται να τα πω πάλι. Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να μην μετέχω στο πάρτυ με τα στημένα. Από τότε δεν ήμουν χρήσιμος στο σύστημα και ξαφνικά μου χάλαγε ο υπολογιστής ή ο χώρος που είχα γινόταν από 100MB κάτω από 20MB, άλλαζε η διάταξη των γραφείων, ερχόταν κάποιος και χρειαζόταν την καρέκλα ή το PC κτλ κτλ.
Αν θες να σου πω και για την πατρίδα, την ιδεολογία μου, μπορώ:
1. Πρώτος και κύριος εσύ και η ομάδα των αριστεριστών. Ας έχω αναρχικές ιδέες ή πιο κομμουνιστικές και από τον Λένιν σε κάποια σημεία (φαντάσου ότι ο HiFi με έβαλε στους αριστερούς... απίστευτο και να το σκέφτομαι). Μόνο που μιλάω για πατρίδα, ως το σύνολο των ανθρώπων που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά (και ράτσας, αλλά και ως πολιτισμός) και που επιθυμούν να ζήσουν με αυτά δέχομαι εδώ και χρόνια επιθέσεις, χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος, απλά γιατί είμαι αντίθετος με τον μηδενισμό του έθνους (ειδικά του ελληνικού) που υπηρετούν ορισμένοι (από βλακεία ή έμμισθα - το 2ο πιο πιθανόν).
2. Δεύτεροι οι δεξιοί που έχουν πάρει το μέρος του Ράιχ Part 4 - The reincarnation of the dead king Charlemagne. Τους χαλάω την μανέστρα όταν αναφέρομαι σε πατρίδα γιατί πρέπει να εξαφανιστούμε γιατί διαφορετικά δεν θα κληρονομήσουν τους αρχαίους Έλληνες και μετά Ρωμαίους, οπότε δεν θα είναι ποτέ πραγματικοί Άρειοι.
3. Θητεία. Λόγω ιδεολογίας με πήγαν εκεί που με πήγαν. Λόγω ιδεολογίας ήμουν στο μόνο σημείο που θα με περνούσαν οι Τούρκοι από πάνω (είχαμε 2 σημεία διαβατά από άρματα στην ευθύνη μας, το ένα εκ των οποίων χωρίς προετοιμασία με σνόρκελ κτλ και σε αυτό το σημείο ήμουν δκτης του πολυβολείου που ήταν το μισό μέσα στο νερό). Λόγω ιδεολογίας δεν μπορούσα να χαλαρώσω, αφού δεν με πήγαιναν σε φυλάκιο, αφού ήξεραν ότι δεν θα ρωτούσα πώς και γιατί και θα έριχνα στο ψαχνό στους αχθοφόρους του μαγικού χόρτου. Εδώ μπορώ να γράψω πολλά που έχουν έρθει και από υποτιθέμενους φανατικούς πατριώτες (π.χ. Υπδκτης που δηλώνει φανατικός Έλληνας κυνηγάει εμένα που είμαι φανατικότερος αυτού).
4. Σχολεία: η κυριαρχία της Αριστερά είναι δεδομένη. Τι ακούω πίσω από την πλάτη μου αν κάνω πως μιλάω για πατρίδα... Και τι προσπαθούν να μου κάνουν μετά... Χώσιμο παντού, όπως σε εφημερίες, εκδρομές, κουβάλημα θρανίων, μέχρι και DJ θα πάνε να με βάλουν, αρκεί να μην με έχουν στα πόδια τους να τους χαλάω την μανέστρα. Για Συλλόγους και Συνελεύσεις κτλ δεν το συζητώ. Αν πάω να μιλήσω θα με διακόψουν πριν ολοκληρώσω την 1η πρόταση (δεν μιλάω για περίοδο ολόκληρη) και θα αλλάξουν θέμα αμέσως μην τύχει και κατηγορήσω τον Υπουργό ή τους συνδικαλιστές (αυτοί φταίνε για όλα, όχι ο απλός κόσμος που παλεύει, αλλά δεν έχει γνώση της πραγματικότητας).
Αρκούν αυτά ως 1ο δείγμα; Όχι ότι θα καταλάβεις ή θα πειστείς (βλ. παραπάνω), αλλά τα δίνω για να καταγραφούν στα πρακτικά, όπως λένε.
---------------------
Και μιας και το πήρε το μάτι μου πριν λίγο:
Chipita: Διανομή ενός εκατομμυρίου κρουασάν στους πρόσφυγεςChipita: Διανομή ενός εκατομμυρίου κρουασάν στους πρόσφυγες
Ο Σπ. Θεοδωρόπουλος της Chipita αποφάσισε να διανείμει σε πρόσφυγες 1.000.000 κρουασάν. Ήδη η εταιρεία έχει αρχίσει την παραγωγή τους και η διανομή τους θα γίνει άμεσα μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από ομάδας εθελοντών της Chipita.
Σε διάστημα ενός μηνός θα μοιραστούν όλα τα κρουασάν («Molto») σε όλους τους καταυλισμούς των προσφύγων από τον Πειραιά έως την Ειδομένη. Στα κρουασάν θα αναγράφεται σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αραβικά και αγγλικά) η φράση «Δεν διατίθενται προς πώληση», ώστε να μην υπάρξει από κανέναν εκμετάλλευση ή αισχροκέρδεια.
Έτσι για άλλη μια φορά ο ιδιωτικός τομέας ξελασπώνει το Κράτος που κατά γενική ομολογία τα έχει θαλασσώσει. Αναμένεται ότι το παράδειγμα της Chipita θα ακολουθήσουν και άλλες ιδιωτικές εταιρίες.
Υπέροχο αυτό που κάνει και μπράβο του και μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους επιχειρηματίες που θα κάνουν κάτι αντίστοιχο. Δώσε, όμως, κύριε και 100€ στο Χ σχολείο να πάνε εκδρομή τα παιδιά στο Πλανητάριο... Αφού γνωρίζεις ότι έχουμε π.χ. 80 παιδιά και χρειάζεται τουλάχιστον 60% (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο) για να πάνε, το χρήμα δεν περισσεύει σε κανέναν, ενώ υπάρχουν και 5-10 σε κάθε τάξη που είναι σε τραγική κατάσταση*, οπότε με δυσκολία και με συμβολή καθηγητών γίνεται ό,τι γίνεται. Εκεί γιατί δεν δίνεις λοιπόν; Δώσε από 100€ στα 10 πιο κοντινά σχολεία, κέρνα κρουασάν στα 10 αυτά σχολεία 1-2 φορές τον χρόνο, με την έναρξη ή με την λήξη των μαθημάτων π.χ. Αλλά τι να κάνει κι αυτός ο άνθρωπος, αφού, αν το κάνει, θα πέσουν οι αριστεροί να τον φάνε γιατί διαφημίζει/προωθεί τα προϊόντα του, πράγμα που δεν συμβαίνει όταν έχουμε να κάνουμε με μετανάστες. Κύριοι, ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Οι εντολές είναι σαφείς: να εξαφανιστεί ο γηγενής πληθυσμός και σε αυτό το παιχνίδι παίζουν και πολλοί που φαίνονται αθώοι (π.χ. κάποιοι ιδεολόγοι).
Ευχαριστώ.
* Δντης σε σχολείο μαζεύει τα παιδιά που έχουν πρόβλημα και για να μην τους πει ότι τους κερνάει φαγητό λέει: θα πεις προσευχή το πρωί και μετά κερνάω κυλικείο, οπότε έχει βρει τρόπο και προσευχή να λέγεται, αλλά και τα παιδιά να τρώνε χωρίς να φαίνεται ότι κάνει ελεημοσύνη. Και μετά λέμε για ρατσισμό στους αλλοδαπούς...
Τελευταία επεξεργασία από pipinos1976 και 13 Μαρ 2016, 01:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά