Λογικα οι γειτονες υπαγονται στην 1η κατηγορια, αν και με αυτες τις Μιελε δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://rohnson.cz/en/produkt/r-2860/
εβαλα ενα μπυτι κοτοπουλο με πατατες τηγανητες μεσα
Φυσικα πανω στο ειδικο χαρτι μιας χρησης και 3 ψεκασματα με λαδι
Η |λογοκρισία| εινα και το διαβασα μετα οτι πριν την πρωτη χρηση πρεπει να πλυνεις τον καδο και τον πατο με ζεστο νερο και σαπουναδα
Ε δεν το εκανα
Σε καμια ωρα που θα εχω φαει αν δεν γραψω εντυπωσεις να ξετε θα ειμαι στο κεντρο υγειας με δηλιτηριαση

Μετά από πολύ ψάξιμο ανάμεσα σε συμβατικές με σακούλα ,συμβατικές με κάδο,σκουπερ ρομπότ και σκούπες στικ είχα ήδη μπανισει μια αλλά έκανε 560 ευρώ πριν ένα μήνα και τώρα την είδα στο κωτσο με 460 και την τσίμπησα
Δύο σε ένα και σκούπισμα και σφουγγάρισμα

< >
https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... -i-ekrixi/
Η έκρηξη προήλθε από κουζινάκι στο εσωτερικό του διαμερίσματος, όταν σημειώθηκε διαρροή υγραερίου – πιθανότατα από φιάλη που χρησιμοποιούνταν για μαγείρεμα.
Υποθέτω πως μια σύγχρονη κουζίνα θα έχει δικλείδες ασφαλείας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως φτάνει ποτέ την ασφάλεια που προσφέρει το ηλεκτρικό ρεύμα σε μια σωστή εγκατάσταση. Θέλω να πω, στην ηλεκτρική εγκατάσταση υπάρχουν ασφάλειες, τόσο για το βραχυκύκλωμα, όσο και για το φορτίο, ενώ υπάρχει και το ρελέ διαρροής αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που αμέσως θα προστατέψει από τα χειρότερα.
Δε γνωρίζω για τα αέρια αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, η δική μου πρόταση είναι να υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια που έχουν συσκευές αισθητήρες ανίχνευσης καπνού, όπως επίσης και στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού.
Δε χρειάζεται να πληρώσετε πολλά, υπάρχουν φθηνοί κινέζικοι τόσο στο Skroutz όσο και στο Aliexpress που δουλεύουν μια χαρά, οι περισσότεροι μάλιστα συνδέονται και με εφαρμογή στο κινητό.
sknipper τον Ιανουάριο 2025 στη σελίδα 439 έγραψε:Αποστολή εξιχνίασης βλάβης πολυφούρνου μικροκυμάτων/φούρνου/γκριλ της Panasonic μοντέλο NN-CF853.Επεισόδιο 2ο...
Εκεί που κάτι ζέσταινε η κόρη έριξε την ασφάλεια στον πίνακα που αντιστοιχούσε στην μπρίζα. Αλλά αυτή τη φορά δεν έδειχνε κωδικούς απλά νέκρωσε.
Το άνοιξα μια φορά τραβολόγησα τις επαφές και τα καλώδια δεν έγινε τίποτα. Το άνοιξα άλλη μία και πλέον το έχω μάθει και το ανοίγω πολύ πιο εύκολα και το κλείνω ξανά πιο εύκολα. Κάπως μου έδωσε χέρι, απελευθέρωσα και κάτι πιασμένα καλώδια και πίσω από πλαστικά καπάκια βρήκα πλακέτες. Και είχε πάνω στην πλακέτα και μία ασφάλεια που μπόρεσα να βγάλω και να μετρήσω ότι είναι καμμένη. Αργής καύσης Τ15Α, την έχω παραγγείλει και περιμένω.
Κάπου είδα να λέει ότι αυτή καίγεται όταν δεν κάνει καλή επαφή ο μεσαίος μικροδιακόπτης. Γενικά έχω καταλάβει ότι όταν κλείνεις την πόρτα έχει 3 μικροδιακόπτες και αυτοί αν δεν δουλεύουν καλά ή δεν κάνουν επαφή δημιοργούν θέματα. Γιατί να έχει 3 και όχι έναν δεν το καταλαβαίνω.
Όπως και να έχει πάντως ο φούρνος μάλλον είναι στα τελευταία του, έχει φαγωθεί μέταλλο από τα τοιχώματά του από μέσα και μερικές φορές κάνει σπίθες. Και αυτό δεν νομίζω να διορθώνεται. Οπότε έχω αρχίσει να κοιτάω και για αντικαταστάτη. Το θέμα είναι αν θέλουμε ένα απλό με γκριλ ή και με φούρνο (μερικά έχουν και ατμό ή και airfryer) και αν επίπεδο που έχουμε καλομάθει ή με περιστρεφόμενο πιάτο (που είδα ότι μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο (34-36εκμ διάμετρο άρα χωράει πυρέξ). Έκανα τη μελέτη μου, κατέγραψα κάποια μοντέλα ώστε όταν έρθει η ώρα, που μάλλον πλησιάζει, να είμαι σχετικά έτοιμος.
Προς το παρόν ο φούρνος παραμένει ξεκοιλιασμένος κάτω από ένα σεντόνι (μην πάει η γάτα και γίνει καμιά στραβή περιμένοντας την ασφάλεια. Ευχηθείτε μου καλή τύχη.
κατι που μου ειπε τεχνικος οταν χαλασε ο δικος μας μαρκας Samsung. H πορτα του φουρνου θελει να την κλεινεις με σχετικη δυναμη κι οχι απαλα για να πατιουνται καλα οι μικροδιακοπτες, αλλιως χαλανε. Απο τοτε την βρονταμε την πορτα
Παντως ψιλομαπα οι Samsung. Τον εχουμε 5 χρονια κι εχει χαλασει δυο φορες, την μια στην εγγυηση οπου τρεχαμε στην Δαφνη γιατι εκει ηταν το κοντινοτερο στην Ν Ιωνια σερβις
Ο Daewoo που μας εκαναν δωρο στον γαμο δουλευει απο το 98 χωρις να κανει τσικ
Fiat Panda 7,6l/100km
Και μιας και εχω εστιες αεριου ζεσταινω στο πιτς φυτιλι το φαγητο μου οποτε τον αφησα στο παλιο διαμερισμα που θα το νοικιασω επιπλωμενο
Χάλασε την ίδια μέρα που αγορασε η σύζυγος μια διπλή επαγωγική εστία απο το lidl .Ελπίζω ότι ήταν τυχαίο ότι το ένα ήταν δίπλα στο άλλο .
Το φουρνάκι έβγαζε σπίθες και άρχισε να βρωμάει καμμένο.Εφυγε άμεσα στην αποθήκη και αγόρασε έναν άλλον φούρνο.
Dimitris_P έγραψε:χλαπατσας rulezbill33 έγραψε:Χάλασε την ίδια μέρα που αγορασε η σύζυγος μια διπλή επαγωγική εστία απο το lidl .
Ζήλεψε και έπραξε με κακία![]()

< >
bill33 έγραψε:Kαι ο δικός μας χάλασε πρόσφατα,απλός μικρός μάρκα Singer απο τον Σκλαβενίτη.Εβγαλε 3 χρόνια.
Χάλασε την ίδια μέρα που αγορασε η σύζυγος μια διπλή επαγωγική εστία απο το lidl .Ελπίζω ότι ήταν τυχαίο ότι το ένα ήταν δίπλα στο άλλο .
Το φουρνάκι έβγαζε σπίθες και άρχισε να βρωμάει καμμένο.Εφυγε άμεσα στην αποθήκη και αγόρασε έναν άλλον φούρνο.
Lidl και Singer Μια αμφιβολία για την θωράκιση στην ηλεκτρομαγνητικη τους θωράκιση υπάρχει όσο να ναι... να έφτασαν σε σημείο να επηρεάσει το ένα το άλλο δύσκολο.
Μάλλον ήρθε η ώρα του.
< >
bujinkan έγραψε:εγω πλεον δεν εχω στο καινουργιο σπιτι τον μικροκυματων. Διαβαζω πολλα κακα ως προς την υγεια μας απο τη χρηση του
Και μιας και εχω εστιες αεριου ζεσταινω στο πιτς φυτιλι το φαγητο μου οποτε τον αφησα στο παλιο διαμερισμα που θα το νοικιασω επιπλωμενο
Το εχω διαβασει ξανα εδω μεσα αυτο
viewtopic.php?p=574487#p574487
Geo f1 έγραψε:Εμεις τον ξεφορτωθήκαμε τον φουρνο μικροκυματων.
Ειχα διαβασει διαφορα, και λεω γιατι να εχουμε άλλη μια εστια ακτινοβολιας στο σπιτι? Δεν μας φτανουν τα κινητα, ασυρματα τηλεφωνα, ιντερνετ κλπ?
Οποτε πηραμε ένα ρομποτακι για γρηγορο ζεσταμα.
Σημασια εχει αυτος που γραφει κατι τετοιο να εχει στοιχειωδεις γνωσεις.
. Εκτιμηση κοστους γυρω στα 170€ . Αν δεν το φτιαξω γιατι σκεφτομαι αν θα πιασει η πατεντα αλλα και μηπως αυριο βγει κατι αλλο , τι παιρνουμε;
Σας μερσω για τον χρονο σας
Fiat Panda 7,6l/100km