Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#32382 Αν έχεις ήδη κάλυψη, τότε κάτι τέτοιο. Πήρα ένα για τον desktop που έστησα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
rx8_drifter έγραψε:Ποιος είναι ο πιο φτηνός τρόπος να συνδεθεί desktop με wireless δίκτυο? Στον ίδιο όροφο, δεν έχουμε σοβαρούς τοίχους ενδιάμεσα. Κανα ρούτερ σεταρισμενο ως repeater ή μήπως κανα usb wireless?

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By corsair
#32406 +1 στον Ντινο... και γω με ενα USB TP-LINK 600MBPS κάνω την δουλεια μου.
-1 στον G8777 για την καθολου πρακτική & αντιαισθητικη λύση του (ζητώ ταπεινα συγνωμη για την αμφισβήτηση σου δάσκαλε). Επιπροσθετα να πω, πως ειχα κακες εμπειρίες με κεραια που βγαίνει αμέσως μετα την PCI. Ολο εκεινο το μεταλλικο πλαίσιο του κουτιου προκαλει προβληματα στην λήψη σηματος WIFI. Πρεπει να μπορεί να βγει παραεξω η κεραία για να δουλεψει σωστα.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#32409 επίσης:
1. Πάμε στο χώρο που θέλουμε να έχουμε wi-fi και ελέγχουμε είτε με laptop είτε με κινητό αν υπάρχει σήμα.
2. Αν δεν έχει καλό σήμα και έχουμε πρόσβαση στο router μπορούμε να θέσουμε τη συχνότητα στα 2,4Ghz, αν είναι ήδη και δεν έχει καλό σήμα ίσως χρειαζεσαι repeater ή άλλες λύσεις π.χ δικτυο μέσω ρεύματος(αν είσαι στην ίδια φάση.
Άβαταρ μέλους
By g8777
corsair έγραψε:+1 στον Ντινο... και γω με ενα USB TP-LINK 600MBPS κάνω την δουλεια μου.
-1 στον G8777 για την καθολου πρακτική & αντιαισθητικη λύση του (ζητώ ταπεινα συγνωμη για την αμφισβήτηση σου δάσκαλε). Επιπροσθετα να πω, πως ειχα κακες εμπειρίες με κεραια που βγαίνει αμέσως μετα την PCI. Ολο εκεινο το μεταλλικο πλαίσιο του κουτιου προκαλει προβληματα στην λήψη σηματος WIFI. Πρεπει να μπορεί να βγει παραεξω η κεραία για να δουλεψει σωστα.

Μα Ασημενιο Αστρο του Σοσιαλισμου εγω απο τα usb που εχω δοκιμασει ειμαι πολυ απογοητευμενος.Συνεχεις αποσυνδεσεις σε σημειο που για να ξεντυθει η Gianna Michaels περναγε μιση ωρα.. Aσε που ετσι που εξεχουν ειναι επικινδυνα να τα χτυπησεις και να παρεις θυρα στα χερια.Τελος παντων, ο,τι πει το Πλαισιο...
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:
corsair έγραψε:+1 στον Ντινο... και γω με ενα USB TP-LINK 600MBPS κάνω την δουλεια μου.

Μα Ασημενιο Αστρο του Σοσιαλισμου εγω απο τα usb που εχω δοκιμασει ειμαι πολυ απογοητευμενος.Συνεχεις αποσυνδεσεις σε σημειο που για να ξεντυθει η Gianna Michaels περναγε μιση ωρα.. Aσε που ετσι που εξεχουν ειναι επικινδυνα να τα χτυπησεις και να παρεις θυρα στα χερια.Τελος παντων, ο,τι πει το Πλαισιο...

Δασκαλε, TP-LINK πηρες? Δεν πηρες! Πας και παιρνεις τα turbo-x του Πλαισιο (ωωω τι σου ειπα :s_rofl ) και μετα διαμαρτύρεσε οτι ειναι οικοι εκδιδομενων γυναικων. Λογικον. :lol:

Το μπορει να σπασει... ναι... αλλα... 1) δεν θα το βαλεις σε θυρα οπου υπαρχει τετοιος κυνδινος 2) μπορεις να βαλεις ενα κοντο xtension καλωδιο 3) τον ιδιο κινδυνο κατ επεκταση διατρεχουν ολα τα USB 4) αυτο που έδωσε ο Ντινος ειναι πολυ κοντο για να γινει ζημια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#32432 ΤP-LINK ηταν! :lol:
Geo ειμαστε; :rtfm: Tεσπα, αμα ειναι να κανεις κατι, καντο σωστα. 10m ethernet και ξεμπερδεψες. Ας περναει και μεσοτοιχια πισω απο την λεκανη. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:ΤP-LINK ηταν! :lol:
Geo ειμαστε; :rtfm: Tεσπα, αμα ειναι να κανεις κατι, καντο σωστα. 10m ethernet και ξεμπερδεψες. Ας περναει και μεσοτοιχια πισω απο την λεκανη. :s_cool

με θυμισες μια εποχη που ειχα 40 μετρα καλωδιο εθερνετ να διατρεχει ολο το σπιτι... :lipsealed: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#32437 Θα ταν τοτε που το αφηνες ανοιχτο, πηγαινες διακοπες και γυριζες ν' ακουσεις το τραγουδι που εβαλες να κατεβει πριν φυγεις. :lol: :lol:

Ωραιες εποχες.Μοντεμ, ΟΤΕ, προσβαση δωρεαν απο Πανεπιστημιο (στην 60η φορα ) και στην μια ωρα (πριν ολοκληρωσει το βαψιμο ο Rocco) εξω....
Άβαταρ μέλους
By The Ace
rx8_drifter έγραψε:Ποιος είναι ο πιο φτηνός τρόπος να συνδεθεί desktop με wireless δίκτυο? Στον ίδιο όροφο, δεν έχουμε σοβαρούς τοίχους ενδιάμεσα. Κανα ρούτερ σεταρισμενο ως repeater ή μήπως κανα usb wireless?

http://www.ebay.co.uk/sch/sis.html?_kw=VAR11N+150M+Wireless+Router+Mini+WiFi+Bridge+Networking+Adapter+Decoder+Wi-Fi&_id=261273813627

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
The Ace έγραψε:

http://www.ebay.co.uk/sch/sis.html?_kw=VAR11N+150M+Wireless+Router+Mini+WiFi+Bridge+Networking+Adapter+Decoder+Wi-Fi&_id=261273813627

:thumbsup:

Το οποίο μοιάζει αντιγραφή του TP-Link TL-WR702N και το οποίο είναι εξαιρετικο και απίστευτα μικρό σε μέγεθος!

Εικόνα