- 02 Νοέμ 2014, 16:20
g8777 έγραψε:corsair έγραψε:+1 στον Ντινο... και γω με ενα USB TP-LINK 600MBPS κάνω την δουλεια μου.
-1 στον G8777 για την καθολου πρακτική & αντιαισθητικη λύση του (ζητώ ταπεινα συγνωμη για την αμφισβήτηση σου δάσκαλε). Επιπροσθετα να πω, πως ειχα κακες εμπειρίες με κεραια που βγαίνει αμέσως μετα την PCI. Ολο εκεινο το μεταλλικο πλαίσιο του κουτιου προκαλει προβληματα στην λήψη σηματος WIFI. Πρεπει να μπορεί να βγει παραεξω η κεραία για να δουλεψει σωστα.
Μα Ασημενιο Αστρο του Σοσιαλισμου εγω απο τα usb που εχω δοκιμασει ειμαι πολυ απογοητευμενος.Συνεχεις αποσυνδεσεις σε σημειο που για να ξεντυθει η Gianna Michaels περναγε μιση ωρα.. Aσε που ετσι που εξεχουν ειναι επικινδυνα να τα χτυπησεις και να παρεις θυρα στα χερια.Τελος παντων, ο,τι πει το Πλαισιο...
Δασκαλε, TP-LINK πηρες? Δεν πηρες! Πας και παιρνεις τα turbo-x του Πλαισιο (ωωω τι σου ειπα

) και μετα διαμαρτύρεσε οτι ειναι οικοι εκδιδομενων γυναικων. Λογικον.
Το μπορει να σπασει... ναι... αλλα... 1) δεν θα το βαλεις σε θυρα οπου υπαρχει τετοιος κυνδινος 2) μπορεις να βαλεις ενα κοντο xtension καλωδιο 3) τον ιδιο κινδυνο κατ επεκταση διατρεχουν ολα τα USB 4) αυτο που έδωσε ο Ντινος ειναι πολυ κοντο για να γινει ζημια.