Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#870157 Σας κρατάει μούτρα που το αφήσατε μόνο του.
Πάρτε το αγκαλιά, πείτε του ότι την επόμενη φορά θα το πάρετε μαζί στις διακοπές και θα το πριζώσετε στο Tesla και θα πλύνει κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#870158 Θα την άκουσε πλακέτα.

Καντου ενα reaet και αν δεν πιάσει καλέστε τεχνικό , μόλις σας πει 267 χιλιάδες ευρώ μόνο για την επίσκεψη μπείτε crazy Sundays και αγοραστε καινούργιο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Serf έγραψε:Γυρίσαμε από βδομάδα διακοπών και ο Μέρφι μας περίμενε στο σπίτι... Το πλυντήριο διακόπτει τη λειτουργία κάποια στιγμή, σα να κόβεται η παροχή ρεύματος. Νεκρωνει, το βγάζουμε από την πρίζα, το ξαναβάζουμε, ανάβουν λαμπακια/κτλ. Βάζουμε πάλι πρόγραμμα, μετά από λίγο νεκρώνει. Έχουμε δοκιμάσει 4-5 φορές, τα ίδια.

Καμία ιδέα;
Μήπως έχετε κλείσει τη βάνα του νερού; Υπέρταση που σας έκαψε κάτι;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#870221 Η εξ αποστάσεως διάγνωση από δύο τεχνικούς μιλάει για πλακέτα-εγκέφαλο.

Κόστος επισκευής περί τα €120. Εγώ λέω να το τολμησουμε... ή σύζυγος έχει αμφιβολίες. Από την άλλη, και το πιάτων με επισκευασμένη πλακέτα εδώ και 1+ χρόνο είναι...
Άβαταρ μέλους
By glf
#870223 Εγώ θα έβγαζα την πλακέτα και θα την πήγαινα σε ηλεκτρονικό
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#870700 ένα διπορτο ψυγείο LG έχει μια κλίση προς τα πίσω που αναγκάζει την πόρτα να κλείνει με όχι αργή φόρα.
δεν μπορώ και δεν λέω να το συνηθίσω που θέλει ένα χέρι να κρατάς την πόρτα και ένα να κάεις τη δλειασ'.
ή να στήνεις κώλο στην πόρτα για να 'χεις ελεύθερα χέρια.

τα ποδαράκια που έχει μπροστά δεν αναιρούν την κλίση ούτε στο ελάχιστο τους.
διαβάζω στο ίντερνετ ότι είναι επίτηδες από τον κατασκευαστή για να κλείνει πάντα η πόρτα.

τώρα έβαλα στο βάθος δυο ξύλα -ενα δάχτυλο πάχος- ώστε να πατάν πάνω τα πίσω πόδια. πάλι κλείνει η πόρτα και να σου η Γιάνναινα "ακόμα να το φχιάξεις αυτό?"..

τι λέτε σεις, είναι γενικό το φαινόμενο στα σύγχρονα ψυγεία?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#870703 Γιαν.

Ω ΓΙΑΝ. :adminpower:

Στα πα,μην παντρευτείς, θα μειώσεις το προσδόκιμο κατά 87 μήνες. :s_empathy

Έτσι μου ρχεται να έρθω από εκεί να συνθλιψω το γαμω ψυγείο με τον παράμεσο και τον αντίχειρα. :rant:

Να ησυχάσεις εσύ και αυτό μαζί. :adminpower:

( Θα παίξεις σύστημα Ντιμτσπαν -4. Παλέτα κάτω από ψυγείο. :s_thumbsup )
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Chris έγραψε:Βάλε στο κάτω ράφι της πόρτας έξω έξω δύο γυάλινα μπουκάλια νερό
έχω μια εναμισάλιτρη βαριά γυάλινη κανάτα εκεί στην άκρη απ' την αρχή αλλά δεν κάνει τη δουλειά.

θα δοκιμάσω κανα δάχτυλο παραπάνω πίσω, όπως προτείνει ο Τζι..
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#870712 μωρε δίκιο εχεις, και άμα προκύψει καμιά άλλη ιδέα να τηνε δοκιμάσω.
θα βάλω κατιτις παραπάνω πίσω κι άμα το φέρω στα ίσα υποθέτω θα ισορροπήσει κι ας μένει η πόρτα μετέωρη
Άβαταρ μέλους
By markvag
#870732 Αλλάζεις φυγείο ή γυναίκα. :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
sknipper έγραψε:Τα εμπρός ποδαράκια συνήθως ρυθμίζονται, έχεις εξαντλήσει τη ρύθμισή τους;
ναι, τα έχω στο ελάχιστο δυνατό αλλά παραμένει η κλίση (κατασκευαστική επιλογή κλπ)

Μάρκο, έληξε η περίοδος επιστροφής στην αντιπροσωπεία (πεθερά) :tomato:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
egobrain έγραψε:
sknipper έγραψε:Τα εμπρός ποδαράκια συνήθως ρυθμίζονται, έχεις εξαντλήσει τη ρύθμισή τους;
ναι, τα έχω στο ελάχιστο δυνατό αλλά παραμένει η κλίση (κατασκευαστική επιλογή κλπ)

Μάρκο, έληξε η περίοδος επιστροφής στην αντιπροσωπεία (πεθερά) :tomato:
Μήπως έχει και πίσω ρυθμιζόμενα ποδαράκια; Αν είναι να τα σηκώσεις.
Αλλιώς αυτό που έκανες κάποιο τακάκι να σηκωθεί το πίσω.
Το πρόβλημα με τη μεγάλη κλίση είναι ότι αν το ανοίξεις πάνω από 90 μοίρες τότε ανοίγει παραπάνω και καταλήγει να χτυπάει στον πάγκο... Και τότε δεν κλείνει μόνο του αλλά θέλει και πιο πολύ δύναμη να το κλείσεις.
Μήπως μπορείς να σφίξεις τους μεντεσέδες ώστε να είναι λίγο πιο σφιχτό το άνοιξε κλείσε, ίσα ίσα να επιστρέφει πιο αργά.