mjacob έγραψε:Βέβαια, μπορείς να είσαι προσαρμοστικός και να πηγαίνεις τις κυριακές εκκλησία.
αν έχει BBQ στο προαύλιο μετά και καμιά καλή χορωδία why not
mjacob έγραψε:Βέβαια, μπορείς να είσαι προσαρμοστικός και να πηγαίνεις τις κυριακές εκκλησία.
Deleted User 1 έγραψε:Μόνο έτσι αξίζει. Να πηγαίνει το brisket σύννεφο!

markvag έγραψε:italakias έγραψε:Ξερεις γιατι δουλευει λιγοτερο ο γερμανος;
Γιατί δεν ασχολούνται με τόσες |λογοκρισία|, που βρίσκουμε εδώ καθημερινά μπροστά μας... Υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση σε πολλά ζητήματα... Και βασικότερα πως οι υπερωρίες κοστίζουν πανάκριβα και δεν τολμάει κανείς να μην τις πληρώσει...![]()
Μηχανικός που είχε δουλέψει πρόσφατα σε hangar στη Γαλλία μου είπε πως αν τυχόν δεν έφευγες την κανονική σου ώρα, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, άκουγες χοντρό χέσιμο. Απλά όταν έρθει η ώρα, σταματάς ότι κι αν κάνεις και φεύγεις.
Πάνω από 8ωρο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις και πάλι πολύ δύσκολα.
Αλλά κατά τ' άλλα μη νομίζεις...Οι άνθρωποι παντού ίδιοι είναι.
Anonymous Founder έγραψε:Στους rednecks, τέτοια μωράκια θα τα ψάχνεις με το κυάλι.
Τι σημασια εχει αν ειναι μανα, αδελφη, γιαγια;
dimik έγραψε:Το oil & gas θα με ενδιέφερε, έχεις τίποτα υπόψη σου εκεί στην Μέκκα;

QsisVTS έγραψε:πέρα από τη πλάκα έχω ένα θείο μου που είναι καθηγητής στη georgia και είναι ωραίος τύπος (από τους ελάχιστους που δε το παίζει μπρούκλης), αλλά ο νότος δεν τον έχει αγγίξει αρκετά, κρατάει επίπεδο
mjacob έγραψε:Καπου στο σημείο που δεν μπορείς να έχεις κοινωνικές επαφές γιατί δεν σου μιλάνε επειδή δεν πας εκκλησία τις κυριακές που σου χτύπησαν την πόρτα οι γείτονες, που αλλάζουν τραπέζι στο diner, που τους μάυρους τους εχουν στην άλλη πλευρα του ποταμιού, που οι δικοί μας ΧΑγίτες παίζει να είναι συριζαίοι εκεί κ.ο.κ. ε, κάπου εκεί παίζει να αρχίσεις να μην περνάς καλά.
Βέβαια, μπορείς να είσαι προσαρμοστικός και να πηγαίνεις τις κυριακές εκκλησία.
To μέρος ήταν
mjacob έγραψε:
Υπάρχουν μπόλικα μέρη. Και προφανώς επίσης γνωρίζω και κόσμο που βγάζει λεφτά σε τέτοια μέρη και ειναι παντελώς δυστυχής γιατί βαριέται τέρμα. Γιατί κάθεται; "για να μαζέψει λεφτά".
mirage έγραψε:REALZEUS έγραψε:Σε ποια πόλη υπάρχουν μέρη που ένας ευκατάστατος δεν μπορεί να περάσει καλά;
Εγω δεν θα περνουσα καλα σε κανένα Εμιρατο, Qatar, Bahrain, Saudi κλπ. Και αλλα πολλα μερη.
< >
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]