για ποιους λόγους θα επιλέγατε δημόσιο ή ιδιωτικό
Διευκρίνισε αν το ιδιωτικό θα είναι τοπ ή τυπικό, έχει μεγάλη διαφορά.
για ποιους λόγους θα επιλέγατε δημόσιο ή ιδιωτικό
vagmag έγραψε:
Η αλήθεια ειναι οτι βγάζοντας έξω το οικονομικό , για ποιους λόγους θα επιλέγατε δημόσιο ή ιδιωτικό ;

mirage έγραψε:Να πιασουμε και τους σημερινους υστερικους αναγωγους ξερολες γονείς;
Κρινα να μεινουν παραπονεμενοι κι αυτοι.
< >
markvag έγραψε:vagmag έγραψε:
Η αλήθεια ειναι οτι βγάζοντας έξω το οικονομικό , για ποιους λόγους θα επιλέγατε δημόσιο ή ιδιωτικό ;
Εγώ δημόσιο, εκτός από ακραία παραδείγματα.
Κυρίως για το θέμα της κοινωνικοποίησης. Εκεί θα δει το παιδί ΟΛΩΝ των ειδών τους ανθρώπους. Επιπλέον, θα κάνει φίλους στη γειτονιά, με τους οποίους θα μπορεί να συναντιέται πολύ εύκολα. Άντε ο κολλητός να είναι 45λεπτά μακριά με το αμάξι...![]()
).
21 quadra έγραψε:mirage έγραψε:Να πιασουμε και τους σημερινους υστερικους αναγωγους ξερολες γονείς;
Κρινα να μεινουν παραπονεμενοι κι αυτοι.
< >
Έχεις απόλυτο δίκηο, είναι μεγάλο μέρος του προβλήματος, έχω δεί κάτι λουλούδιγονείς όταν πήγαιναν οι δικοί μου σχολείο που να σου λέω, να πω για τον πατέρα πίθηκο που πήδηξε από τα κάγκελα από τη βιασύνη του να δείρει τον γυμναστή γιατί ο γυμναστής είπε στον μικρό δεν κάνεις καλά την άσκηση και ο μικρός τον είπε |λογοκρισία| και έφαγε το χαστούκι του, και αντί ο πίθηκος να δώσει άλλο ένα χαστούκι στο καμάρι του θεώρησε καλό να πλακώσει στις μπουνιές τον γυμναστή.
Αληθεια σοβαρά μιλάς?
Αυτά το 1960. Εχεις μείνει λίγο πισω. Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]