Τι περιμένει ακόμα αυτός ο κύριος Δένδιας για να μηνήσει τον Guardian (και Le Monde, Der Spiegel κ.α.);
Zorz έγραψε:Revealed: Greek police coerce asylum seekers into pushing fellow migrants back to Turkey
Τι περιμένει ακόμα αυτός ο κύριος Δένδιας για να μηνήσει τον Guardian (και Le Monde, Der Spiegel κ.α.);
Zorz έγραψε:Revealed: Greek police coerce asylum seekers into pushing fellow migrants back to Turkey

markvag έγραψε:Το πρόβλημα markvag είναι ότι τα μισά που γράφει το άρθρο είναι παπαριες καμαρωτές.Zorz έγραψε:Revealed: Greek police coerce asylum seekers into pushing fellow migrants back to Turkey
Βλέπεις ποιό είναι το πρόβλημα με το παραπάνω;
Η λάθος ορθογραφία και το ότι η βενζίνη έχει ακριβύνει...
dimik έγραψε:markvag έγραψε:Το πρόβλημα markvag είναι ότι τα μισά που γράφει το άρθρο είναι παπαριες καμαρωτές.Zorz έγραψε:Revealed: Greek police coerce asylum seekers into pushing fellow migrants back to Turkey
Γίνονται επαναπροωθησεις; Ναι εδώ και καμιά 15ρια χρόνια τουλάχιστον, δεν είναι καμιά νέα μεγάλη ανακάλυψη.
Χτυπάνε οι συνοριακοι; Ναι, έχουν κάτι μεγάλα ραβδια σαν καλαμιές, τους κατεβάζουν από το φορτηγό και τους καθοδηγούν με τα ραβδια στην βάρκα.
Είναι δυνατόν να κάνεις επαναπροωθηση στον Έβρο με φουσκωτή βάρκα και κουπιά; Όχι, το θέμα είναι να γίνει ότι είναι να γίνει το γρηγορότερο δυνατό χωρίς να έρθει τουρκικό περιπολο από απέναντι.
Είναι δυνατόν να συνεργάζονται κάποιοι να κάνουν κουπί και να γυρίζουν πίσω; Δύσκολο, καταρχήν οι επιβάτες στην απόγνωση τους θα τους ρίξουν στο ποτάμι και θα πάρουν την βάρκα να κατέβουν κάπου παρακάτω, έχουν περάσει τόσα για να φτάσουν Ευρώπη δεν θα κολλήσουν εκεί προκειμένου να μην γυρίσουν στην Τουρκία.
Αυτά τα έχω δει με τα μάτια μου και έχω πάρει μέρος ως παρατηρητής της απέναντι οχθης για παρουσία περιπολων τον Δεκέμβρη του 2007, δεν τα διάβασα στις εφημερίδες.
< >

dimik έγραψε:Γυναίκες και παιδιά προσωπικά δεν είδα ποτέ να στέλνουν πίσω.
Άνδρες νεαρής ηλικίας σε κλειστό φορτηγό ήταν συνήθως, άνοιγε η υδραυλική πόρτα του φορτηγού, ήταν 2 σειρές από συνοριακούς με τα καλάμια στα χέρια και τους σαλαγούσαν προς την όχθη και την βάρκα που είχε ρίξει ήδη στο νερό η αστυνομία.
Επιβιβάζονταν μαζί με συνοριακούς, με μια γκαζιά ήταν απέναντι η βάρκα, τους ξεφόρτωναν και γρήγορα πίσω.
Όταν κανένα τουρκικό περίπολο που είχε ακούσει τον θόρυβο έφτανε στην περιοχή η βάρκα ήταν ήδη φορτωμένη στο τρειλερ κι έφευγε.
Anonymous Founder έγραψε:Το σαλαγούσαν το λες υποτιμητικά άραγε;
Κάνω κι εγώ κάτι ερωτήσεις τώρα ε;

Anonymous Founder έγραψε:Το σαλαγούσαν το λες υποτιμητικά άραγε;Είναι η λέξη που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο που τους οδηγούσαν στην βάρκα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Κάνω κι εγώ κάτι ερωτήσεις τώρα ε;
dimik έγραψε:markvag έγραψε:Το πρόβλημα markvag είναι ότι τα μισά που γράφει το άρθρο είναι παπαριες καμαρωτές.Zorz έγραψε:Revealed: Greek police coerce asylum seekers into pushing fellow migrants back to Turkey
Γίνονται επαναπροωθησεις; Ναι εδώ και καμιά 15ρια χρόνια τουλάχιστον, δεν είναι καμιά νέα μεγάλη ανακάλυψη.
Χτυπάνε οι συνοριακοι; Ναι, έχουν κάτι μεγάλα ραβδια σαν καλαμιές, τους κατεβάζουν από το φορτηγό και τους καθοδηγούν με τα ραβδια στην βάρκα.
Είναι δυνατόν να κάνεις επαναπροωθηση στον Έβρο με φουσκωτή βάρκα και κουπιά; Όχι, το θέμα είναι να γίνει ότι είναι να γίνει το γρηγορότερο δυνατό χωρίς να έρθει τουρκικό περιπολο από απέναντι.
Είναι δυνατόν να συνεργάζονται κάποιοι να κάνουν κουπί και να γυρίζουν πίσω; Δύσκολο, καταρχήν οι επιβάτες στην απόγνωση τους θα τους ρίξουν στο ποτάμι και θα πάρουν την βάρκα να κατέβουν κάπου παρακάτω, έχουν περάσει τόσα για να φτάσουν Ευρώπη δεν θα κολλήσουν εκεί προκειμένου να μην γυρίσουν στην Τουρκία.
Αυτά τα έχω δει με τα μάτια μου και έχω πάρει μέρος ως παρατηρητής της απέναντι οχθης για παρουσία περιπολων τον Δεκέμβρη του 2007, δεν τα διάβασα στις εφημερίδες.
< >

H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]