Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#131789 Δουλευουν κανονικα..Απλα ενα θεμα με τις αντικαταβολες το εχουν (δλδ να μην εχει μετρητα αυτος που περιμενει το δεμα)
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#132461 Τελικα εστειλα την εξουσιοδοτηση για τον εκτελωνισμο
Οπως ειχα ποσταρει παραπανω μετα την φασαρια η τελευταια εκτιμηση βγηκε στα 100 ευρω
Τελικα σημερα εγινε ο εκτελωνισμος
Τελικη τιμη 85 ευρω

Απο ολη αυτη την ιστορια εκει που αν περναγε ετσι (χωρις τελωνειο δλδ)θα κερδιζα σε σχεση με αγορα απο ελλαδα 280 ευρω διαφορα τελικα βγηκε 200 διαφορα
Παλι καλα
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#132619 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να φορτώσουμε χρήματα στο υπόλοιπό μας στο Paypal με έμβασμα, και μετά να τα χρησιμοποιήσουμε για online συναλλαγές στο εξωτερικό;
Έχω την εντύπωση ότι η Paypal έχει λογαριασμό στο Ελλάδα και μάλλον γίνεται. Νομίζω το είχα κάνει στο παρελθόν..

EDIT; τώρα όμως μπαίνω στο Paypal και μου δείχνει ότι το έμβασμα πρέπει να γίνει στο λογ/μό που τηρούν σε γερμανική τράπεζα, άρα άκυρο..

EDIT #2: για το έμβασμα μέσω Eurobank έχει ειδική ανακοίνωση η σελίδα, για προφανείς λόγους...
Paypal Topup

Dear Customer

Please be informed that Instant TopUp through Eurobank is temporarily unavailable.
All the transactions sent to this bank since 27th June will be automatically returned to the remitter´s bank account.
Please also note, that you can use the “Other bank” option to top up your PayPal account.

Thank you for understanding.
Άβαταρ μέλους
By NIGA
#133613 Paypal τέλος για τους Έλληνες από σήμερα...... Αυτό το τόπικ δεν έχει πλέον νόημα. Καλωσήρθατε στην Νέα Ελλάδα!
Άβαταρ μέλους
By NIGA
#133627 Τέλος! Ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται πλέον Ελληνικές πιστωτικές κάρτες και Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα είναι οριστικό
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#133630 Ναι έτσι όπως το είπες αφήνει να εννοηθεί ότι είναι οριστικό. γι αυτό και η ερώτηση. Πλέον δηλαδή ούτε όποιος έχει χρήματα μέσα μπορεί να κάνει κάτι.
Άβαταρ μέλους
By g47
#133631 Aν πουλησεις κατι στο ebay να υποθεσω οτι μπαινει στο balance σου και δεν γινεται να το κατεβασεις στη καρτα?
Άβαταρ μέλους
By NIGA
#133634 Τι να σου πω, αν έχει κάποιο υπόλοιπο από πωλήσεις φαντάζομαι ότι θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αλλά αν χρειαστεί αν αντληθούν χρήματα από πιστωτική ή τραπεζικό λογαριασμό δεν γίνεται
Άβαταρ μέλους
By g47
#133637 Αυτο ειναι λογικο αλλα το θεμα ειναι αν μπορει να σε πληρωσει καποιος και να μπει στο balance.
Καθενας με το πονο του βεβαια... αλλα εχω προς πωληση καποια πραγματακια και δε θελω να λεω στον αγοραστη πληρωσε με σε αλλο paypal γιατι μπορει να με πιστολιασει. :lol:

εδιτ

krom έγραψε:Γίνεται, μια χαρά κατεβαίνουν από paypal balance σε ελληνικό λογαριασμό.

Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
By g47
#133641 Μιας και εχουμε αυτη τη συζητηση, υπαρχουν περιπτωσεις που πληρωμη μπαινει στο balance και αλλες που παει κατευθείαν στη καρτα?
Θυμαμαι να μου εχουν συμβει και τα δυο. :hmmm:
Αν μπει στο balance και οχι στη καρτα, θα τα μεταφερω στο αγγλικο λογαριασμο (ξεχωριστος λογαριασμος paypal) οποτε κανενα θεμα.
Άβαταρ μέλους
By krom
#133644 Μάλλον εξαρτάται από τον τρόπο που πλήρωσε ο άλλος, απευθείας από paypal ή με κάρτα.