Έχεις υπάρξει ποτέ μη καπνιστής; Παιδιά έχεις;
Προφανώς και τίποτε από τα δύο για να σκέφτηκες κάτι τέτοιο. Βάλτα κι αυτά στη συνάρτηση και έλα με βελτιωμένη πρόταση ;)
< >
QsisVTS έγραψε:Αυτό με τα παιδιά δε το καταλαβαίνω, όλοι μας υπήρξαμε παιδιά και μεγαλωσαμε σε ένα κόσμο που κάπνιζαν όλοι της πουτανας.
ΚΑΙ;;;
Hannibal έγραψε: Στην Ελλαδα διστυχως ειναι δισκολο γιατι ο μη καπνιστης [bold]ακομα[\bold]και σε τετοιο μαγαζι να παει, που επιτρεπεται ή εχει εστω ειδικα διαμορφωμενο χωρο θα παραπονεθει και θα πει την |λογοκρισία| του περι καρκινου και καταπατησης της ελευθερειας και αλλες πιπες οπως εχει τυχει να μου κανουν παρατηρηση για τσιγαρο ενω ημουν στον δρομο και περιμενα διπλα στο αμαξι μου απο περαστικο....![]()
QsisVTS έγραψε:Αυτό με τα παιδιά δε το καταλαβαίνω, όλοι μας υπήρξαμε παιδιά και μεγαλωσαμε σε ένα κόσμο που κάπνιζαν όλοι της πουτανας.
ΚΑΙ;;;
ΚΑΙ;;;
rx8_drifter έγραψε:QsisVTS έγραψε:Αυτό με τα παιδιά δε το καταλαβαίνω, όλοι μας υπήρξαμε παιδιά και μεγαλωσαμε σε ένα κόσμο που κάπνιζαν όλοι της πουτανας.
ΚΑΙ;;;
επίσης παλιά είχαμε και αμίαντο στα σπίτια, έπαθες τπτ?
Τί λες βρε κιουση
nass έγραψε:Αν έχει μαγαζιά καπνιστών και μαγαζιά μη καπνιστών και είναι μια παρέα μικτή, σε ποιό μαγαζί λέτε να πάνε ?
gakost έγραψε:Η λύση είναι απλή και έχει εφαρμοστεί στην Ιρλανδία. Υπάρχει ταμπέλα με το ποιος είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης του καπνίσματος και το πρόστιμο που έχει η παράβαση ΓΙΑ τον υπεύθυνο όχι για τον πελάτη. Θα μου πεις να κάνει τον αστυνόμο στον καθένα; Αν ένας πελάτης κάνει φασαρία τι γίνετε; έρχετε ένας ή περισσότεροι ευγενικοί κύριοι (λέμε τώρα) και τον "συνοδεύουν" έξω. Σε περίπτωση μαγαζιού που δεν έχει ευγενικούς κυρίους με ένα τηλέφωνο στους gardai έρχονται και τον μαζεύουν ή για την περίπτωση του καπνίσματος βεβαιώνουν πρόστιμο στον πελάτη εφόσον δεν συνετίζεται και όχι στον υπεύθυνο.
gakost έγραψε:Ρε Italakia στα stabucks που μου έρχεται πρόχειρα πρόχειρα στο μυαλό καπνίζουν;
Russell κι άλλη ποινή :lol: https://x.com/f1bigda[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]