Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#221616 Αυτο ειχες να απαντησεις ενω εκανεw λαθος στο βασικο σου επιχειρημα του κραξιματος μου? για αρχη παραδεξου οτι εκανες λαθος οτι τους πυροβολησε ενω εφευγαν, "αρα δεν κινδυνευε η ζωη του", κ μετα λεμε και τα υπολοιπα.

Α και που΄σαι νο2:

Φυλακας: εγω ειδα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ* να βγαινουν απο ενα αμαξι και να μπαινουν στο εργοστασιο, ενω εχουν μολις ριξει τη πυλη με αυτο. Το εργοστασιο εινια μεγαλο, αυτοι ηταν 5 εγω ενας, κινδυνευα, μεσα στη τρομαρα μου κ στο σκοταδι δεν ειδα οτι υπηρχε και ΕΚΤΟ ΑΤΟΜΟ μεσα στο αμαξι, που να το φανταστω οτι θα ηταν και *ΕΞΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ, εριξα μια στον αερα και μια στο αμαξι για να τους τρομαξω και για να τους δυσκολεψω τη διαφυγη τους.

δεν σου λεω οτι ετσι καθαρισε, προφανως κ οχι, αλλα να ο αντιλογος απεναντι στο "τους πυροβολησε πισωπλατα και μπαμπεσικα ενω δεν κινδυνευε". Που δεν ισχυει κιολας.

οσο για τα υπολοιπα: :lol: . Περιμενε αστερακι μου να ανακαλυψεις εσυ αν και τι κουβαλαω. Ειπα και στον αλλο, εχω μια Stirela στο σπιτι για σιδερο. Τι αλλο θες?

Zorz έγραψε:Εκτιμώ ότι τίθεται θέμα δημόσιας ασφάλειας

Εχεις σκοπο να ληστεψεις/βιασεις/σαπισεις στο ξυλο/σκοτωσεις καποιον? Απο που κ ως που αυτα ειναι πραξεις "δημοσιας ασφαλειας"?

Αντε απο δω, που νομιζεις οτι οι δολοφονιες, οι βιασμοι και οι ληστειες ειναι για πλακιτσα στο φορουμ. Θελω να δω να σου τυχαινει, να το παιζεις ανετος και ανθρωπιστης οταν κινδυνευεις εσυ κ η οικογενεια σου εξυπνε.

και σε τελικη αναλυση, ο γελοιος του φορουμ δεν ειμαι? ασε με στη τρελα μου εμενα, και μεινε εσυ ο εξυπνος και γνωστικος...

ΥΓ Οσο για το "ανερυθρύαστα ομολογεί ότι πουλάει τσαμπουκά σε δωδεκάχρονα στο δρόμο" : Εικόνα. Οταν το 12χρονο κανει επιτηδες μαλακιες στο δρομο (ο οποιος δρομος δεν νοιαζεται για το οτι ειναι 12χρονο), με κινδυνο να σκοτωθει και μετα να με τρεχουν και οι ηλιθιοι οι γονεις του, και μετα πουλαει και τσαμπουκα, θα πρεπει να το ανεχτω επειδη μετα θυμηθηκε οτι ειναι 12χρονο.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#221619 Είσαι σοβαρό μέλος του φόρουμ, όχι γελοίο, κατά την άποψή μου και σε διαβάζω στα θέματα που με ενδιαφέρουν. Όμως, όπως απαιτείς να σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό προσπάθησε και συ με τη σειρά σου να σεβαστείς μερικά βασικά πράγματα: Ο Admin ζήτησε να μείνουμε στο θέμα και όχι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Νομίζω πως είναι σαφές και επειδή και αυτό το ποστ είναι άσχετο με το θέμα καταλαβαίνω απόλυτα αύριο να το έχει σβήσει. Ας τηρήσουμε μερικούς στοιχειώδεις κανόνες του φόρουμ, όχι για αυτόν που το λειτουργεί αλλά για μας :s_thumbsup Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#221642 2-3 παρατηρήσεις, όσο προλαβαίνω στο κενό μου:

1. Προσπαθείς να αποφύγεις όσο γίνεται. Αν δεν γίνεται χτυπάς και φεύγεις. Ισχύει και για live και για οχήματα. Θέλει προσοχή αν δεν ξέρεις boxing ή κάτι παρόμοιο η αν δεν έχεις ροπή στο αμάξι.

2. Ο λόγος που δεν θέλω να αλλάζω ταχύτητα με το αμάξι (ένας πολύ σοβαρός) είναι αυτός: δεν έχει ισχύ για να κάνω αυτό που πρέπει όταν πρέπει. Αντίθετα η ταχύτητα σου δίνει ενέργεια για μια αποφυγή, να κρατήσεις τον άλλο πίσω ή να τον βγάλεις εκτός.

3. Αυτό που ανέφερε ο Zorz. Στους 4Τροχούς έγιναν πολλά και πραγματικά θα έπρεπε οι μισοί και πάνω χρήστες να πάνε σε γιατρό. Εξηγώ για τελευταία φορά (το μυαλό σε receiving): ο πατέρας είναι μπάτσος, άρα έχει όπλο στο σπίτι (προσωπικό) γιατί, προφανώς, το 38άρι που τους έδιναν δεν κάνει για δουλειά. Άρα, αφενός έχω πρόσβαση σε όπλο, αφετέρου έχω εκπαιδευτεί (μιλάω επισήμως) σε πιστόλια, ως Υπαξ, στην θητεία μου. Άρα, όταν γράφω ότι έχω όπλο δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι δικό μου παράνομο. Επίσης, όταν έγραφα ότι το έχω μαζί μου στο αμάξι κτλ ήταν εμφανέστατα δούλεμα, αφού αυτό είναι το επίπεδο του forum και αυτό ήθελε ο κόσμος να ακούσει για να ανεβάσει πίεση και να αισθανθεί ανώτερος. Αν, τώρα, κατηγορήθηκα για όλα αυτά και ζητούσαν την αποπομπή μου, με συγχωρείτε, αλλά όντως πολλοί χρειάζονται γιατρό και εγγραφή στην Α Λυκείου για ασκήσεις κατανόησης κειμένου.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
pipinos1976 έγραψε:3. Αυτό που ανέφερε ο Zorz. Στους 4Τροχούς έγιναν πολλά και πραγματικά θα έπρεπε οι μισοί και πάνω χρήστες να πάνε σε γιατρό. Εξηγώ για τελευταία φορά (το μυαλό σε receiving): ο πατέρας είναι μπάτσος, άρα έχει όπλο στο σπίτι (προσωπικό) γιατί, προφανώς, το 38άρι που τους έδιναν δεν κάνει για δουλειά. Άρα, αφενός έχω πρόσβαση σε όπλο, αφετέρου έχω εκπαιδευτεί (μιλάω επισήμως) σε πιστόλια, ως Υπαξ, στην θητεία μου. Άρα, όταν γράφω ότι έχω όπλο δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι δικό μου παράνομο. Επίσης, όταν έγραφα ότι το έχω μαζί μου στο αμάξι κτλ ήταν εμφανέστατα δούλεμα, αφού αυτό είναι το επίπεδο του forum και αυτό ήθελε ο κόσμος να ακούσει για να ανεβάσει πίεση και να αισθανθεί ανώτερος. Αν, τώρα, κατηγορήθηκα για όλα αυτά και ζητούσαν την αποπομπή μου, με συγχωρείτε, αλλά όντως πολλοί χρειάζονται γιατρό και εγγραφή στην Α Λυκείου για ασκήσεις κατανόησης κειμένου.

Ευχαριστώ.

Το ότι έχει ο πατέρας σου όπλο και ότι εσύ έχεις εκπαιδευτεί στην θητεία σου τι σημαίνει;Εχεις άδεια κατοχής και χρήσης όπλου;
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:Εσυ μπιλ ποσες σφαιρες εχεις ριξει σε ενα πρωι και εχεις και αποψη??

Μέτρα!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
bill33 έγραψε:
Chris έγραψε:Εσυ μπιλ ποσες σφαιρες εχεις ριξει σε ενα πρωι και εχεις και αποψη??

Μέτρα!!

Τσκ, τσκ, τσκ... 9 χιλιοστών! Τίποτε σε πιό ανδρικό; :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Pitt έγραψε:
bill33 έγραψε:

Μέτρα!!

Τσκ, τσκ, τσκ... 9 χιλιοστών! Τίποτε σε πιό ανδρικό; :lol:

Αεροπορία ήμουν :rtfm: