htanso21 έγραψε:Σε νομούς κολλάει το θέμα.
Αττικής, Φθιώτιδος και Αχαΐας;
Dodger έγραψε:htanso21 έγραψε:Σε νομούς κολλάει το θέμα.
Αττικής, Φθιώτιδος και Αχαΐας;
Καταραμένο autocorrect
Pitt έγραψε:Φυσικά υπάρχουν και ακριβότερες με chip Ambarella αντί της Novatec που χρησιμοποιεί η Α118.
Συμπαθητική μου φαίνεται η
Monkon 0805 η οποία είναι μικρή σε μέγεθος, έχει GPS και φοράει το "καλό" chip που ανέφερες (και οικονομική). Θα πεταχτώ αύριο στο Halford's να ρωτήσω για εγκατάσταση κι αν το αναλαμβάνουν ίσως το προχωρήσω (αν δεν υπάρχει ένσταση για την monkon ή εναλλακτική πρόταση μ' αυτά τα χαρακτηριστικά).
Tapatalk & XT1068
αγοράστηκε η fuji xt10 με τον 18-55 2.8-4.0 φακό.Δεν έχω βγάλει Ακόμα πολλές φωτο.μιας και είμαι σε φάση φουλ δουλειάς. Το Σεπτέμβρη όμως αν κάτσει η φάση που σχεδιάζω για Ιταλία με μηχανή , η fuji θα πάρει φωτιά.
send from my cave using smoke signals
Χρήστος Λάππας έγραψε:Καλορίζικη. Να πας στα χωριά που μου έδειξες, θα ξεσκιστείς να τραβάς φωτογραφίες!
Εννοείται η Ιταλία έτσι και αλλιώς είναι φωτογραφική πόλη. Τοσκάνη,Ρώμη,Νότια παραλία ποσιτανο αμαλφιτανο και ιταλική Ριβιέρα cinque terre ..Έτσι λένε τα σχέδια μου. Για να δούμε ..
send from my cave using smoke signals
Bertrand Russell
Pitt έγραψε:Αυτή που λες είναι η Mini 0805.
Αφού διαβάσεις την παρουσίαση, ρίξε και μια ματιά στο forum να δείς τι λένε αυτοί που την έχουν και αν είσαι ικανοποιημένος προχώρα.
Δε διαβάζω άσχημα σχόλια γενικά (για την τιμή της). Έχεις αντίθετη άποψη; Τη διαφορά για εμένα, σε σχέση με αυτή που μου προτείνεις, κάνει κυρίως το ενσωματωμένο GPS module (μικρότερη επιφάνεια στο παρμπρίζ).
Tapatalk & XT1068
Σχετικά με το GPS, σκέψου αν το χρειάζεσαι πραγματικά. Δεν ξέρω για ποιο λόγο την θέλεις την κάμερα, αλλά εγώ συνειδητά (και για λόγους που ίσως φαντάζεσαι) δεν χρησιμοποιώ το GPS στις καταγραφές μου. Το ίδιο βλέπω ότι συμβαίνει και με την πλειοψηφία των μελών στο forum που σε παρέπεμψα.
Xωρίς να το θέλω βεβαίως, βεβαίως...