antonis78 έγραψε:Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά πατώντας τα διακόπτες προς τα μέσα δίνει γκάζι και ανεβάζει θερμοκρασία γρηγορότερα.
Ωραίος, δεν έτυχε να το βρω, το κρατάω. Αν και έτσι σβέλτες που οι ψησταριές δεν ξέρω αν χρειαστεί

antonis78 έγραψε:Θα πάρω θερμόμετρο με ακίδα που μένει στο κρέας όταν ψήνεται (πχ αυτό) ώστε να μετράει πάντα στο ίδιο σημείο. Θεωρώ ότι θα είναι καλύτερα έτσι.
Ναι, είναι σχεδόν απαραίτητο αυτό που μένει μέσα (μμμ, να το πάλι
). Υπάρχουν και πιο οικονομικά πάντως. Αν δώσεις τόσα, ρίξε και μια ματιά στα μοντέλα της GrillEye.antonis78 έγραψε:Άσχετο, ψάχνω βαλβίδα για την μπουκάλα που να δείχνει και πόσο μένει ακόμα (μην ξεμείνουμε την ώρα του ψησίματος). Ξέρει κανείς να μου προτείνει;
Όπως λέει και ο YV, πάρε μια δεύτερη μπουκάλα για σιγουριά (πριν πάει 4-5€ το λίτρο). Ζύγισε την όταν την πάρεις, η σιδερένια άδεια είναι περίπου 12-13 κιλά, και βλέπεις στην πορεία που είσαι.
Χτες έβαλα μερικά χωριάτικα λουκάνικα. Άρχισαν να πέφτουν τα ζουμιά και άιντε το γιαγκίνι
Μετακίνηση σε σημεία χωρίς ανακλαστήρα κάτω, χαμήλωμα έντασης, συχνά ανοιχτό καπάκι. Θέλει αρκετή προσοχή στα λιπαρά..

ζωντανο μετα, και
στο κινητο. Ομως με λιγο κοπο παραπανω ανετα μπορεις να κανεις δουλεια με το χειρος. Ασε που η συζυγος, που ειναι επι των φουρνιστων, μια φορα το βαζει και δεκα το ξεχναει, ισχυριζομενη οτι ξερει τον χρονο και το ματι της!