Ο νοήμων και λογικός άνθρωπος θα προφυλασοταν και μόνος του.
Άρα ναι, waste of time...
< 9 >
Amen and a-women!

mirage έγραψε:Ποσο ειναι αυτοί δλδ σαν ποσοστό της κοινωνίας γιατί βλεπω το vtec μπηκε χωρις ιδιαίτερο λόγο μαλλον.
g8777 έγραψε:Πιστευεις οτι ειναι ψηλα στην λιστα των δικαιολογιων τους αυτο;Δεν τους ρώτησαν τους λόγους οπότε ΔΞ/ΔΑ. Απλά το αναφέρω σαν έναν επιχειρημα το οποιο δεν ειναι ψεκασμενο, flat earth κλπ. και κυκλοφορεί αρκετα.
georgetz έγραψε:Παραλίγο θα είχαμε καρτουνίστικη σούπα, κριμα .MIXOStsi έγραψε:Μεγάλο ποσοστό...
Ο νοήμων και λογικός άνθρωπος θα προφυλασοταν και μόνος του.
Άρα ναι, waste of time...
< 9 >

Anonymous Founder έγραψε:Εγώ έχω ακόμη πιο αστείο (προσοχή, ανοίγετε με δική σας ευθύνη, η δημοσίευση είναι από μέσο μη φιλικό προς την κυβέρνηση, μην πάθετε κάνα κακό):
https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/25867 ... ton-idioti
Το πρότυπο της σύμβασης που προώθησε το υπουργείο Υγείας στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Αττικής έχει τυπωμένο το όνομα συγκεκριμένου εργαστηρίου, αφήνει ανοιχτό τον δρόμο για χρονικές παρατάσεις και ορίζει την τιμή στα 50 ευρώ το «κεφάλι» ακόμη κι αν η εξέταση των δειγμάτων γίνει ομαδικά, με τη μέθοδο pooling.
Ποιείται την νήσσαν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας μετά τις αποκαλύψεις για την απευθείας ανάθεση των τεστ της πανδημίας σε «ημέτερο» ιδιωτικό διαγνωστικό όμιλο -με το αζημίωτο φυσικά- επιστημονικός υπεύθυνος του οποίου μέχρι πρότινος (;) ήταν ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του υπουργείου για τον κορονοϊό Γκίκας Μαγιορκίνης
Κοίτα να δεις ρε παιδί μου κάτι συμπτώσεις, ποιος θα το περίμενε; Εμένα πάντως ο κος Μαγιορκίνης με είχε πείσει με τα εξαιρετικά του σχέδια για την σχολική αίθουσα:
Πάμε εξαιρετικά, δεν έχω λόγια.![]()
Ακόμα και αν το Παστέρ χρεώνει το ίδιο (50 ευρώ) και το ΕΚΠΑ 35 ευρώ, η καθηγήτρια εξηγεί ότι είναι συναλλαγή Δημοσίου προς Δημόσιο με εν τέλει οφέλη για τον πολίτη, που δεν μπορεί να συγκριθεί με το αποκλειστικό κριτήριο του ιδιώτη, που είναι η κερδοφορία του.
kubiak έγραψε:Θα ρωτήσω συγγενή μου νεκροθάφτη να δω τι θα μου πει... (δεν έχω ασχοληθεί να τον ρωτήσω έως τώρα αλλά μιας και το αναφέραμε, κάτι θα έχει ακούσει)...Και αυτός άκουσε από συνάδελφο, δεν είχε προσωπική εμπειρία...
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]