Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895206 Αν λες αυτή https://www.worthpoint.com/worthopedia/ ... 1778979876 είναι γκουμούτσα, θέλω πιο μαζεμένη μέχρι 35-40εκ κλειστή για να χωράει στο backpack
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#895209 ναι αυτη ειναι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
bujinkan έγραψε:Πωωωω μετα από πολλλαααα χρόνια επέστρεψα στην παλιά μου αγάπη ... Ίδιο άρωμα όπως τότε ...απλά απίθανο
Keto Homme Εικόνα

< >

Kenzo μηπως;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bill33 έγραψε:
bujinkan έγραψε:Πωωωω μετα από πολλλαααα χρόνια επέστρεψα στην παλιά μου αγάπη ... Ίδιο άρωμα όπως τότε ...απλά απίθανο
Keto Homme Εικόνα

< >

Kenzo μηπως;
Καταραμενος κορεκτορας

< >
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#901669 έχει κάποιο μαγαζί υφασμάτινα μονόχρωμα παντελόνια 5τσεπα; όχι τζιν με ξεθωριάσματα ούτε τσίνο ή cargo.
πριν 10 χρόνια τα εβρισκα στο h&m, τώρα δεν τα βλέπω στη σελίδα τους. pull&bear επίσης. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:
Keto Homme Εικόνα

< >

Kenzo μηπως;
Καταραμενος κορεκτορας

< >

Bγαινει ακομα ; Ηταν και μενα παλια αγαπη , επαιρνα και after save και eau de , αλλά πριν μερικα χρονια που το ειχα ψαξει δεν το ειχα βρει . Εκτος και εχει αλλαξει συσκευασια .
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
otso έγραψε:
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:
Keto Homme Εικόνα

< >

Kenzo μηπως;
Καταραμενος κορεκτορας

< >

Bγαινει ακομα ; Ηταν και μενα παλια αγαπη , επαιρνα και after save και eau de , αλλά πριν μερικα χρονια που το ειχα ψαξει δεν το ειχα βρει . Εκτος και εχει αλλαξει συσκευασια .
Ναι βγαίνει κανονικά

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
egobrain έγραψε:έχει κάποιο μαγαζί υφασμάτινα μονόχρωμα παντελόνια 5τσεπα; όχι τζιν με ξεθωριάσματα ούτε τσίνο ή cargo.
πριν 10 χρόνια τα εβρισκα στο h&m, τώρα δεν τα βλέπω στη σελίδα τους. pull&bear επίσης. Εικόνα

M&S

https://www.marksandspencer.com/gr/%CF% ... ml#index=0
Άβαταρ μέλους
By otso
#901683 φερνει και το λιντλ κατα καιρους , μια χαρα απεθαντα
διαφορετικα απο το παζαρι της περιοχης σας οπως ψωνιζε ο παππους σου .
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#904001 οποιος ψαχνεται για καλοκαιρινο αρωμα θαλασινο και ελαφρυ αλλα με διαρκεια ας τσεκαρει το Le Sel D'issey σε edt οχι το parfun ποθ βγηκε φετος .
Δεν υπαρχει λεμε αυτο το αρωμα