και μετά έρχεται η μάνα του να το κανακεύει και θα νιώσω περήφανος τη μέρα που θα μπορεί να με σαπίσει στο ξύλο
αν μου πει για μπάλες και λοιπά θα θα αποκληρωθεί
και μετά έρχεται η μάνα του να το κανακεύει
Deleted User 1 έγραψε:Το θέμα είναι να κάνεις και κάτι που είναι εύκολα προσβάσιμο. Καλή και η πισίνα, πηγα 2 χρόνια, αλλά κούραση. Μπες βγες, πλύσου ντύσου κουβάλα. Σταδιάλα. Ενώ το μπασκετάκι βουτάς μια μπάλα, βάνεις και τα Jordan και κατεβαίνεις στο γηπεδάκι της γειτονίας ανά πάσα ώρα και στιγμή και παίζεις τα μονάκια σου.
gianik έγραψε:Παιδες εχετε μπερδεψει κατι... Οταν πχ λεμε να ασχοληθει με το πολο δεν λεμε να γινει ο Βλοντακης, οταν λεμε να μαθει ενα μουσικο οργανο δεν λεμε να γινει Jimmy Hendrix... Να ασχοληθει με τον αθλητισμο θελω, οχι να κανει πρωταθλητισμο.. Αν αυτό με τον καιρο προμυψει λογω ταλέντου, τοτε εκει το βλεπεις ξανα...
.
rx8_drifter έγραψε:Nα μου πεις κανα τένις, κανα γκολφνα το καταλάβω, πού θα πας με το τόπι ρε καραμήτρο?
Ο τζούνιορ τί κατάλαβε, Αεκτζής κατάντησε
rx8_drifter έγραψε:Όσον αφορά τη γλώσσα, δεν είπε κανένας να μιλάς με οξφορδιανή προφορά, αλλά το να μιλάς σα καράβλαχος έλληνας πουθενά δεν είναι αρεστό και τίθεται και θέμα κατανόησης.![]()

junior gt έγραψε:gianik έγραψε:Παιδες εχετε μπερδεψει κατι... Οταν πχ λεμε να ασχοληθει με το πολο δεν λεμε να γινει ο Βλοντακης, οταν λεμε να μαθει ενα μουσικο οργανο δεν λεμε να γινει Jimmy Hendrix... Να ασχοληθει με τον αθλητισμο θελω, οχι να κανει πρωταθλητισμο.. Αν αυτό με τον καιρο προμυψει λογω ταλέντου, τοτε εκει το βλεπεις ξανα...
.
Ακριβώς αυτό. Πρωταθλητισμός σε αυτές τις ηλικίες ούτε που πρέπει να περνάει από το μυαλό κάποιου γονέα. Και αυτό προσπαθώ να εξηγήσω σε κάτι μαλάκες εκεί στις ακαδημίες που νομίζουν ότι ο γιόκας τους θα γίνει Μεσι. Είναι τουλάχιστον αστείο και οι πιθανόττες μηδαμινές. Απαιτείται ο συνδιασμός πάρα πολλών παραγόντων πλέον που κάνει την πιθανότητα μηδαμινή. Όπως τους λέω είναι σα να παίζεις ένα νούμερο στο τζακ ποτ του Λοτο και να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία της ferrari να δεις τι χρώμα θα πάρεις το αυτοκίνητο όταν πετύχεις τον αριθμό.
Εγώ μίλησα για ενασχόληση με τον αθλητισμό που θεωρώ ότι είναι πιο χρήσιμη για το παιδί από οποιαδήποτε γλώσσα. Δηλαδή αν με ρωτάγανε τι θέλεις το παιδί σου να κάνει ότανπάει τρίτη Λυκείου: να μιλάει φαρσί Αγγλικά ή να γουστάρει και να παίζει μπάλα ξερω γω σε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ επίπεδο σε κάποια ομάδα θα διάλεγα το δεύτερο.
1) Οι παρέες του και γενικότερα τα ενδιαφέροντα του θα έχει σχέση με τον αθλητισμό και ο αθλητισμός δεν έχει σχέση με άλλα .
3) Θα πρέπει αναγκαστικά να προσέχει το σώμα του και την υγεία του.
2) Η διατροφή του αναγκαστικά θα πρέπει να είναι τέτοια για να μπορεί να ανταπεξέρθει στις ανάγκες του αθλητισμού.
4) Με την ομάδα το παιδί κοινωνικοποιείται, μαθαίνει να δρα και να σκέφτεται ομαδικά, μαθαίνει να τον ενδιαφέρει το εμείς και όχι το εγώ, μαθαίνει να ακούει, να προσέχει και να συγκεντρώνεται.
Πράγματα δηλαδή που είναι αδύνατο να φτιάξεις μετά τα 18-20 ενώ αντιθέτως μια γλώσσα τη μαθαίνεις όποτε γουστάρεις.
Και όλα αυτά με τι? Με το παιχνίδι, με κάτι που γουστάρει, με κάτι που ξεδίνει.
Νίκος Παππάς έγραψε:Ειμαι και εγω της αποψης οτι το παιδι στο δημοτικο θελει καποια αθλητικη αχολεια να ξεδινει.
mjacob έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Ειμαι και εγω της αποψης οτι το παιδι στο δημοτικο θελει καποια αθλητικη αχολεια να ξεδινει.
γιατί έχει χαθεί η επιλογή να παίζεις με τους φίλους σου;![]()
Γιατί με ομάδες, ερασιτεχνικά, προπονητές κλπ, μόνο παιχνιδι δεν είναι.
Ούτε καταλαβάινω γιατί πρέπει να βρεις παρέες μέσω του αθλητισμού, και όχι το αντίστροφο (να παίζεις/αθλείσαι με υπάρχοντες φίλους σου)
mjacob έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Ειμαι και εγω της αποψης οτι το παιδι στο δημοτικο θελει καποια αθλητικη ασχολια να ξεδινει.
γιατί έχει χαθεί η επιλογή να παίζεις με τους φίλους σου;![]()
Γιατί με ομάδες, ερασιτεχνικά, προπονητές κλπ, μόνο παιχνιδι δεν είναι.
Ούτε καταλαβάινω γιατί πρέπει να βρεις παρέες μέσω του αθλητισμού, και όχι το αντίστροφο (να παίζεις/αθλείσαι με υπάρχοντες φίλους σου)
και δεν εχουν ιδιαιτερα ελευθερο χρονο. Δεκα χρονων παιδια!
στα 10χρονα, κόβεις λάσπη. Θα βρεις ανθρώπους που πρώτα να διδάσκουν τις αρχές του αθλητισμού και τη διασκέδαση και μετά τα βασικά του αθλήματος.

Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εμάς. :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]