Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#92297 Σε τόσα λεφτά δύσκολα να βρεις κάτι υποφερτο στο μάτι (με την έννοια να κρύβει επιμελώς ατημελητα - marie claire cameo - την τιμή του). Για μένα ανέβα στο κατοσταρικο και προτίμησε κάτι εισαγωγικό σε G Shock. Μην προτιμήσεις μπρασελεδες και δείκτες όταν μιλάμε για τόσο φτηνό ρολογι. Θα φαίνεται |λογοκρισία| και γυφτια.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#92303 Κ εγω τα G Shock εψηνα,ελεγα απλα μηπως υπαρχει τιποτα ενδιαφερον και σε πιο low budget.Χαζευοντας στο Σκρουτζ,τα πολυ φτηνα γυφτιζουν λιγο οντως,αν και βρηκα 1-2 σχετικα ενδιαφεροντα.. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#92309 Επειδή ξέρω το στυλ σου, και βγαίνεις και μονρόε που είναι φωλιά χιπστεροβιντατζ

http://www.ebay.com/itm/Casio-A158WA-1D ... 19e9a87aab

ή αν νιώθεις πιο σκληρός

http://www.ebay.com/itm/CASIO-A168WG-9W ... 338c29bdc7

100% στη μόδα, 100% διαχρονικά
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Μονο σε χερια καγκουρων τα πετυχαινω,πιο μικρος μου αρεσαν αυτα,τωρα ουτε να τα δω.Μακρια απο μας
Ασε που με τον καρπο που εχω θα φαινεται πολυ αστειο τετοιο ρολοι.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
socratesn έγραψε:
Μονο σε χερια καγκουρων τα πετυχαινω,πιο μικρος μου αρεσαν αυτα,τωρα ουτε να τα δω.Μακρια απο μας
Ασε που με τον καρπο που εχω θα φαινεται πολυ αστειο τετοιο ρολοι.

Στο ζύγι μόδας/αξιοπιστίας με τιμή είναι φοβερό deal.... :rtfm:
Προσωπικά δεν το φόραγα, αλλά εσύ είσαι πιο swag

Υπάρχει και το υπέρτατο

Εικόνα

αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει με τα nike σου :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 23 Μαρ 2015, 16:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Spartan
kubiak έγραψε:
Τα ρούχα λόγου χάριν έχουν αρχικό κέρδος 300 με 400 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι με -50% στις εκπτώσεις εξακολουθούν να βγάζουν άνετα ΜΙΚΤΟ κέρδος 100%.

Αν και γράφτηκε πριν ένα μήνα, τώρα το είδα... Τέτοια ποσοστά (μικτού) κέρδους έχουν μόνο τα καταστήματα λιανικής των ιδίων των εταιριών και κυρίως των πολυεθνικών κολοσσών kubiak. Κανένας χονδρέμπορος ή βιοτέχνης ή εισαγωγέας ακόμη κι αν είχε τέτοια περιθώρια κέρδους, δεν θα τα έδινε στον λιανοπώλη.
Δεν έχω ιδέα απο πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες και πώς διαδίδονται τέτοιες φήμες. Είναι εξωφρενικά ανυπόστατες και κάτω απο άλλες συνθήκες θα ήταν γελοίες.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#92335 Σήμερα κιόλας έμαθα ότι τα Χαμιλτον έχουν αξιόλογο μηχανισμό και ουσιαστικά αξίζουν τα χρήματά τους.

Καλά με τα είπαν;

Επίσης ψάχνω όπως φαίνεται αποκλειστικά σε αυτόματο. Καλά κάμω;
Άβαταρ μέλους
By Alessismore
#92351 Γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε αυτόματο; Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος; Καλά είναι πάντως τα Χάμιλτον.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#92354 Α όχι έτσι το είπα :lol:

Ίσως δεν είχε προλάβει μια πιο παλιά συζήτηση, αλλά ψάχνω ρολογακι κιμπαρικο :lol: με μαξ 700-800 φλουριά.
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
#92358 Σε αυτό το τόπικ η λέξη "αυτόματα" απαγορεύεται... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Alessismore
#92371 Δεν ξέρω τι πρόλαβα και τι δεν πρόλαβα, ούτε τι επιτρέπεται ή απαγορεύεται, όμως τα αυτόματα ούτε εξ ορισμού καλύτερα είναι, ούτε δεν έχουν μειονεκτήματα.
Γι'αυτό ρωτάω, πέραν της όποιας εμφανίσεως, που είναι υποκειμενική, θέλεις ακρίβεια, αντοχή, πρεστίζ;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#92387 Όμορφο και αξιόπιστο.

Λέει ότι Έτσι και κάτι πάει στραβά με τις μπαταρίες τότε πληρώνεις όλο το μηχανισμό κλπ :help: βέβαια το σέρβις του αυτόματου είναι εξίσου μπελαλιδικο... :lol: και πιο ακριβό...

:s_whiteflag