Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#86431 Σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Ναι, το ίδιο παιδί... & ..... & ξανά ....

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By markvag
IKE έγραψε:Αν κάποιος εξισώνει ή παρομοιάζει την ομοφυλοφιλία με παιδεραστία είναι απλά χαμηλής νοημοσύνης. Παρόλα αυτά άθελά τους υποδεικνύουν έναν άλλο, υπαρκτό παραλληλισμό. Κάποιος που έχει τόσο μίσος και ρατσισμό για συνανθρώπους του οι οποίοι δεν τον βλάπτουν σε τίποτα, έχει ψυχολογικά θέματα, διαφορετικά από αυτά ενός παιδόφιλου αλλά υπαρκτά και επιβλαβή.

Ακριβώς στο μυαλό μου... Πως ακριβώς μπορεί κάποιος να δικαιολογεί τον παραλληλισμό μίας σχέσης μεταξύ συναινούντων ενηλίκων με τον κακοποίηση ενός παιδιού, ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω... :dizzy:

IKE έγραψε:Για να το συνδέσω με το προηγούμενο ποστ μου, η κοινωνία μας έχει κάνει βήματα ώστε να μπορεί να βοηθήσει τον ρατσιστή και τον άνθρωπο που από δόγμα ή βλακεία έχει μίσος. Παλιά αυτό ήταν ο κανόνας, όπως μου θύμισε το 'imitation game', πριν λίγες δεκαετίες άνθρωποι καταστρέφονταν για τις αθώες (και αβλαβείς προς όλους) προτιμήσεις τους. Ο άνθρωπος που προχώρησε όσο λίγοι την ανθρωπότητα μπροστά και έσωσε ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

Για τον Τούριγκ λες;;;

Ρε 'συ Σκοτς... τι γκαντεμιά είναι αυτή;;;;;; Περαστικά και να μην ξαναπάθει τίποτα!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#86485 Μας χάλασε το θερμόμετρο το microlife, επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο ;;
Έχω τον μικρό με 39 πυρετό και το παλιό υδραργύρου το φοβάμαι μην σπάσει.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By Scotch
markvag έγραψε:Ρε 'συ Σκοτς... τι γκαντεμιά είναι αυτή;;;;;; Περαστικά και να μην ξαναπάθει τίποτα!

Έχουμε πάθει πλάκα από την ατυχία. Μια κινδύνεψε να πνιγεί με ζελεδάκι το οποίο θεωρητικά είναι "ακίνδυνο" για τα παιδιά. Την επομένη πέφτει στο σχολείο και χτυπάει σε 2 μεριές το κεφάλι (2 καρούμπαλα). Και σήμερα σε ανύποπτη και ήρεμη στιγμή γλιστράει από τον καναπέ και πέφτει με τον ώμο (και σπάει η κλείδα). Σε μια εβδομάδα έχει πάθει όσα δεν του έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια μαζί.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By gianik
#86488 Νικολα μην το φοβασαι του υδραργυρου. Καλως η κακως ειναι τα πιο αξιοπιστα..κανε τη δουλεια σου τωρα κ δες απο αυριο. Εμεις πηραμε omron , ψιλομουφα μου φαινεται , οταν εχει πυρετο το διπλοτσεκαρω κ απο αυτο με τις υπερυθρες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#86491 Έχει ήδη σπάσει ένα υδραργύρου και δεν θέλω να ξανασυμβεί..
Το ξέρω ότι είναι πιο αξιόπιστα αν και μου κάνει εντύπωση ότι είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει και ηλεκτρονικό αξιόπιστο

Από το Moto G
http://www.skroutz.gr/s/2012236/Hartman ... -Scan.html
Βρήκα αυτό, είναι το μόνο με κριτικές
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:Νικολα μην το φοβασαι του υδραργυρου. Καλως η κακως ειναι τα πιο αξιοπιστα..κανε τη δουλεια σου τωρα κ δες απο αυριο. Εμεις πηραμε omron , ψιλομουφα μου φαινεται , οταν εχει πυρετο το διπλοτσεκαρω κ απο αυτο με τις υπερυθρες.

+1
και εγω ενα αρκετα ακριβο της braun αναγκαζομαι να το διπλοτσεκαρω με υδραργυρου.Διαδοχικες μετρησεις με αποκλησεις. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#86498 Ρε σεις τι γινεται; ολοι προβληματικα θερμομετρα εχουμε; ενταξει το omron δεν ηταν ακριβο , 6 και κατι ευρω αλλα υποτιθεται ειναι επωνυμο. Το υπερυθρο το χρησιμοποιω μονο οταν ο μικρος κοιμαται , σαν ενδεικτικο (και μονο) πυρετου , οχι για ακριβη μετρηση..(και ηταν και ακριβο , καπου στα 70 ειχα δωσει).
Άβαταρ μέλους
By JBT
#86514 Καταλαβαίνετε τι γράφετε; :help:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#86519 Οχι , για πες εσυ που καταλαβαινεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#86524 http://www.skroutz.gr/s/3747853/Microlife-NC-150.html
Μετά από ψάξιμο θα παραγγείλω αυτό.
Προσέξτε διάφορα στις τιμές ....

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By gianik
#86525 Νικολα θα το εχεις σαν βασικο θερμομετρο;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#86538 καμ ον γκαιζ.
αφου το ξερετε και εσεις ότι τα παλια καλα υδραργυρου είναι το μετρο σύγκρισης για αξιόπιστες μετρήσεις,
τι να το κανω το καλυτερο ηλεκτρονικο θερμομετρο, όταν στα καπακια θα βαλω του υδραργυρου για να είμαι σιγουρος!!

παρεπιπτοντως -αν και θα είναι γνωστο- τα υδραργυρου εχουν πλεον καταργηθεί.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#86539 το ηλεκτρονικο το χρησιμοποιουσα το βραδυ για να μην τον ξυπναω.Ηξερα οτι μπορει να εχει αποκληση 0,5 βαθμους(οχι παντα,αλλες φορες 0,2 αλλες 0,4) οποτε κοιταζα να δω εαν εχει ανεβει σε επικινδυνα επιπεδα χωρις να τον ξυπναω.
Πλεον μονο το υδραργυρου χρησιμοποιω τωρα που μεγαλωσε.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#86541 οι οποίες αποκλίσεις όμως, μπορει να είναι η διαφορα μεταξυ πχ να παρει ένα φαρμακο ή όχι
μια αποκλιση στο 0,4-0,5 παντως είναι μεγαλη.