α)

black and mexican baby boy
β)

Η δεύτερη μου ψήθηκε πιο πολύ γιατί έκανα το βουτύρωμα με το τηγάνι στο μάτι ενώ έπρεπε να το έχω βγάλει από το μάτι 30sec πιο πριν για να κάνω τη διαδικασία.

George_Prix έγραψε:Πολυ καλος κι εσυ Μπουσε!
Ερωτησεις γιατι οπως ειπα και πριν με το μοσχαρι εχω ασχοληθει ελαχιστα στο σπιτι...
Καλυτερα με σχαροτηγανο ή με ισιο τηγανι?
Λαδακι ριχουμε μεσα στο τηγανι?
Εχετε θερμομετρο ή με το ματι το πατε?
mjacob έγραψε:Δεν νομίζω ότι προσφέρει οτιδήποτε το λάδι, αν το κρέας είναι καλό (βλ. marbling).
Με το που το ακουμπήσεις στο *τηγάνι θα βγάλει ότι χρειάζεται.
Το λάδι απλά καίγεται, καπνίζει, και ενδεχομένως κάνει και δυσκολότερο το καθάρισμα μετά![]()
Σκέτο αλάτι, πιπέρι κι έφυγες
, με την ευκαιρία που είχε ποστάρει ο 224 τις γλώσσες μενιέ (κῦδος εεπ, η συνταγή τα σπάει
ακόμα και σε απλή εκτέλεση μονο με λεμόνι και κανένα άλλο αρωματικό/λαχανικό) είχα φτιάξει βούτυρο κλαριφιέ και νουαζέτ). Το κλαριφιέ πήγε στη γλώσσα.
drdino έγραψε:Εγώ σχαροτήγανο, σκούπισμα το κρέας (και εκτός ψυγείου πριν μπει για ψήσιμο) και βουρ. Θερμόμετρο όταν πάρω κάποιο κομμάτι που δεν έχω ψήσει άλλη φορά, αλλιώς με χρόνο/πλευρά.

Giuseppe Busso έγραψε:...

, μη βαράτε. Είναι για ώρα ανάγκης στο ντουλάπι. Σκεφτόμουν πάλι μπρόκολο ή πουρές από πατάτα κανονική κτλ, αλλά ειλικρινά ο μικρός σήμερα έδωσε ρεσιτάλ... Του βγαίνουν τα δόντια κ ήταν όλη την ώρα στη γκρίνια... Με το ζόρι καθίσαμε να φάμε 5 λεπτά 
Master class οδηγησης απο τον Lewis. O Max οπως πα[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]