Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
glf έγραψε:Και γω έπιασα επιδιόρθωση πάλι στα μπετά. Κάτω από ένα μπαλκόνι έκανε ράγισμα ο σοβάς.
Το σκάβω και βλέπω φυσικά σκουριασμένο οπλισμό στην... επιφάνεια της πλάκας.. .

το ιδιο θεμα εχω στο σπιτι στο χωριο.Πως κοστολογειται μια τετοια επισκευη?
Άβαταρ μέλους
By glf
dimviii έγραψε:το ιδιο θεμα εχω στο σπιτι στο χωριο.Πως κοστολογειται μια τετοια επισκευη?

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, μόνος τα κάνω.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#682620 Η renovat έχει τα σωστά υλικά για τέτοια δουλειά. Δεν είναι φτηνά αλλά τελειώνεις βέβαια πρέπει και ο μάστορας να ακολουθήσει τις οδηγίες επ ακριβώς...τσιμεντοειδη υψηλής αντοχής, εποξικο για τον οπλισμό κλπ.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#683510 @ dimv8 allert :protest:

Σε δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας που μπαινουμε;;;; :hmmm:
(Εκτός από Lidl , θα έχω φυσικά τον νου μου κ σε αυτο..)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gianik έγραψε:@ dimv8 allert :protest:

καλυτερο value for money απο τα Λιντλ δεν θα βρεις για ερασιτεχνικη χρηση.
Περιμενε.
Άβαταρ μέλους
By bebes
dimviii έγραψε:
gianik έγραψε:@ dimv8 allert :protest:

καλυτερο value for money απο τα Λιντλ δεν θα βρεις για ερασιτεχνικη χρηση.
Περιμενε.
Εικόνα
Το έχει με το νέο έτος, click away

< >
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#684721 Καλημέρα - ζητώ τα φώτα σας :)

Βρισκόμαστε σε αναζήτηση τζακιού - η μάλλον σωστότερα, κασέτας. Το τζάκι δε θα χρησιμοποιηθεί ουσιαστικά για θέρμανση, απλά θέλουμε να ειναι κλειστό για να μην καπνίζει το σπίτι, και δεν πρόκειται να χρησιμοποιείται συχνά. Συνεπώς δεν θέλουμε κάτι εξτριμ, και προσανατολιζόμαστε σε φθηνή λύση.

Το χτίσιμο του γύρω γύρω δεν εχει γινει ακόμα, συνεπώς υπάρχει ευελιξία σε διαστάσεις, μοναδική δέσμευση ειναι το να ειναι γωνιακο με τζάμι εμπρος και δεξιά.

Εχουμε καμία πρόταση; Βλέπω άπειρα πράγματα στο ιντερνετ αλλά είμαι λίγο χαμένος.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#684778 Σε τι συνίσταται αυτο; Εννοω, το μοναδικό περιθώριο κατασκευής που υπάρχει είναι η σύνδεση της κασέτας με την καμινάδα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#684798 Αν γίνει καλή δουλειά δεν θα καπνίζει. Αν δεν πρόκειται να το κάνεις κλειστό ενεργειακό θα πρότεινα κλασσικό ανοιχτό. Μπορεί να κάνει μια τρύπα από πίσω για εισαγωγή φρέσκου αέρα και θα την καπακωνεις όταν δεν το χρησιμοποιείς.
Με την κασέτα πώς θα ψήνεις λουκάνικα; ;)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#684807 Ο ililias που δεν μπαίνει στο φόρουμ θα μπορούσε να σε βοηθήσει στο ερώτημα, δοκίμασε ίσως ένα πμ, μπορεί να το δει. Αλλιώς, πες μου να του στείλω ένα μήνυμα.
Γνώμη μου, για την χρήση που προσανατολίζεσαι, δεν χρειάζεται να το ψάχνεις τόσο πολύ. Βάλε μια φθηνή κασέτα και τέλος.
Κι εγώ όταν ήμουν στην θέση σου έκανα το ίδιο. Και ένα χρόνο τώρα δεν το έχω ανάψει καθόλου, άρα καλά έκανα!
Τα ενεργειακά εξάλλου δεν έχουν την χάρη των άλλων (ούτε και τα μειονεκτήματά τους βέβαια. ..) . Οπότε, νομίζω πως δεν χρειάζεται να παιδευτείς τόσο.
Άβαταρ μέλους
By nascar1
#684810 Εν έτη 2021 το ανοικτό τζάκι είναι έγκλημα. Εκτός ότι επιβαρύνει απίστευτα την ατμόσφαιρα, έχει απαράδεκτα χαμηλό βαθμό απόδοσης αποτελεί και μία τρύπα από την οποία δραπετεύει συνεχώς η θερμότητα όταν δεν ανάβει.

Προφανώς η λύση της κασέτας είναι απείρως καλύτερη. Συν την μικρότερη πιθανότητα να πάει κάτι στραβά με τον μάστορα.

< Note >