ομοιως για υπόγειο του Ολύμπιον (lavalbone)

blackpug106 έγραψε:elvet έγραψε:kyr80 έγραψε:elvet έγραψε:Ξέρουμε μεσίτη για αγοραπωλησία ακινήτου; Ανατολικά.
Θες να αγοράσεις ή να πουλήσεις;
Να πουλήσω
Car gr ελβετ μου car gr
Το κατάφερες και έβγαλε ρίζες το ερμο . . .
REALZEUS έγραψε:Εσύ red ως Αθηναίος θα έλεγες ότι είναι καλύτερο από το Πρώτο στη Βάρη;

otso έγραψε:Οι σαραντα εκκλησιες ειναι ακριβη περιοχη; δεν ειναι κοντα στο κεντρο; η εχει ανηφορες;

markvag έγραψε:otso έγραψε:Οι σαραντα εκκλησιες ειναι ακριβη περιοχη; δεν ειναι κοντα στο κεντρο; η εχει ανηφορες;
Είναι κοντά στο κέντρο και στο πανεπιστήμιο, έχει πολλούς φοιτητές γι' αυτό το λόγο και έχει και πολλές ανηφόρες γιατί είναι στην πλαγιά του βουνού...

red_monster έγραψε:markvag έγραψε:otso έγραψε:Οι σαραντα εκκλησιες ειναι ακριβη περιοχη; δεν ειναι κοντα στο κεντρο; η εχει ανηφορες;
Είναι κοντά στο κέντρο και στο πανεπιστήμιο, έχει πολλούς φοιτητές γι' αυτό το λόγο και έχει και πολλές ανηφόρες γιατί είναι στην πλαγιά του βουνού...
Οι σαράντα εκκλησίες είναι αντίστοιχη περιοχή με τον Ζωγραφος της Αθήνας
Όσες φορές έρχομαι και πρέπει να κινηθώ πέρα από τα 2 μέρη που ξέρω πως να πάω, ΜΟΝΟ με GPS...
Κάποια φορά, κάπου στα στενά στο Κολωνάκι έχασε σήμα το GPS και... χάθηκα...

kyr80 έγραψε:Αν είχε λογικό κόστος το μηνιαίο πάρκινγκ, θα αγόραζα σπίτι στο κέντρο
PeterPan έγραψε:Για μένα η καλύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι το καραμπουρνάκι.
Ήσυχη, με περισσότερο πράσινο από την τσιμεντούπολη κτλ.
saxon_747 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Προσωπικά έχοντας μεγαλώσει σε "σχεδόν" κέντρο (Μπότσαρη), με πνίγουν οι πολυκατοικίες, η πολυκοσμία και το να ψάχνεις 20 λεπτά για παρκάρισμα ή το να ακούς και το καζανάκι του διπλανού.
Για το παρκαρισμα υπερβάλεις. Καθημερινά, 4-5 αμάξια βρίσκουμε πάρκινγκ χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός αν έχει καμμία λαϊκή αγορά.
otso έγραψε:Σου εχει περασει απο το μυαλο οτι ξεχωριζεις;
υπαρχουν οι δηθεν που το παιζουν
και οι γεματοι αυτοπεποίθηση που μυριζουν χρημα απο μακρυα
Ξερεις τα κοριτσια ειναι τα καλυτερα λαγωνικα χρηματος

kyr80 έγραψε:γ) Αλέξανδρε όταν λέμε κάτι για το φαγητό ισχύει. Δεν είμαστε χθεσινοί στη δουλειά. Άκου να ρωτάς ακόμα και Αθηναίο
REALZEUS έγραψε:JasonLouk έγραψε:Αλέξανδρε μου, σταμάτα το post flooding κάποια στιγμή με τις απόψεις σου και ίσως ομορφύνει το φόρουμ.
Το choureal για σήμερα το βράδυ είναι μια πολύ καλή αρχή. Προσοχή στην ώρα όμως. Κλείνει νωρίς. Θα προτείνω συνδυασμό σοκαλατων
Υποδείξεις για το πως και τι θα ποστάρω δεν θα δεχθώ από κάποιον που όταν κάναμε φορουμοσυναντήσεις σε ταβέρνες ή/και στροφοδιαδρομές πήγαινε ακόμα στο Δημοτικό και ο οποίος ευθύνεται για την αποχώρηση αρκετών φίλων από το φόρουμ (επειδή αναρωτιόσουν τις προάλλες στις Συναντήσεις των Θεσσαλονικέων). Συνεννοηθήκαμε Ιάσωνά μου; Αυτή δε την τσογλανίστικη αυθάδεια και ειρωνεία είμαι σίγουρος ότι δεν θα την επιδείκνυες εκ του σύννεγυς.Mod να σου πετύχει...
![]()
Πάντως θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου σχετικά με τις σοκολάτες, γιατί άλλο οι προσωπικές σχέσεις και άλλο η γνώση.
Σαν να μην περάσει μια μέρα.
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
JasonLouk έγραψε:Αντε παλι τα ίδια.Σαν να μην περάσει μια μέρα.
REALZEUS έγραψε:kyr80 έγραψε:γ) Αλέξανδρε όταν λέμε κάτι για το φαγητό ισχύει. Δεν είμαστε χθεσινοί στη δουλειά. Άκου να ρωτάς ακόμα και Αθηναίο
Το ότι είσαι της δουλειάς Κυριάκο μου δεν μου λέει κάτι. Ο πελάτης αποφασίζει τι του αρέσει και τι όχι και σαν πελάτης εγώ θα αποφασίσω για το κάθε μαγαζί και τα προϊόντα του.![]()
JasonLouk έγραψε:Επίσης @kyr80 για Οψοποιειον και thria τι άποψη έχεις?
blackpug106 έγραψε:Πάμε ξανά το Γκάλοπ
Ποιο είναι το σωστό Υποβρύχιο???
Α) σφηνάκι jack σε βαρελίσια μισό λίτρο ´η 400 ml
Β) σφηνάκι jack σε ποτήρι ουίσκι με μπυρα
Γ) σφηνάκι bourbon ουίσκι σε ποτήρι ουίσκι με μπυρα
Δ) ελεύθερη μετάφραση
![]()
![]()

Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]