Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#453046 Εσύ red ως Αθηναίος θα έλεγες ότι είναι καλύτερο από το Πρώτο στη Βάρη;
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 11 Νοέμ 2017, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elvet
blackpug106 έγραψε:
elvet έγραψε:
kyr80 έγραψε:
elvet έγραψε:Ξέρουμε μεσίτη για αγοραπωλησία ακινήτου; Ανατολικά.

Θες να αγοράσεις ή να πουλήσεις;

Να πουλήσω

Car gr ελβετ μου car gr

Το κατάφερες και έβγαλε ρίζες το ερμο . . . :s_cry

:s_tongue :s_tongue :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By red_monster
REALZEUS έγραψε:Εσύ red ως Αθηναίος θα έλεγες ότι είναι καλύτερο από το Πρώτο στη Βάρη;

Αλέξανδρε θεωρώ πως ναι, είναι πιο ωραίο από του μουνοτριχα της Βάρης.
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:Οι σαραντα εκκλησιες ειναι ακριβη περιοχη; δεν ειναι κοντα στο κεντρο; η εχει ανηφορες;

Είναι κοντά στο κέντρο και στο πανεπιστήμιο, έχει πολλούς φοιτητές γι' αυτό το λόγο και έχει και πολλές ανηφόρες γιατί είναι στην πλαγιά του βουνού...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:
otso έγραψε:Οι σαραντα εκκλησιες ειναι ακριβη περιοχη; δεν ειναι κοντα στο κεντρο; η εχει ανηφορες;

Είναι κοντά στο κέντρο και στο πανεπιστήμιο, έχει πολλούς φοιτητές γι' αυτό το λόγο και έχει και πολλές ανηφόρες γιατί είναι στην πλαγιά του βουνού...

Οι σαράντα εκκλησίες είναι αντίστοιχη περιοχή με τον Ζωγραφος της Αθήνας :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
red_monster έγραψε:
markvag έγραψε:

Οι σαράντα εκκλησίες είναι αντίστοιχη περιοχή με τον Ζωγραφος της Αθήνας :lol:

Τι να σε πω... Από Αττική είμαι τελείως αγεωγράφητος... :lol: Όσες φορές έρχομαι και πρέπει να κινηθώ πέρα από τα 2 μέρη που ξέρω πως να πάω, ΜΟΝΟ με GPS... :oops: :lol: Κάποια φορά, κάπου στα στενά στο Κολωνάκι έχασε σήμα το GPS και... χάθηκα... :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#453060 Για μένα η καλύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι το καραμπουρνάκι.
Ήσυχη, με περισσότερο πράσινο από την τσιμεντούπολη κτλ.
Ακόμη κ τώρα μετά από τόσα χρόνια, ξυπνάς κ ακούς τιτιβίσματα τα πρωινά...

< >
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 11 Νοέμ 2017, 23:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
kyr80 έγραψε:Αν είχε λογικό κόστος το μηνιαίο πάρκινγκ, θα αγόραζα σπίτι στο κέντρο

100 το μήνα max δεν είναι λογικό κόστος; Και τι θεωρείται λογικό κόστος δηλαδή; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#453072 Μέχρι να κάνω μπάνιο τα μικρά γ@μηθήκατε.... :lol: :lol:
α)Συμφωνώ 100% με τον Πέτρο
PeterPan έγραψε:Για μένα η καλύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι το καραμπουρνάκι.
Ήσυχη, με περισσότερο πράσινο από την τσιμεντούπολη κτλ.

Καμία σχέση με το υπερεκτιμημένο Πανόραμα.

β)40 εκκλησιές. Μένει κουμπάρος μου και κολλητός μου. Αδικαιολόγητα ακριβά. Και καταλαβαίνω για κάποια σπίτια, που έχουν θέα όλη την πόλη. Για τα περισσότερα όμως :thumbsdown: . Κατά βάση παλιές οικοδομές. Πολλές χωρίς ασανσέρ. Κοντά στο κέντρο, αλλά οι ανηφόρες δεν είναι για περπάτημα.

γ) Αλέξανδρε όταν λέμε κάτι για το φαγητό ισχύει. Δεν είμαστε χθεσινοί στη δουλειά. Άκου να ρωτάς ακόμα και Αθηναίο :lol:

δ)
saxon_747 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Προσωπικά έχοντας μεγαλώσει σε "σχεδόν" κέντρο (Μπότσαρη), με πνίγουν οι πολυκατοικίες, η πολυκοσμία και το να ψάχνεις 20 λεπτά για παρκάρισμα ή το να ακούς και το καζανάκι του διπλανού.

Για το παρκαρισμα υπερβάλεις. Καθημερινά, 4-5 αμάξια βρίσκουμε πάρκινγκ χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός αν έχει καμμία λαϊκή αγορά.

Δεν υπερβάλλει καθόλου. Λαϊκή έχει 2 φορές την εβδομάδα στις περισσότερες περιοχές. π.χ. Τετάρτη στην Καρακάση και Γρηγορίου Ε' το Σάββατο. Και γ@μιέται όλη η περιοχή από Παπάδάκη μέχρι Συνδίκα. Και βράδια όχι, δεν βρίσκεις να παρκάρεις. Τουλάχιστον τα ιδιωτικά πάρκινγκ έχουν λογικές τιμές.

ε)
otso έγραψε:Σου εχει περασει απο το μυαλο οτι ξεχωριζεις;
υπαρχουν οι δηθεν που το παιζουν
και οι γεματοι αυτοπεποίθηση που μυριζουν χρημα απο μακρυα

Ξερεις τα κοριτσια ειναι τα καλυτερα λαγωνικα χρηματος

Είπα ή εννόησα ότι ξεχωρίζω; Τυχαίνει λόγο δουλειάς να συναναστρέφομαι με νέο κόσμο. Τέσπα μη γίνω σαν τον κουπέα. Και υπόψιν, 16 χρόνια αυστηρά μονογαμικός. Τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε.

στ) Δεν θα έμενα ποτέ(στη φάση που είμαι) σε προάστιο της Θεσσαλονίκης. Ρύσιο-Περαία-Σχολάρι-Ταγαράδες-Αγ. Τριάδα κλπ. Ακόμα και Θέρμη. Τι εννοώ.... Το πατρικό μου είναι στην Καλαμαριά. Και ακόμα και αυτή είναι μακριά από το κέντρο με τα πόδια. Αλλά εύκολα προσβάσιμη με αμάξι ή συγκοινωνία.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kyr80 έγραψε:γ) Αλέξανδρε όταν λέμε κάτι για το φαγητό ισχύει. Δεν είμαστε χθεσινοί στη δουλειά. Άκου να ρωτάς ακόμα και Αθηναίο

Το ότι είσαι της δουλειάς Κυριάκο μου δεν μου λέει κάτι. Ο πελάτης αποφασίζει τι του αρέσει και τι όχι και σαν πελάτης εγώ θα αποφασίσω για το κάθε μαγαζί και τα προϊόντα του. :iconcool:

Πήρα τηλέφωνο στο Σουρεάλ και είπαν ότι κλείνουν στην 00:00 απόψε. Ξεκινάω από Πλαγιάρι τώρα για να πάω από εκεί για προφιτερόλ και μετά θα πάω σε μπαρ φίλου στην Μητροπολίτου Γεναδίου για υποβρύχια. Θα σου πω αύριο την άποψή μου για το γλυκό. :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 11 Νοέμ 2017, 23:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
REALZEUS έγραψε:
JasonLouk έγραψε:Αλέξανδρε μου, σταμάτα το post flooding κάποια στιγμή με τις απόψεις σου και ίσως ομορφύνει το φόρουμ.

Το choureal για σήμερα το βράδυ είναι μια πολύ καλή αρχή. Προσοχή στην ώρα όμως. Κλείνει νωρίς. Θα προτείνω συνδυασμό σοκαλατων

Υποδείξεις για το πως και τι θα ποστάρω δεν θα δεχθώ από κάποιον που όταν κάναμε φορουμοσυναντήσεις σε ταβέρνες ή/και στροφοδιαδρομές πήγαινε ακόμα στο Δημοτικό και ο οποίος ευθύνεται για την αποχώρηση αρκετών φίλων από το φόρουμ (επειδή αναρωτιόσουν τις προάλλες στις Συναντήσεις των Θεσσαλονικέων). Συνεννοηθήκαμε Ιάσωνά μου; Αυτή δε την τσογλανίστικη αυθάδεια και ειρωνεία είμαι σίγουρος ότι δεν θα την επιδείκνυες εκ του σύννεγυς. :innocent: Mod να σου πετύχει... :tomato:

Πάντως θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου σχετικά με τις σοκολάτες, γιατί άλλο οι προσωπικές σχέσεις και άλλο η γνώση.

Αντε παλι τα ίδια. Σαν να μην περάσει μια μέρα.

Περιμένουμε review για το choureal :)

Γενικά για τα φαγητά ένα μεγαλο b στον kyr80.

Επίσης @kyr80 για Οψοποιειον και thria τι άποψη έχεις?

< >
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#453085 Πάμε ξανά το Γκάλοπ

Ποιο είναι το σωστό Υποβρύχιο???

Α) σφηνάκι jack σε βαρελίσια μισό λίτρο ´η 400 ml

Β) σφηνάκι jack σε ποτήρι ουίσκι με μπυρα

Γ) σφηνάκι bourbon ουίσκι σε ποτήρι ουίσκι με μπυρα

Δ) ελεύθερη μετάφραση

:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
JasonLouk έγραψε:Αντε παλι τα ίδια. Σαν να μην περάσει μια μέρα.

Αν θες να περάσει μια μέρα να σταματήσεις να είσαι προπετής και να επιτίθεσαι επί προσωπικού σε ανθρώπους που δεν σου απευθύνουν καν τον λόγο.

@Blackpug: Κάνω το δικό μου γιατί είναι μαγαζί φίλου. 500άρα Staropramen με 3 δάχτυλα vodka μέσα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
REALZEUS έγραψε:
kyr80 έγραψε:γ) Αλέξανδρε όταν λέμε κάτι για το φαγητό ισχύει. Δεν είμαστε χθεσινοί στη δουλειά. Άκου να ρωτάς ακόμα και Αθηναίο

Το ότι είσαι της δουλειάς Κυριάκο μου δεν μου λέει κάτι. Ο πελάτης αποφασίζει τι του αρέσει και τι όχι και σαν πελάτης εγώ θα αποφασίσω για το κάθε μαγαζί και τα προϊόντα του. :iconcool:

Κακώς δε σου λέει. Την άλλη φορά που θα αρρωστήσεις, μην πας σε γιατρό. Ρώτα το χασάπη της γειτονιάς.

JasonLouk έγραψε:Επίσης @kyr80 για Οψοποιειον και thria τι άποψη έχεις?

Για το Οψοποιών Μαγγανείαι, τα έχουμε ξαναπεί. Απαράδεκτα ακριβό σαν συνολικό πακέτο. Το φαγητό εξαιρετικό. Αλλά σε αυτές τις τιμές, θέλω και άλλα πράγματα. Σίγουρα όχι στο στενό δρομάκι. Σίγουρα όχι στο χάρτινο σουπλά, και την καρέκλα των 30€. Μέσα είναι καλύτερο, αλλά πολύ μικρό. Σε άλλο μέρος και με άλλο στήσιμο, θα το σκεφτόμουν. Έκανα το λάθος να πάω και 2η φορά, και το μετάνοιωσα.
Thria... Πάρε την tomahawk με κλειστά τα μάτια. Θα δώσεις το 80ρι, αλλά θεωρώ αξίζει. Έχει και πιο οικονομικά πιάτα. Από τα αγαπημένα μου πλέον.

blackpug106 έγραψε:Πάμε ξανά το Γκάλοπ

Ποιο είναι το σωστό Υποβρύχιο???

Α) σφηνάκι jack σε βαρελίσια μισό λίτρο ´η 400 ml

Β) σφηνάκι jack σε ποτήρι ουίσκι με μπυρα

Γ) σφηνάκι bourbon ουίσκι σε ποτήρι ουίσκι με μπυρα

Δ) ελεύθερη μετάφραση

:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag

γ θα έλεγα, αλλά πάντοτε το β έπινα...
Όταν ήμουν νέος. Αυτά τα δηλητήρια δεν κατεβαίνουν τώρα.