Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Chris έγραψε:μπάτζετ ντιναμό (συμπλήρωσε εσύ) μπάτζετ αθλέτικο

τι θες να μου πεις? πραγματικά δεν την καταλαβαίνω αυτή τη συζήτηση, και γίνεται συνέχεια

Βασικά εσύ μίλησες για Εστορίλ, κάνω λάθος;

Σε άλλα νέα

Κίνδυνος αποδεκατισμού στην Κέρκυρα
Έξι παίκτες χτυπήθηκαν από την ίωση, τρεις είναι τιμωρημένοι και ο Μιχάλης Γρηγορίου κάθεται σε αναμένα κάρβουνα ενόψει Ολυμπιακού.

Αναπάντεχο!!!
Άβαταρ μέλους
By Chris
KWSN-Men έγραψε:
Chris έγραψε:μπάτζετ ντιναμό (συμπλήρωσε εσύ) μπάτζετ αθλέτικο

τι θες να μου πεις? πραγματικά δεν την καταλαβαίνω αυτή τη συζήτηση, και γίνεται συνέχεια

Βασικά εσύ μίλησες για Εστορίλ, κάνω λάθος;

μα σοβαρά τώρα, διάβασες το ποστ ή είδες μόνο εστορίλ και βάρεσε καμπανάκι?

Καταρχήν έκανα πλάκα στον giannik και φτάσαμε να συζητάμε σοβαρά, για μπάλα, κάτι που δε μου αρέσει καθόλου. Δεύτερον, ανέφερα την εστορίλ σαν παράδειγμα, είπα να μην κοροϊδεύετε πολύ τις Πέμπτες πριν γίνει και το δικό σας παιχνίδι γιατί γίνονται και γκέλες. Ούτε Μητσοτάκης είμαι, ούτε προέβλεψα το προφανές, ούτε σύγκρινα μεγέθη ήττας. Και ούτε συγκρίνονται άλλωστε μέσω μπάτζετ. Φτάνει :help:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#44568 Παραρτημα κι η Κερκυρα, παραρτημα κι η Ατλετικο (3 εφαγαν στο Ναο) και η Γουβε και η ΜανΓιου και ολοι οι πελατες μας εντος κι εκτος συνορων.
Παραρτημα και σεις βεβαια τοτες με τοσες 3-4αρες που εχετε μαζεψει...
Οτι πειτε, ο πελατης εχει παντα δικιο.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Cosmonaut21 έγραψε:Η 4άρα που έφαγε χθες θεωρείται δηλαδή και γαμώ τα πουρμπουάρ από τον πελάτη.

:s_sarcastic :s_sarcastic :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#44864 Δεν την εφαγες απ την Εστορίλ τουλ... Και διεκδικεις πρόκριση ακόμη σε όμιλο φωτιά όχι με καφενεία...
Οποιαδήποτε χαρά πήραν οι κομπλες με ενα ατυχές αποτέλεσμα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλιστ πέρσι φροντίζουν οι ομαδουλες τους να την κόψουν...
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#44901 Ο ΟΣΦΠ έχει κάνει μερικές πολύ αξιόλογες εμφανίσεις στο CL αλλά αυτό το "πελάτες εκτός συνόρων" ήταν κάπως :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#44999 Περιμένεις τώρα σοβαρότητα από τον Λεβαδειακό της Ευρώπης :lol: Εχουνε πάρει σερί 20 τίτλους της ΕΠΣ Βοιωτίας, ποιος τους πιάνει :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Corto Maltese έγραψε:Περιμένεις τώρα σοβαρότητα από τον Λεβαδειακό της Ευρώπης :lol: Εχουνε πάρει σερί 20 τίτλους της ΕΠΣ Βοιωτίας, ποιος τους πιάνει :s_rofl

:lol: :lol:

Στο CL τώρα... αν και δεν είδα τον αγώνα της Ρεαλ η γενικότερη εικόνα της με κάνει να την βάλω (οριακά) φαβορί. Όλα αυτά βέβαια γνωρίζοντας ότι
1. είναι μόνο Νοέμβριος (το ροτέισον παίζει πάντα ρόλο στην κατάκτηση του κυπέλλου με τα μεγάλα αυτιά :s_biggrin )
2. ακόμη είναι νωρίς να κρίνουμε το τι μπορεί να πετύχει η τριπλέτα Μέσι-Νειμάρ-Σουάρεζ και
3. η Bayern μας έχει συνηθίσει τελευταία να έρχεται με φουλ τα γκάζια μετά τις χειμερινές διακοπές-προετοιμασία II (in season) :s_biggrin

Επιπλέον η Chelsea αποτελεί ένα μυστήριο. Έχει ξεκινήσει απίστευτα καλά για τα δεδομένα της Premier και φαντάζει ικανή να μιμηθεί τους Invincibles τους Βενγκέρ. Τώρα αν δεν υπολογίσουμε και εδώ τον παράγοντα της κούρασης και ροτέισον, φυσικά και αποτελεί φαβορί αλλά αν δεν υπήρχε ο Μουρίνιο στον πάγκο (λατρεύει αγώνες νοκ-αουτ) εγώ δεν θα πίστευα ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τα τρία άλλα φαβορί.

Εν τέλη για εμένα μέχρι τώρα η σειρά των 5 φαβορί έχει:
1. Real
2. Bayern
3. Barca
4. Chelsea
5. Atletico

Θέλω να πω και ένα δύο λόγια για την City. Πραγματικά δεν ξέρω πόσους οπαδούς έχει αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να φανταστώ έστω και έναν που να είναι φέτος (και πέρυσι αλλά ας πούμε μόνο για φέτος) ικανοποιημένος με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του. Ο Πελεγκρίνι για εμένα είναι πολύ μικρός και εκνευριστικά σνομπ (τι έχει πετύχει και έχει τόσο τουπέ;; Ούτε ο Μουρίνιο πλέον δεν έχει τέτοιο ίματζ ο οποίος έχει και μια μοναδική καριέρα). Με την Bayern έπαιξε χειρότερα από ότι ο Moyes πέρυσι και είχε και παίκτη παραπάνω. Ο Χαρτ... κομμωδία :lol:
Πρέπει να αλλάξει θέση στο γήπεδο και αν και εκεί δεν μπορεί να κάνει κάτι ας πάει λίγο πιο έξω από το γήπεδο.

Ευτυχώς την τρίτη έπαιζε στο τέρμα. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#46077 Aν η οφσαινταρα γκολ στη ντουμπα ειχε μπει στο Καραισκακη, τωρα θα διαβαζαμε σελιδες επι σελιδων για παραγκες, θα εσκουζαν οι αλαφουζοι στις φυλλαδες και θα επεφτε η κυβερνηση.
Τωρα δεν ακουστηκε κιχ.
Γι’ αυτο καλα λεω ο Ολυμπιακος απ τη μια και ολοι οι αλλοι απ την αλλη. Και την Τεταρτη θελω κοκκινες στο μπαοκ και πεναλτι στη σεντρα να σκουζουν με λογο τουλαχιστον τα κοτοπουλα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
kovathe έγραψε:Aν η οφσαινταρα γκολ στη ντουμπα ειχε μπει στο Καραισκακη, τωρα θα διαβαζαμε σελιδες επι σελιδων για παραγκες, θα εσκουζαν οι αλαφουζοι στις φυλλαδες και θα επεφτε η κυβερνηση.
Τωρα δεν ακουστηκε κιχ.
Γι’ αυτο καλα λεω ο Ολυμπιακος απ τη μια και ολοι οι αλλοι απ την αλλη. Και την Τεταρτη θελω κοκκινες στο μπαοκ και πεναλτι στη σεντρα να σκουζουν με λογο τουλαχιστον τα κοτοπουλα.

Πέναλτι στο 95' σε βουτιά έξω από την περιοχή, ενώ έχει δώσει 3 λεπτά καθυστερήσεις. :twisted:
Και να βγαίνει ο Μαρινάκης μετά τον αγώνα να λέει πως διδάξαμε ήθος και λίγο πριν κλείσουν οι κάμερες να γυρνάει στον Σάββα και να λέει "τέτοιο γ@μήσι θέλανε τα μ@υνιά, στο 95΄". :inlove:
ΠΡΙΑΠΙΣΜΟΣ