- 28 Νοέμ 2014, 17:27
Corto Maltese έγραψε:Περιμένεις τώρα σοβαρότητα από τον Λεβαδειακό της Ευρώπης
Εχουνε πάρει σερί 20 τίτλους της ΕΠΣ Βοιωτίας, ποιος τους πιάνει 

Στο CL τώρα... αν και δεν είδα τον αγώνα της Ρεαλ η γενικότερη εικόνα της με κάνει να την βάλω (οριακά) φαβορί. Όλα αυτά βέβαια γνωρίζοντας ότι
1. είναι μόνο Νοέμβριος (το ροτέισον παίζει πάντα ρόλο στην κατάκτηση του
κυπέλλου με τα μεγάλα αυτιά 
)
2. ακόμη είναι νωρίς να κρίνουμε το τι μπορεί να πετύχει η τριπλέτα Μέσι-Νειμάρ-Σουάρεζ και
3. η Bayern μας έχει συνηθίσει τελευταία να έρχεται με φουλ τα γκάζια μετά τις χειμερινές διακοπές-προετοιμασία II (in season)
Επιπλέον η Chelsea αποτελεί ένα μυστήριο. Έχει ξεκινήσει απίστευτα καλά για τα δεδομένα της Premier και φαντάζει ικανή να μιμηθεί τους Invincibles τους Βενγκέρ. Τώρα αν δεν υπολογίσουμε και εδώ τον παράγοντα της κούρασης και ροτέισον, φυσικά και αποτελεί φαβορί αλλά αν δεν υπήρχε ο Μουρίνιο στον πάγκο (λατρεύει αγώνες νοκ-αουτ) εγώ δεν θα πίστευα ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τα τρία άλλα φαβορί.
Εν τέλη για εμένα μέχρι τώρα η σειρά των 5 φαβορί έχει:
1. Real
2. Bayern
3. Barca
4. Chelsea
5. Atletico
Θέλω να πω και ένα δύο λόγια για την City. Πραγματικά δεν ξέρω πόσους οπαδούς έχει αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να φανταστώ έστω και έναν που να είναι φέτος (και πέρυσι αλλά ας πούμε μόνο για φέτος) ικανοποιημένος με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του. Ο Πελεγκρίνι για εμένα είναι πολύ μικρός και εκνευριστικά σνομπ (τι έχει πετύχει και έχει τόσο τουπέ;; Ούτε ο Μουρίνιο πλέον δεν έχει τέτοιο ίματζ ο οποίος έχει και μια μοναδική καριέρα). Με την Bayern έπαιξε χειρότερα από ότι ο Moyes πέρυσι και είχε και παίκτη παραπάνω. Ο Χαρτ... κομμωδία
Πρέπει να αλλάξει θέση στο γήπεδο και αν και εκεί δεν μπορεί να κάνει κάτι ας πάει λίγο πιο έξω από το γήπεδο.
Ευτυχώς την τρίτη έπαιζε στο τέρμα.