kyr80 έγραψε:elvet έγραψε:Ξέρουμε μεσίτη για αγοραπωλησία ακινήτου; Ανατολικά.
Θες να αγοράσεις ή να πουλήσεις;
Να πουλήσω
kyr80 έγραψε:elvet έγραψε:Ξέρουμε μεσίτη για αγοραπωλησία ακινήτου; Ανατολικά.
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
elvet έγραψε:kyr80 έγραψε:elvet έγραψε:Ξέρουμε μεσίτη για αγοραπωλησία ακινήτου; Ανατολικά.
Να πουλήσω
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει

Kon5 έγραψε:Αν είχα τα άπειρα χρήματα οπότε δεν θα με ένοιαζε να είμαι στη δουλειά συγκεκριμένη ώρα θα έμενα Πανόραμα σε έπαυλη με θέα πιάτο Θερμαϊκο κόλπο ή στην παλιά παραλία σε σπίτι μισού και βάλε εκατομμυρίου δλδ.
) χωρίς καμία μοντέρνα άνεση. Δηλαδή να έχεις πληρώσει μισό μύριο Ευρουλάκια και να μην έχεις μια πισίνα ή έστω έναν κήπο με γκαράζ για 3-4 αυτοκίνητα;

REALZEUS έγραψε:Προσωπικά έχοντας μεγαλώσει σε "σχεδόν" κέντρο (Μπότσαρη), με πνίγουν οι πολυκατοικίες, η πολυκοσμία και το να ψάχνεις 20 λεπτά για παρκάρισμα ή το να ακούς και το καζανάκι του διπλανού.
REALZEUS έγραψε:Αλέξανδρε μου, σταμάτα το post flooding κάποια στιγμή με τις απόψεις σου και ίσως ομορφύνει το φόρουμ.kyr80 έγραψε:Αφού ακόμα περνάει η μπογιά μας, καλύτερα να κάνουμε χαβαλέ με τα πιτσιρίκια του γάλακτος, παρά με τις σιτεμένες
Ντροπή κι αίσχος ρε.![]()
ΥΓ: Θα δοκιμάσω απόψε κιόλας το Σουρεάλ (αρκεί να βρω να παρκάρω εκεί κάπου) και θα αναφέρω ευπειθώς.
@elvet: Απορώ γιατί ασχολείσαι Μανώλη μου...
otso έγραψε:Οι σαραντα εκκλησιες ειναι ακριβη περιοχη; δεν ειναι κοντα στο κεντρο; η εχει ανηφορες;
saxon_747 έγραψε:Για το παρκαρισμα υπερβάλεις. Καθημερινά, 4-5 αμάξια βρίσκουμε πάρκινγκ χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός αν έχει καμμία λαϊκή αγορά.
JasonLouk έγραψε:Αλέξανδρε μου, σταμάτα το post flooding κάποια στιγμή με τις απόψεις σου και ίσως ομορφύνει το φόρουμ.
Το choureal για σήμερα το βράδυ είναι μια πολύ καλή αρχή. Προσοχή στην ώρα όμως. Κλείνει νωρίς. Θα προτείνω συνδυασμό σοκαλατων
Mod να σου πετύχει...
blackpug106 έγραψε:otso έγραψε:
Οι σαραντα εκκλησιες ειναι ακριβη περιοχη; δεν ειναι κοντα στο κεντρο; η εχει ανηφορες;
Θες χιονολαστιχα
Και πολλά καντήλια... 40 είναι πανάθεμά τες
Ο Ναντο το έχει, με τον εαυτό του. Δες πχ δηλώσεις[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]