- 14 Ιουν 2019, 12:43
Συμφωνώ σε αυτά που λες για τους ΣΥΡΙΖΑίους και βρίσκω και λίγο παράλογο να αναρωτιούνται κάποιοι γιατί δεν θα τους ξαναψηφίσουν. Από την άλλη, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί βλέποντας αυτά κάποιος να πάει να ψηφίσει ΝΔ, που κάνει ακριβώς τα ίδια: δεν έχει αναγνωρίσει τα εγκληματα που έκανε εναντίον της χώρας, δεν έχει μετανοιώσει για τίποτε, εξακολουθεί να χρωστάει παντού εκατομμύρια και πλέον με τσαμπουκά κιόλας (τον ίδιο τσαμπουκά που δείχνουν κάποιοι ψηφοφόροι της ακόμη και στο φόρουμ, κι ακόμη δεν βγήκαν και κυβέρνηση...), έρχεται να μας ξανασώσει.
Είναι εντελώς παράλογο λοιπόν για να γλιτώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίζεις ΝΔ, που η πορεία της πουθενά δεν ήταν καλύτερη. Ακόμη και τα cc του ΣΥΡΙΖΑ να βάλεις που ήταν δική του τραγικότητα και αποκλειστική ευθύνη, η ΝΔ έχει την αποκλειστική ευθύνη της χρεωκοπίας, αφού και μας έστειλε στα βράχια και δραπέτευσε αφήνοντας την καυτή πατάτα στα χέρια άλλων.
Ούτε είναι λογικό να έχει τιμωρηθεί μόνον το ΠΑΣΟΚ για την χρεωκοπία και όχι η ΝΔ.
Όπως και να 'χει, όπως σωστά είπε κάποιος, δεν γίνεται τόσοι άνθρωποι να ψηφίζουν χωρίς λόγο και να κάνουν λάθος. Εγώ από την άλλη έχω ακριβώς αντίθετη άποψη. Για την ακρίβεια, θεωρώ πως συνήθως ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει: οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα για τον Γενάρη του 2015 ασφαλώς. Γιατί ψήφισα χωρίς να έχω διαβάσει τι είχε υπογράψει η χώρα, επομένως ήταν σαφές τι θα γινόταν και ό,τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε, ήταν αστειότητα. Αντίστοιχα , ό,τι λέει η ΝΔ τώρα, είναι επίσης αστειότητα. Μπροστά στην ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει... υπεύθυνη πολιτική δύναμη (πράγμα τραγικό, αναλογιζόμενοι την πορεία τους τα τελευταία χρόνια).
Είναι εξαιρετικά ωραία η φάση πάντως τώρα για εμένα, γιατί δεν έχω κανένα άγχος, ό,τι και να κάνει ο Κούλης δεν θα με ακουμπήσει άμεσα, δεν περιμένω τίποτε, δεν ελπίζω και τίποτε. Θα κάθομαι από μια μεριά και θα γελάω με όλους όσους τον ψήφισαν για να τους σώσει. Και ακόμη περισσότερο, με τους υποστηρικτές του που έχουν ξεσαλώσει παντού, ενώ ακόμη δεν βγήκαν.
Στην απίθανη περίπτωση που θα τα πάει καλά, ακόμη καλύτερα, θα είμαι σίγουρα στους κερδισμένους. Το τελευταίο ενδεχόμενο, είναι λιγότερο πιθανό από το να πιάσω το Τζόκερ (κατόπιν επιθυμίας της συζύγου, παίζουμε 3.5€ κάθε βδομάδα, έτσι για το καλό, μπας και έρθουν ουρανοκατέβατα λεφτά, γιατί αλλιώς...).
Η κουβέντα θα συνεχιστεί στην Πολιτική όμως, το θέμα εδώ είναι άλλο.[Admin]