Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#452370 Τον πρώτο καιρό θα είναι αυστηρά λέει. Δηλαδή μετά από λίγο, το γνωστό καραπουτσαριό
Άβαταρ μέλους
By corsair
#452443 Αληθεια... καποτε ο δημος ειχε ψωνισει κάτι δαγκάνες για να κλειδώνουν τα οχηματα που πάρκαραν στον γαμο του καραγκιοζη. Ειχε γινει φασαρια τοτε... εκτοτε no news. Τις χρησιμοποιουν ή ήταν publicity stand?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#452463 Όλη μέρα στο κέντρο, τέτοιο πράμα δεν είδα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#452582 Σήμερα μεσημεράκι (2 παρά) κατέβηκα για λίγο στο κέντρο... Εκεί που ο Βασ. Όλγας γίνεται Βασ. Γεωργίου από τα διπλο-τριπλο παρκαρισμένα οι 2 λωρίδες για τα αυτοκίνητα (3 κανονικά, αλλά...) γίνονταν 1, ενώ και η λεωφορειολωρίδα είναι γίνει πάρκινγκ...

1 λωρίδα... :rant:

Φυσικά, χαμός από κίνηση, αλλά "ελαμωρετωρα πεντελεπτακια ναουμ, πωςκανειςετσιτωρα"... :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#452664 Μετα απο αρκετες μερες κατεβηκα κεντρο μετα τη δουλεια.
Πρωτα στη Διογενους για καφε με ενα φιλο και απο εκει, μεχρι Π. Πατρων προς Εγνατια για να παρω την :inlove: που τελειωσε τα δικα της.

Δεν αισθανθηκα ανετα μπορω να πω, ακομα και με moto ... ειναι το ΧΑΟΣ.
Μπορει να πεταχτει κατα πανω σου το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και ανα πασα ωρα και στιγμη.
Απο Τσιμισκη με Εθν. Αμυνης μεχρι Παλαιων Πατρων με Εγνατιας ... δεν γινοταν να παρω τα ματια μου απο το δρομο με 30km/h ουτε για 100msecond να κοιταξω τους καθρεπτες...
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Morx έγραψε:Δεν αισθανθηκα ανετα μπορω να πω, ακομα και με moto ... ειναι το ΧΑΟΣ.
Μπορει να πεταχτει κατα πανω σου το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και ανα πασα ωρα και στιγμη.
Απο Τσιμισκη με Εθν. Αμυνης μεχρι Παλαιων Πατρων με Εγνατιας ... δεν γινοταν να παρω τα ματια μου απο το δρομο με 30km/h ουτε για 100msecond να κοιταξω τους καθρεπτες...

Δεν καταλαβαίνω τι συνθήκες κέντρου μεγαλουπολης περίμενες σε μια καθημερινή εκτός τις 15 Αυγούστου. Και που να πηγαινες και πιο μέσα στο κέντρο ...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#452820 Έχει και την έκθεση από εχθές, και γίνεται της ανωμαλίας

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#452860 Εγώ δεν καταλαβαίνω πάντως τι σόι ψυχική ανωμαλία έχουν όσοι κατεβαίνουν στο κέντρο χωρίς να είναι απολύτως απαραίτητο (π.χ. για καφέ...). :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#452889 Ο καφές στο κέντρο είναι απαραίτητος. Το κέντρο είναι η μοναδική περιοχή που έχει μόνιμα κόσμο. Είναι μια περιοχή προσβάσιμη για όλο το νομό . Που να συναντηθεί ο Καλαμαριωτης με τον Ευοσμιωτη;;
Αν είχε λογικό κόστος το μηνιαίο πάρκινγκ, θα αγόραζα σπίτι στο κέντρο

.
Τελευταία επεξεργασία από kyr80 και 11 Νοέμ 2017, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#452890 Φάτε τότε το πήξιμο και με τις υγείες σας. :lol:

Πηγαίνουμε μόνο σε μέρη με εύκολο παρκάρισμα και μακριά από την πολυκοσμία και την δυσωδία! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#452892 Αυτό σε αποκλείει από τις καλύτερα επιλογές διασκέδασης. Εστιατόρια και μπαρ. +από άπειρο ενδιαφέρον κόσμο που βγαίνει αποκλειστικά στο κέντρο.

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kyr80 έγραψε:Αυτό σε αποκλείει από τις καλύτερα επιλογές διασκέδασης.

Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη περί διασκέδασης. Να είμαι με πιτσιρίκια σε τρύπες στην Βαλαωρίτου ή με τα φαντασμένα ψώνια στην παραλία δεν είναι η δική μου οπτική. :lol:

kyr80 έγραψε:από άπειρο ενδιαφέρον κόσμο που βγαίνει αποκλειστικά στο κέντρο

Δηλαδή; Τι ενδιαφέρον έχει αυτός ο κόσμος; Από άλλον πλανήτη είναι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#452900 Ε, μείνε με τους βλαχους στην Περαία. Γενικευω όπως και εσύ τώρα.
Δεν υπάρχουν στο κέντρο μόνο τα στενά της Βαλαωρίτου. Και η Νίκης για καφέ τη μέρα, είναι το ωραιότερο σημείο της πόλης. Τόσος κόσμος δεν είναι ούτε βλακες ούτε όλοι ψώνια. Όλα τα καλά εστιατόρια είναι στο κέντρο.
Ααααα και το νούμερο 1 ντεμεκ μαγαζί στην πόλη είναι στο Απολλωνια, εκτός πόλης

.