Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#103093 Ποιά είναι η μέγιστη σύνταξη που προβλέπεται να πάρει ιδιωτικός υπάλληλος , όχι απο ευγενή επαγγέλματα, καταβάλλοντας τις μέγιστες δυνατές εισφορές;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#103184 Βασική σύνταξη στα 700ε σε όσους πληρούν τα κριτήρια :rtfm: και από εκεί και έπειτα, σε όσους φαίνονται λίγα, ιδιωτική για να φτάσουν τα επιθυμητά.

Το νούμερο προφανώς τυχαίο, στα πλαίσια της λογικοφάνειας
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#103340 Όλως περιέργως κάτι κινείται στην αγορά. Από αρχές Μαρτίου έχω κάνει 4 συνεντεύξεις σε διαφορετικές εταιρίες και όλες είναι καλές θεσούλες και με αξιοπρεπή λεφτά. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Deleted User 1 έγραψε:Όλως περιέργως κάτι κινείται στην αγορά. Από αρχές Μαρτίου έχω κάνει 4 συνεντεύξεις σε διαφορετικές εταιρίες και όλες είναι καλές θεσούλες και με αξιοπρεπή λεφτά. :hmmm:

Ε, είπαν να το γλεντήσουν και οι εταιρείες, λίγο πριν το Grexit, να προσλάβουν κανέναν... :ninja: :s_dance
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#103406 Από συνεντεύξεις και εγώ καλά πάω πάντως.
Δουλειά δεν βρίσκουμε! :s_tongue
Σε 2 εταιρείες μάλιστα έχω πάει από 2 φορές!
Στην τρίτη θα ζητήσω να με πληρώσουν!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#103429 Κοίτα εγώ στη μία έφαγα άκυρο αλλα ηταν για Πορτο Χέλι και έθεσα απ' το πρώτο interview μίνιμουμ αποδοχών και το νούμερο δεν πρέπει να τους άρεσε και πολύ. Κατα τα άλλα κι εγώ περιμένω ένα μήνα από Βασιλόπουλο και δεν προχωράει η διαδικασία σύμφωνα με αυτά που έχω μάθει εκ των έσω ενώ και σήμερα πήγα για θέση μέσω Adecco αλλά προεκυψε μεγάλη έκπληξη που ανεβάζει κατά πολύ τις πιθανότητες. Ίδωμεν...

Τουλάχιστον δεν μου χει πει κανείς τίποτα για 800-900-1000€ να μας γράψουν οι εφημερίδες γιατί περίμενα να πω την αλήθεια ότι όλο και κάποιος |λογοκρισία| εργοδότης θα βρισκόταν που ψάχνει "κορόιδο".
Άβαταρ μέλους
By trident1971
g8777 έγραψε:1000€ δλδ ειναι ο μισθος ενος κοροιδου;

ναι, αν η θεση σηκωνει πχ 1500 και δεν καιγεσαι για το 1000αρικο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#103446 Thanks. Ότι θα το βρω το βρω. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξω χωρίς να κάνω συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Αν δεν κλείσει κάτι μες το επόμενο 2μηνο θα ζορίσουν τα πράγματα γιατί μετά...καλό Οκτώβρη.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Deleted User 1 έγραψε:Thanks. Ότι θα το βρω το βρω. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξω χωρίς να κάνω συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Αν δεν κλείσει κάτι μες το επόμενο 2μηνο θα ζορίσουν τα πράγματα γιατί μετά...καλό Οκτώβρη.

Θα πας Μυκονο μετα;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Deleted User 1 έγραψε:Thanks. Ότι θα το βρω το βρω. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξω χωρίς να κάνω συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Αν δεν κλείσει κάτι μες το επόμενο 2μηνο θα ζορίσουν τα πράγματα γιατί μετά...καλό Οκτώβρη.

Το έξω παίζει;