- 11 Ιουν 2019, 17:39
QsisVTS έγραψε:kostis20 έγραψε:QsisVTS έγραψε:georgetz έγραψε:drdino έγραψε:Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί περίεργο αυτό, αλλά μπορεί κάποιος να νοιάζεται για ένα σύνολο χωρίς να αποτελεί μέρος αυτού. Πχ να νοιάζεται για τα δικαιώματα των γυναικών χωρίς να είναι γυναίκα, για τα δικαιώματα των ανειδίκευτων που δουλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες ενώ ο ίδιος είναι στο κλιματιζόμενο γραφειάκι, των συνταξιούχων ενώ ακόμα εργάζεται κλπ.
Αυτο βασικά θυμίζει που οι περισσότεροι γνωστοί μου έξω θέλανε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα κ να βγούμε εκτός ευρώ
Ήτανε έξω βέβαια, κ μπορεί να θαυμάζω το κουράγιο τους, οταν τους έλεγα όμως ότι σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη κ οι πιο αισιόδοξοι οικονομολογοι μιλούσαν για τουλάχιστον 5 χρόνια πολύ πολύ δύσκολα για μας εδώ, το γύριζαν τρελιτσα. 
καλά πολλοί από αυτούς μπορεί να νόμιζαν ότι θα έρθουν εδώ να αγοράσουν εξοχικά με χάντρες.. 
Παίζει πολύ αυτό....Είχα και εγώ δυο γνωστούς που είχαν τρελαθεί να βγούμε από το euro. Ο ένας έμενε Γερμανία και ο άλλος Ελβετία.
Να πουμε βέβαια οτι οι περισσότεροι ήταν με το Ναι... 
δεν μου αρέσει να εύχομαι καρκίνους, αλλά πολύ συχνά μπαίνω στον πειρασμό..
Δεν χρειάζεται η κακή διάθεση , κατα βάθος τα άτομα που το είπαν , το καλό θέλουν της χώρας, απλά με τόσο ελαφρό τρόπο σκέψης που δεν συνειδητοποίησαν τι πρόκειται να επακολουθήσει για τους μέσα , δεν συζητάμε καν το εφικτό του θέματος , καθώς οι ίδιοι οικονομολόγοι έβαζαν μια πολύ βασική προυπόθεση : 5 χρόνια ΑΝ είναι σύσσωμη η πολιτική ηγεσία κ εφαρμοστούν όλα όσα προτείνουν
Κάποιοι άλλοι όντως είχαν απώτερες σκέψεις σαν αυτές που περιγράφετε.Είναι γνωστό οτι κάποιοι κέρδισαν μέχρι κ στοιχηματικά απο τη κρίση της Ελλάδας κ όχι μόνο.
Το μόνο σίγουρο ,για να απαντήσω κ στον λατρεμένο mirage

, είναι οτι το "ενδιαφέρον" για το "καλό των πολλών" πολλές φορές έχει αποχρώσεις περίεργες, που σε κάνουν λιγάκι δύσπιστο για το τι πραγματικά θέλει κάποιος που είναι εκτός για τους εντός, ωσάν κάποιος που νοιάζεται για το σύνολο χωρίς να ανήκει σε αυτό...
Τέσπα, ας δροσιστούμε λίγο

Ο Κώστας Καραμανλής κάνει ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/o-kost ... -boidomati
Ρε πστ μο....