Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
drdino έγραψε:Πολλοί εργοδότες (σωστά) επιβάλλουν την χρήση ποντικιού και πληκτρολογίου αν δουλεύεις πάνω από χ ώρες τη μέρα στον υπολογιστή. Και να μην το επέβαλαν, δεν μπορώ να φανταστώ να δουλεύω 8+ ώρες στον υπολογιστή με το trackpad.

Έντιτ: προσωπικα΄δε έχω καταλήξει σε gaming mouse (Naga v2 pro) για τα πολλά κουμπιά που μπορώ να κάνω map σε συντομεύσεις.

Το να σου επιβάλλει ο εργοδότης με τι θα δουλεύεις μου φαίνεται υπερβολικό, μου κάνει micromanagement υψηλού επιπέδου :lol:

Εγώ πάντως ανάλογα την περίσταση, αν είναι να δουλέψω ένα δύο Excel με μια οθόνη πολλές φορές δεν μπαίνω στον κόπο να βγάλω ποντίκι.

Αν σκάσει η δεύτερη οθόνη ή κάνα sap που όσο και να προσπαθήσεις με τα shortcut στο τέλος θέλεις κέρσορα βγάζω ποντίκι.

Επίσης έχω δικό μου gaming της Logitech δεν θέλω τα μικρά ποντίκια που μας δίνουν για τη δουλειά με εξαίρεση όταν ανοίγω παράλληλα και δεύτερο λάπτοπ, εκεί κάνω μακαρόνια με δύο φορτιστές καλώδιο για το κινητό που κάνει hotspot και το μόνο ασύρματο είναι τα ακουστικά μου.

Για άνεση στη δουλειά πάντως προτιμώ φουλ μεγέθους gaming ποντίκι, αλλά για κάτι χαλαρό μπορεί να μην το βγάλω και καθόλου
Άβαταρ μέλους
By Chris
#868502 Ναι στη δουλεια κι εγω τους εβαλα να μου βρουν full size ποντικι, πραγματικα δεν ξερω πως λειτουργει τοσος κοσμος με αυτα τα μικρα. Και ολοκληρα γομαρια πολλες φορες, με ολη την παλαμη στον αερα, δεν παιζει να μην αφηνουν κουσουρια αυτα τα ποντικακια.

Αλλα γενικα πλεον μου εχει γινει συνηθεια, οπου παει το λαπτοπ παει και το ποντικι, το λαπτοπ εχει το δεκτη μονιμα πανω σε μια (τη μοναδικη :vava: ) θυρα usb
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:
Αλλα γενικα πλεον μου εχει γινει συνηθεια, οπου παει το λαπτοπ παει και το ποντικι, το λαπτοπ εχει το δεκτη μονιμα πανω σε μια (τη μοναδικη :vava: ) θυρα usb

Να βρεις με ΒΤ
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Chris έγραψε:Ναι στη δουλεια κι εγω τους εβαλα να μου βρουν full size ποντικι, πραγματικα δεν ξερω πως λειτουργει τοσος κοσμος με αυτα τα μικρα. Και ολοκληρα γομαρια πολλες φορες, με ολη την παλαμη στον αερα, δεν παιζει να μην αφηνουν κουσουρια αυτα τα ποντικακια.

Τα usb πλέον δεν κάνουν και τίποτα..

Στις δύο τελευταίες δουλειές μου δεν μπορείς να βάλεις στικάκι

Αν ήταν προσωπικό το λάπτοπ επειδή πλέον παίζει πολύ το type c (συν ότι μπορεί να συνδεθεί κάτι τέτοιο και στο κινητό σου) θα έπαιρνα κάτι που έχει και type a και c, έχω δηλαδή τέτοιο στικ για προσωπική χρήση

Ποντίκια πάντως μπορεί να συνδεθούν και με bt αυτό είναι σχετικά βολικό αλλά δεν έχω δοκιμάσει αν σε κάτι τέτοιο θα μπορούσαν να συνδεθούν και ακουστικά bt ταυτόχρονα.. έχω την εντύπωση όμως ότι γίνεται τώρα που σκέφτομαι μια περίπτωση
Άβαταρ μέλους
By drdino
#868508 Ναι μια χαρά δουλεύει bt ποντίκι/πληκτρολόγιο/headset ταυτόχρονα.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Scotch έγραψε:Σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον φορητό (μόνο για φορητό ψάχνω) projector, για χρήση 1 μήνα το χρόνο σε σπίτι που δεν έχει τηλεόραση (για καμιά ταινία και κανένα ματσάκι, αντί να τα βλέπουμε σε tablet). Αξίζει ή να ανέβω κοστολογικά; Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, αλλά... να βλέπεις και τίποτα.

:lipsealed: :x

Κατ' ελάχιστον εδώ είσαι:
Εικόνα
https://www.mistore-greece.gr/Products/ ... tor-2.aspx

Το μόνο αρνητικό είναι ότι θέλει να του πατήσεις να κάνει μια φορά ένα refocus μετά από κανα 10-15 λεπτο λειτουργίας γιατί κάτι με την αλλαγή θερμοκρασίας αλλάζει το focal point or smthng μέχρι να πιάσει σταθερή θερμοκρασία.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
mjacob έγραψε:Κατ' ελάχιστον εδώ είσαι:

Δηλαδή είναι σαν mi box s με projector; :lipsealed:

Αυτό με το refocus λέει το έκανε το προηγούμενο μοντέλο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Chris έγραψε:Αλλα γενικα πλεον μου εχει γινει συνηθεια, οπου παει το λαπτοπ παει και το ποντικι, το λαπτοπ εχει το δεκτη μονιμα πανω σε μια (τη μοναδικη :vava: ) θυρα usb

Εικόνα
:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Scotch έγραψε:
mjacob έγραψε:Κατ' ελάχιστον εδώ είσαι:

Δηλαδή είναι σαν mi box s με projector; :lipsealed:

Αυτό με το refocus λέει το έκανε το προηγούμενο μοντέλο.
Μη το συζητάς. Αν λύθηκε και το θέμα του refocus, τότε πιστεύω να το έχεις ήδη σπίτι σου.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
mjacob έγραψε:Μη το συζητάς. Αν λύθηκε και το θέμα του refocus, τότε πιστεύω να το έχεις ήδη σπίτι σου.

Θα το έχω μέχρι την Παρασκευή :s_roses
Άβαταρ μέλους
By g8777
Congratulate mjacob for achieving level 8777 on mesmerizing skill

Έχει έρθει και σε κανέναν άλλον το παραπανω e-mail; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#868723 @ mjacob: Αν συνδέσω τον προτζέκτορα με laptop και δουλεύω κανένα 10ωρο τη μέρα, θα πάρω τη λάμπα στο χέρι ή έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που τα θυμάμαι;
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Scotch έγραψε:@ mjacob: Αν συνδέσω τον προτζέκτορα με laptop και δουλεύω κανένα 10ωρο τη μέρα, θα πάρω τη λάμπα στο χέρι ή έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που τα θυμάμαι;

Νομίζω δίνουν 30.000 ώρες

Για δουλειά πάντως δεν νομίζω να σε βολέψει :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#868733 Να ευχηθούμε στην Crowdstrike σήμερα γρήγορο κλείσιμο στο τριμπούρδελο τους και να πάρει μαζί και τα υπόλοιπα του είδους.