Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Scotch έγραψε:Δε μας πάει καλά ο Μάρτιος... μας πήραν τηλέφωνο από το σχολείο ότι γλίστρησε στην τουαλέτα, έπεσε προς τα πίσω και χτύπησε το κεφάλι του.... :dizzy:
wtf...

:dizzy:

Αυτός που δεν τρώει; Ψάξτο λίγο πάντως, μπορεί να μην είναι τόσο απλό, μπορεί να υπάρχει θέμα υγείας είτε κάτι ψυχολογικό. Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:
Scotch έγραψε:Δε μας πάει καλά ο Μάρτιος... μας πήραν τηλέφωνο από το σχολείο ότι γλίστρησε στην τουαλέτα, έπεσε προς τα πίσω και χτύπησε το κεφάλι του.... :dizzy:
wtf...

Αυτός που δεν τρώει; Ψάξτο λίγο πάντως, μπορεί να μην είναι τόσο απλό, μπορεί να υπάρχει θέμα υγείας είτε κάτι ψυχολογικό. Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό.

Βρε μην τον τρομαζεις.
Στην τουαλετα ηταν, νερα μπορει να ειχε κατω, λιγο βιαστικα να μπηκε το παιδι, γλυστρησε και χτυπησε
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:δε μπορείς να βασίζεσαι όμως στη καλή θέληση που μπορεί να έχει κάποιος, ή να περιμένεις να γίνει το κακό

θα έπρεπε να υπάρχει πρόληψη και παρακολούθηση

εγώ καταλαβαίνω απόλυτα ότι κάποιος μπορεί να πέσει θύμα των ορμών του (οι περισσότεροι άλλωστε άνθρωποι υποκύπτουν σε κάποιου είδους ορμή), όμως επειδή κάποια πράγματα παραείναι επικίνδυνα δε θα πρέπει να περιμένουμε να υπάρξει πρώτα θύμα και στη συνέχεια περιορισμός του συγκεκριμένου ατόμου, γιατί το κακό θα έχει ήδη γίνει και η όποια κοινωνία περιλαμβάνει το συγκεκριμένο άτομο θα έχει αποτύχει άλλη μια φορά

Δεν διαφωνώ, ο κοινωνικός αποκλεισμός ή ακόμα χειρότερα η τιμωρία εκ των προτέρων δεν θα αλλάξουν κάτι, για να μην υπάρξουν ποτέ θύματα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ασθενείς και μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθεί επιστημονική λύση όπως επίσης μαζί με την αντιμετώπιση των παιδεραστών σαν ασθενείς θα πρέπει να υπάρχει και σωστή ενημέρωση/διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Όταν κάποιος σου λέει στα 14 στείλε μου γυμνές φώτο και θα σε κάνω μοντέλο και στέλνεις κάτι λέει...ή όταν 8-9-10 χρονών έχει ανεξέλεγκτο facebook το πιτσιρίκι.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#85326 Για τις πάνες: έχουν απόθεμα στην αποθήκη και ανανεώνουν τα ράφια. Προφανώς και δεν είναι ανεξάντλητα, αλλά όχι πως 2/3 Dimsabas θα αδειάσουν το μαγαζί.

Για τους παιδόφιλους: συμφωνώ ότι είναι άρρωστοι, για αυτό και διαφωνώ με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων και τις φωτογραφίες. Ο παραλληλισμός με τους ομοφυλόφιλους με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#85328 γνωστος για τις προτιμησεις του στη γειτονια ο παιδοφιλος
http://www.zougla.gr/greece/article/to- ... to-facebok
Άβαταρ μέλους
By gianik
#85333 @dimsabas
Η δημοσιοποίηση γίνεται για να προστατευτούν αλλα παιδιά που μπορεί να έπεσαν θύματα του κτήνους αυτου κ οι γονεις τους δεν έχουν πάρει χαμπαρι. Είναι "προτιμότερο" προφανώς να διαπομπευθει ο ένας δράστης προκειμενου ειτε να σωθεί έστω ενα υποψηφιο θύμα ή να παρασχεθεί βοήθεια σε ενα άλλο που θα διαπιστωθεί..
Άβαταρ μέλους
By IKE
Dimsabas έγραψε:Για τους παιδόφιλους: συμφωνώ ότι είναι άρρωστοι, για αυτό και διαφωνώ με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων και τις φωτογραφίες. Ο παραλληλισμός με τους ομοφυλόφιλους με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Σύμφωνο με τί?

Ο παραλληλισμός που έγκειται?

Δεν ξέρω αν είναι offtopic αλλά κάτι που βρήκα φοβερά ενδιαφέρον ήταν ένα αγγλικό ντοκιμαντέρ που είδα πρόσφατα (νομίζω από channel 4) για τους παιδόφιλους. Αυτό που ανέφερε είναι ότι είναι άλλο πράγμα η προτίμηση και άλλο το αδίκημα. Κάποιος μπορεί να έχει τις συγκεκριμένες ορμές (ή όπως θέλετε πείτε το) αλλά να μην κάνει (συνειδητά ή και όχι) ποτέ του κάποια απρεπή πράξη. Παρ'όλα αυτά θα πρέπει να του δοθεί βοήθεια, ψυχολογική και ψυχιατρική, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του, πόσο μάλλον όταν και ο ίδιος θα ήθελε κάτι τέτοιο. Πολλοί από αυτούς πραγματικά υποφέρουν γιατί έχουν επίγνωση του αποτρόπαιου της προτίμησής τους.

Η κοινωνία μας όμως πρακτικά αποκλείει μία τέτοια εξέλιξη. Κάποιος που έχει αυτές τις τάσεις έχει σαν μόνη επιλογή να το κρατήσει για τον εαυτό του, όσο μπορεί και αν μπορεί. Αν δεν μπορεί να το κρατήσει απόλυτα, προφανώς το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό για όλους. Άρα αυτό στο οποίο εστίαζαν οι κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι και ψυχίατροι στο ντοκιμαντέρ θα ήταν μία επί της ουσίας αντιμετώπιση όσων έχουν αυτό το πρόβλημα αντί της σημερινής.

Είναι κάτι που ποτέ δεν είχα ξανα-ακούσει σαν οπτική επάνω στο θέμα, όλοι απλά αναλώνονται στο να δαιμονοποιούν κάποιον ψυχικά άρρωστο ή να τον ταυτίζουν με ότι άσχετο δεν τους αρέσει (ομοφιλόφιλους πχ εδώ ή παπάδες και καλόγερους αλλού).

ΥΓ. Η μόνη αναφορά πριν από το ντοκιμαντέρ αυτό (που ίσως να ήταν και αφορμή, δε ξέρω) της οπτικής αυτής ήταν στο Nymphomaniac.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Dimitris_P έγραψε:
wtf...

Έτσι ειναι τα αγόρια ...
Εγω στην ηλικία του είχα ενα σπάσιμο/ράψιμο το 6μηνο :lol:
Βέβαια, οσο συνηθισμένη και να ηταν, το εγκεφαλικό το βάραγε η μάνα μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
IKE έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Για τους παιδόφιλους: συμφωνώ ότι είναι άρρωστοι, για αυτό και διαφωνώ με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων και τις φωτογραφίες. Ο παραλληλισμός με τους ομοφυλόφιλους με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Σύμφωνο με τί?

Ο παραλληλισμός που έγκειται?

Δεν ξέρω αν είναι offtopic αλλά κάτι που βρήκα φοβερά ενδιαφέρον ήταν ένα αγγλικό ντοκιμαντέρ που είδα πρόσφατα (νομίζω από channel 4) για τους παιδόφιλους. Αυτό που ανέφερε είναι ότι είναι άλλο πράγμα η προτίμηση και άλλο το αδίκημα. Κάποιος μπορεί να έχει τις συγκεκριμένες ορμές (ή όπως θέλετε πείτε το) αλλά να μην κάνει (συνειδητά ή και όχι) ποτέ του κάποια απρεπή πράξη. Παρ'όλα αυτά θα πρέπει να του δοθεί βοήθεια, ψυχολογική και ψυχιατρική, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του, πόσο μάλλον όταν και ο ίδιος θα ήθελε κάτι τέτοιο. Πολλοί από αυτούς πραγματικά υποφέρουν γιατί έχουν επίγνωση του αποτρόπαιου της προτίμησής τους.

Η κοινωνία μας όμως πρακτικά αποκλείει μία τέτοια εξέλιξη. Κάποιος που έχει αυτές τις τάσεις έχει σαν μόνη επιλογή να το κρατήσει για τον εαυτό του, όσο μπορεί και αν μπορεί. Αν δεν μπορεί να το κρατήσει απόλυτα, προφανώς το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό για όλους. Άρα αυτό στο οποίο εστίαζαν οι κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι και ψυχίατροι στο ντοκιμαντέρ θα ήταν μία επί της ουσίας αντιμετώπιση όσων έχουν αυτό το πρόβλημα αντί της σημερινής.

Είναι κάτι που ποτέ δεν είχα ξανα-ακούσει σαν οπτική επάνω στο θέμα, όλοι απλά αναλώνονται στο να δαιμονοποιούν κάποιον ψυχικά άρρωστο ή να τον ταυτίζουν με ότι άσχετο δεν τους αρέσει (ομοφιλόφιλους πχ εδώ ή παπάδες και καλόγερους αλλού).

ΥΓ. Η μόνη αναφορά πριν από το ντοκιμαντέρ αυτό (που ίσως να ήταν και αφορμή, δε ξέρω) της οπτικής αυτής ήταν στο Nymphomaniac.

εγώ συμφωνώ με αυτή την αντιμετώπιση, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Dimsabas έγραψε:
Για τους παιδόφιλους: συμφωνώ ότι είναι άρρωστοι, για αυτό και διαφωνώ με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων και τις φωτογραφίες. Ο παραλληλισμός με τους ομοφυλόφιλους με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Παραλληλιζετε δηλάδη τη σχέση δυο ανθρώπων του ίδιου φύλου που προφάνως και στους δύο αρέσει αυτο που κάνουν χώρίς να πειράζουν κανέναν ,με τους παιδόφιλους οι οποιοι ασελγούν σε ανήλικα παιδάκια χωρίς τη θεληση τους? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#85379 γιατί αν αρέσει στο παιδάκι θα ήταν οκ;

έχεις δίκιο ως προς το θέμα του πόσο ηθικό ή παράνομο είναι αυτό, όμως οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου ακόμα δεν είναι επιλογή του
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#85383 Ρώτα τους αλλούς που βρίσκουν ομοιότητες με τους ομοφυλόφιλους.
Εμένα ρωτάς?Η απαντηση μου είναι προφανής νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#85389 Κωστη ριξε μια πιο προσεκτικη ματια στο ποστ του ΙΚΕ και στην εκπομπη που αναφερει.
Άβαταρ μέλους
By dimik
kostis20 έγραψε:Ρώτα τους αλλούς που βρίσκουν ομοιότητες με τους ομοφυλόφιλους.
Εμένα ρωτάς?Η απαντηση μου είναι προφανής νομίζω.

Άρρωστος είναι ο άνθρωπος......κάποτε άρρωστους θεωρούσαν και τους ομοφυλόφιλους, δεν φταίει αυτός.

με αυτό φαντάζομαι συμφώνησε και ο Dimsabas και δεν καταλαβαίνω την διαφωνία σου γιατί δεν την εξηγείς.

Κάποτε τους ομοφυλόφιλους τους είχαν υπο διωγμό αρχικά και μετά τους αντιμετώπιζαν ως ασθενείς γιατί θεωρούσαν πως ήταν αποκλίνουσα συμπεριφορά, άσχετα που τελικά συνειδητοποιήσαμε σαν κοινωνία ότι είναι επιλογή μεταξύ ενηλίκων.

Έτσι και τώρα οι παιδόφιλοι αντιμετωπίζονται σαν τον σατανά ενώ χρήζουν βοήθειας. Αν αρχίσουμε να τους βλέπουμε ως ασθενείς μπορεί να γίνουν πιο αποδεκτοί στην κοινωνία και πιθανότατα ευκολότερα θεραπεύσιμοι, παρά κοινωνικά αποκλεισμένοι/στιγματισμένοι όπως είναι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#85401 Δε στέκει η συλλογιστική σου.Σύμφωνα με τα γραφόμενα σου δηλαδη σε 20 χρόνια δε θα είναι και τίποτα ιδιαίτερο να βιάζετε ενα ανήλικο παιδάκι απο ένα 40ρη?Γιατι ο παραλληλισμός που κάνεις εκει οδηγει.Το ότι οι παιδοφιλοι χρήζουν βοήθειας το ξέρω γιατι εχω διαβάσει αρκετη ψυχιατρική.

Απο τα γραφόμενα του ΙΚΕ ,εγω καταλαβα οτι συμφωνει με τη δικιά μου αποψη.Δεν είναι σωστός ο παραλληλισμός των ομοφυλόφιλων με τους παιδόφιλούς. Εκτος αν θεωρείτε την ομοφυλοφιλία νόσημα ή προβλημα ή οτι αλλο. Νομίζω ότι σαφέστατα έγραψα πως η ένσταση μου εστιάζεται ακριβώς σε αυτό το παραλληλισμό.
Το οτι οι παιδοφιλοι χρειάζονται βοήθεια είναι το μόνο σίγουρο .Το γραφουν τα βιβλία ψυχιατρικής και έχω διαβάσει αρκετα απο αυτα.
Απο εκεί και πέρα αν οι παιδόφιλοι ασελγούν σε παιδάκια συγνώμη αλλα πλέον είναι και εγκληματίες εκτός απο ασθενείς,όπως και ένας δολοφόνος που σκοτώνει λόγω μιας ψυχιατρικής πάθησης.
Ειλικρινά τις τελευταίες μέρες ,έρχονται συνεχώς στο μυαλό μου οι εικόνες του van και τρελαίνομαι.
Η άποψη μου είναι οτι καλώς δώθηκαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα. Αυτός ο τύπος σε λίγο καιρό μπορεί να είναι πάλι έξω οπότε δε θα ήθελα να βρίσκεται κοντά στα παιδιά μου.