< G3
< G3
).
KWSN-Men έγραψε:Ο Διαμαντίδης αν έβλεπες όμως είχε και ανεβασμένα κιλά. Φέτος φαίνεται πιο λεπτός. Καλά το θέμα του ξενερώματος σίγουρο, τόσα νεύρα δεν είχε σε όλη του την καριέρα μαζί.
Για τον Σπανούλη ακούστηκε ότι με μισή καρδιά πήγε στο Ευρωμπάσκετ και ότι έπαιζε και να ήταν και από αυτούς που θα έκοβε ο Κατσικάρης "λόγω ενοχλήσεων".
edmond έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Ο Διαμαντίδης αν έβλεπες όμως είχε και ανεβασμένα κιλά. Φέτος φαίνεται πιο λεπτός. Καλά το θέμα του ξενερώματος σίγουρο, τόσα νεύρα δεν είχε σε όλη του την καριέρα μαζί.
Για τον Σπανούλη ακούστηκε ότι με μισή καρδιά πήγε στο Ευρωμπάσκετ και ότι έπαιζε και να ήταν και από αυτούς που θα έκοβε ο Κατσικάρης "λόγω ενοχλήσεων".
Διαμαντίδης=ΘΕΟΣ
δεν τον ακουμπάμε δηλαδή. οοοοτι κι αν κάνει είναι σωστό
Deleted User 1 έγραψε:Πάντως αν καταφέρει να τον ξεκουράσει ουσιαστικά φέτος και κυρίως του πάρει το βάρος απ' τις πλάτες του, μπορεί να παίξει κάνα χρόνο ακόμα. Ειδικά αν κάνει καμιά καλή πορεία ευρώπη ο βάζελος και διαφανούν καλές πιθανότητες για κούπα. Και το λέω αυτό γιατί τα υπόλοιπα μεγαθήρια της ευρώπης μου φαίνονται μάλλον αποδυναμωμένα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αν το θέμα του Διαμαντίδη ήταν ΚΑΙ τα κιλά-γύμναση, δεν ασχολήθηκε από τη χρονιά Πεδουλάκη (και πιο παλιά φυσικα) και έφτασε τώρα να αδυνατίσει που παράλληλα ανακοίνωσε απόσυρση. Το μόνο που θυμάμαι είναι μια μεμψιμοιρία τύπου "με πήραν τα χρόνια". Ίσως γιατί ξενέρωνε προκαταβολικά με το ρόστερ ενώ φέτος είδε καλές κινήσεις και ψιλοφτιάχτηκε. Ποιος ξέρει...
edmond έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Ο Διαμαντίδης αν έβλεπες όμως είχε και ανεβασμένα κιλά. Φέτος φαίνεται πιο λεπτός. Καλά το θέμα του ξενερώματος σίγουρο, τόσα νεύρα δεν είχε σε όλη του την καριέρα μαζί.
Διαμαντίδης=ΘΕΟΣ
δεν τον ακουμπάμε δηλαδή. οοοοτι κι αν κάνει είναι σωστό
Σε ποιον θες να μοιάσεις;
«Στο Σλούκα!»
- Γιατί στον Σλούκα;
«Γιατί νομίζω ότι το στυλ μου μπορεί να προσεγγίσει σε αυτό του Σλούκα... Το στυλ του Διαμαντίδη δεν μπορώ να το φτάσω. Δεν μπορώ να γίνω τεράστιος. Ο Σπανούλης θα μπορούσε να είναι πρότυπο, όπως και είναι βέβαια, αλλά ο Σλούκας έχει περισσότερη τρέλα μέσα του. Εχει το στυλ του «μπαίνω μέσα και τα κάνω ροντέο». Κάτι που μου αρέσει».
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]