popolaros έγραψε:Ο άνθρωπος χρειάζεται γιατρό
ποση ντροπη,
ποση ξεφτιλα
Ακόμα κι αν το πιστεύεις (…), δεν το λες αυτό 5 μέρες πριν τις εκλογές
Corto Maltese έγραψε:Στο Σ έπρεπε να βάλει ΣπύροςΣπαζαρχιδας έπρεπε βασικά.
Αλλα θα μου πεις εδω δεν ξερουμε ποτε ειναι μεσανυχτα Παρασκευης
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Στραβωμαρα;
Ναι έτσι φαίνεται.
Τσέκαρε τα γυαλιά σου.
EDDIE_147 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Στραβωμαρα;
Ναι έτσι φαίνεται.
Τσέκαρε τα γυαλιά σου.
Σορι ρε Εντι, τσαμπα στα 'χωσα
Με εκνευρισανε στο αλλο τοπικο και την πληρωσες εσυ
Fiat Panda 7,6l/100km
Ενωμένοι πανστρατιά για να ξεβρωμίσει η χούντα την Κυριακή.
https://vouliwatch.gr/
Από την άλλη βέβαια, αυτοί που πιθανότατα βλέπουν survivor είναι οι ίδιοι που μετά τις εκλογές θα γκρινιάζουν για αυτούς που στέλνουμε στην βουλή.
cmarin έγραψε:έχει τη πλάκα του, κάνε το quiz, διαλέγοντας απο τις θέσεις των κομμάτων που προτιμάς στα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν χωρίς να γνωρίζεις το κόμμα που τα λέει. Είναι εύκολο βέβαια να βρεις του σοβαρότερους από τις κουκουρούκου θέσεις....
https://vouliwatch.gr/
Καλό θα ήταν, αν αυτά που αναφέρονται στα κουτάκια είχαν κάποιες σοβαρές ελπίδες να πραγματοποιηθούν.
Εδω αναφέρονται αποσπάσματα απο τα προγράμματα των κομμάτων. Κοινώς, είναι αυτά που θα θέλαμε να ακούσουμε, αλλά δεν θα γίνει τίποτα
Παρόλα αυτά, καθησα το έκανα και μου έβγαλε απο 4 επιλογές στα 4 πρωτα κόμματα, κοινώς δεν ειμαι διχασμένος, είμαι...διχασμένος*2
axel12p έγραψε:Άνοιξα εχθές το βράδυ την τηλεόραση και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι πέντε ημέρες πριν τις εκλογές όλα σχεδόν τα κανάλια είχαν reality και σήριαλ. Νομίζω ότι κάτι δείχνει και για τα κανάλια, αλλά και για το ενδιαφέρον του κόσμου για την πολιτική.
Από την άλλη βέβαια, αυτοί που πιθανότατα βλέπουν survivor είναι οι ίδιοι που μετά τις εκλογές θα γκρινιάζουν για αυτούς που στέλνουμε στην βουλή.
Χθες ηταν η πρωτη μερα που ειδα πολιτικη συζητηση. Ηταν στο ΜΕΓΚΑ με την Ρανια την Τζιμα και Κικιλια , Αχτσιογλου και Χριστοδουλακης απο το πασοκ.
Πλακα ειχε, τα γνωστα ειπανε αλλα ο Κικιλιας απεδειξε οτι πρεπει να φυγει η συμμορια απο πανω
Ανιωθος εντελως. Ολα τελεια τα ειδε.
Προφανως δεν εχουν ολοι την ιδια οπτικη, υπαρχουν και αυτοι που η 4ετια Κουλη τους βελτιωσε αρκετα τα οικονομικα τους και καλα θα κανουν να ψηφισουν αυτο που τους συμφερει
Fiat Panda 7,6l/100km
bebes έγραψε:Καλό θα ήταν, αν αυτά που αναφέρονται στα κουτάκια είχαν κάποιες σοβαρές ελπίδες να πραγματοποιηθούν.
Εδω αναφέρονται αποσπάσματα απο τα προγράμματα των κομμάτων. Κοινώς, είναι αυτά που θα θέλαμε να ακούσουμε, αλλά δεν θα γίνει τίποτα![]()
άλλο αυτό.....
bebes έγραψε:Παρόλα αυτά, καθησα το έκανα και μου έβγαλε απο 4 επιλογές στα 4 πρωτα κόμματα, κοινώς δεν ειμαι διχασμένος, είμαι...διχασμένος*2
Σε εμένα ήταν ξεκάθαρο 7 επιλογές ενός κόμματος και οι υπόλοιπες μοιρασμένες 1,2....