- 21 Απρ 2020, 14:08
Απευθύνθηκες σε εμένα προσωπικά και αν θυμάμαι καλά για τον Τσιόδρα είπα ότι δε δέχομαι γιατρός να κλαίει για γέρους νεκρούς (έχω γνωρίσει πάρα πολλούς γιατρούς για να ξέρω ότι είναι αποστασιοποιημένοι στο θέμα απώλειας ζωής ειδικά από ηλικιωμένους) και ότι αδιάφορο ποιο είναι το χόμπι του καλά είναι να μην το εξασκεί δημοσίως όταν κάθε απόγευμα μας απαγορεύει να κάνουμε το ίδιο ανεξαρτήτου ασφάλειας. Αλλά αυτά έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν να κάνουν ούτε με την κατάρτισή του ούτε έχουν επίπτωση στην κατάσταση της χώρας.
Και επειδή διακρίνω ένα άγχος να ακουστούν καλά λόγια για την κυβέρνησή μας, να πω ότι την άποψή μου
την έχω γράψει με σαφήνεια:
Corto Maltese έγραψε:Και κάτι τελευταίο. Μας κυβερνάει ένα ανήθικο κόμμα που ανέβηκε θρέφοντας το φασισμό, την αμνησία και βουτηγμένο στο ψέμμα. Έκανε άοκνες προσπάθειες μέχρι και πριν 2 μήνες να διαλύσει κάθε έννοια δημόσιας υγείας. Για αυτά είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι και αυτοί και οι διάφοροι εδώ μέσα που τους στηρίζουν και στήριζαν, αλλά τώρα θυμήθηκαν την ατομική ευθύνη και βαράνε παλαμάκια στα μπαλκόνια.
Αλλά μέσα στην ανηθικότητά τους, χειρίζονται την κρίση πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Και για την Εκκλησία; Δε φταίει ο Κούλης. Ο παπάρας ο Τσίπρας φταίει που είχε την ιστορική ευκαιρία να μας απαλλάξει από το παπαδαριό και αυτός έκανε την κότα.
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”