giannik1977 έγραψε:kacey έγραψε:Στο τμήμα λοιπόν όταν οδηγήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 31ετών Έλληνας, είχε συλληφθεί από τον Απρίλιο του 2015 μέχρι και προχτές, άλλες δύο φορές για ναρκωτικά [b]και κλοπή μοτοσυκλέτας, κι επιπλέον ξέχωρα από αυτές, ειχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και είχε διαπιστωθεί ότι κι εκείνη η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ήταν κλεμμένη[/b]!!!
και ηταν εξω.
Κωστα αν ολοι αυτοι (χρηστες , κλεφτρονια δικυκλων κ οχηματων) προφυλακιζονταν , θα επρεπε καθε Δημος να εχει κ μια φυλακη χωρητικοτητας >1.000 ατομων , για να τους χωρεσει ολους..
τι προτεινεις? Αμα τον πετυχαινα εγω την ωρα που μου βουταγε το μηχανακι, κατα πασα πιθανοτητα οι επιλογες μου θα ηταν α) να κινδυνεψω ή β) να του σκισω τη μανα και το πατερα και μετα να βρω το μπελα μου απο διαφορους ηθικολογους του κωλου.
ας μη "προφυλακιζονται". Αρκει οι ποινες που τρωνε στο αυτοφορο να ειναι αμεσα εφαρμοσιμες, δηλαδη για εγκληματα που δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι διεπραχθησαν (οπως το να τρακαρεις οδηγωντας κλεμμενη μηχανη) η εφεση να μην εχει ανασταλτικο χαρακτηρα.