Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kacey
giannik1977 έγραψε:
kacey έγραψε:
Στο τμήμα λοιπόν όταν οδηγήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 31ετών Έλληνας, είχε συλληφθεί από τον Απρίλιο του 2015 μέχρι και προχτές, άλλες δύο φορές για ναρκωτικά [b]και κλοπή μοτοσυκλέτας, κι επιπλέον ξέχωρα από αυτές, ειχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και είχε διαπιστωθεί ότι κι εκείνη η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ήταν κλεμμένη[/b]!!!

και ηταν εξω.

Κωστα αν ολοι αυτοι (χρηστες , κλεφτρονια δικυκλων κ οχηματων) προφυλακιζονταν , θα επρεπε καθε Δημος να εχει κ μια φυλακη χωρητικοτητας >1.000 ατομων , για να τους χωρεσει ολους.. :iconcool:

τι προτεινεις? Αμα τον πετυχαινα εγω την ωρα που μου βουταγε το μηχανακι, κατα πασα πιθανοτητα οι επιλογες μου θα ηταν α) να κινδυνεψω ή β) να του σκισω τη μανα και το πατερα και μετα να βρω το μπελα μου απο διαφορους ηθικολογους του κωλου.

ας μη "προφυλακιζονται". Αρκει οι ποινες που τρωνε στο αυτοφορο να ειναι αμεσα εφαρμοσιμες, δηλαδη για εγκληματα που δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι διεπραχθησαν (οπως το να τρακαρεις οδηγωντας κλεμμενη μηχανη) η εφεση να μην εχει ανασταλτικο χαρακτηρα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#164006 Smokey and the Γύφτοι :s_rofl

Μια δίωρη καταδίωξη είχαν οι αστυνομικοί στη Φθιώτιδα όταν λίγο πριν τις 9 το πρωί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ρομά και κινείτο με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί στο ύψος των Καμένων Βούρλων διεπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από τη Θεσσαλονίκη και από εκείνη τη στιγμή άρχισε μία άγρια καταδίωξη. Περιπολικά από την Λαμία προσπαθούσαν να το σταματήσουν αλλά μάταια. Στήθηκε μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας, στην Εθνική οδό Λαμίας Αθηνών, αλλά το αυτοκίνητο ξέφυγε ακολουθώντας παράπλευρο δρόμο.

Μου ηρθε στο μυαλο αυτο και ΚΛΑΙΩ :s_rofl

Άβαταρ μέλους
By belgarion
trident1971 έγραψε:Smokey and the Γύφτοι :s_rofl

Μια δίωρη καταδίωξη είχαν οι αστυνομικοί στη Φθιώτιδα όταν λίγο πριν τις 9 το πρωί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ρομά και κινείτο με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί στο ύψος των Καμένων Βούρλων διεπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από τη Θεσσαλονίκη και από εκείνη τη στιγμή άρχισε μία άγρια καταδίωξη. Περιπολικά από την Λαμία προσπαθούσαν να το σταματήσουν αλλά μάταια. Στήθηκε μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας, στην Εθνική οδό Λαμίας Αθηνών, αλλά το αυτοκίνητο ξέφυγε ακολουθώντας παράπλευρο δρόμο.

Μου ηρθε στο μυαλο αυτο και ΚΛΑΙΩ :s_rofl

Μεγάλη παιδική αγάπη αυτή η ταινία,όπως και η μουσική της.Είχαν κάνει και ενα tribute επεισόδιο στο fast n loud που μου είχε αρέσει

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Μάλιστα δεν δίστασαν να πυροβολήσουν αρκετές φορές προς το περιπολικό. Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, όμως οι δράστες δεν έλεγαν να σταματήσουν.

Δηλαδή που ακριβώς έπρεπε να ρίξουν οι ρομά για να έχουν το δικαίωμα οι αστυνομικοί να πυροβολίσουν πάνω τους; :dizzy:

edit mod. Δεν χρησιμοποιούμε μειωτικούς-ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By gianik
#169690 Τον περασμένο Σεπτέμβριο βίασε δύο γυναίκες

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας Παλαιστίνιος που κατηγορείται για βιασμούς δύο γυναικών στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η ΕΛΑΣ ώρα έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 29χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου στην περιοχή των Εξαρχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο Χαρούν Αμπού Αρράχ κατηγορείται ότι στις 5 και 26 Σεπτεμβρίου 2015, οδήγησε στο διαμέρισμά του, σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια, δύο αλλοδαπές, μία Ιταλίδα και μία Νορβηγίδα και με χρήση σωματικής βίας και απειλές τις βίασε.

Πηγη:Πρωτο Θεμα..
Άβαταρ μέλους
By kacey
panos2171 έγραψε:
Μάλιστα δεν δίστασαν να πυροβολήσουν αρκετές φορές προς το περιπολικό. Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, όμως οι δράστες δεν έλεγαν να σταματήσουν.

Δηλαδή που ακριβώς έπρεπε να ρίξουν οι ρομά για να έχουν το δικαίωμα οι αστυνομικοί να πυροβολίσουν πάνω τους; :dizzy:

υποθετω οτι δεν πυροβολουν μεταξυ (απο---> προς) κινουμενων οχηματων γιατι η σφαιρα μπορει να φτασει στο οπουδηποτε.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
kacey έγραψε:
panos2171 έγραψε:

υποθετω οτι δεν πυροβολουν μεταξυ (απο---> προς) κινουμενων οχηματων γιατι η σφαιρα μπορει να φτασει στο οπουδηποτε.

Προφανως αυτο δεν ισχυει και για τους εγκληματιες.
Οι ιδιοι Ελληνες ομως που θα οδυρονταν στα καναλια γιατι "οι αστυνομικοι αφησαν τους εγκληματιες να πυροβολουν και δεν εκαναν κατι" αν πετυχαινε καποια σφαιρα των ρομά κανα ασχετο πολιτη, θα ηταν εκεινοι που θα εκλαιγαν για "την αστυνομικη βια" αν καμμια σφαιρα αστυνομικων τους γρατσουνιζε το αυτοκινητο ή εστελνε κανα εγκληματια να συναντησει τους προγονους του... ακρη δεν βγαινει.

edit mod. Δεν χρησιμοποιούμε μειωτικούς-ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς. Δεν θα υπάρξει επιείκεια την επόμενη φορά. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By gianik
#176583 Έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη συνελήφθησαν δύο άτομα από την ΔΙ.ΑΣ , τα οποία με ειδικό λογισμικό ξεκλειδωναν το immobilizer απο οχήματα φιλάθλων που παρακολουθούσαν τους αγώνες κ τα αφαιρούσαν.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθει 8 περιπτώσεις .
Πηγή:zougla.gr
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
giannik1977 έγραψε:Έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη συνελήφθησαν δύο άτομα από την ΔΙ.ΑΣ , τα οποία με ειδικό λογισμικό ξεκλειδωναν το immobilizer απο οχήματα φιλάθλων που παρακολουθούσαν τους αγώνες κ τα αφαιρούσαν.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθει 8 περιπτώσεις .
Πηγή:zougla.gr

Συνελήφθησαν 2 άτομα από την ΔΙΑΣ ή συνελήφθησαν από την ΔΙΑΣ 2 άτομα;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#181597 Ελευθερος μετά από 7 χρόνια ο μουσικός που έθαψε τη γυναίκα του

Ελεύθερος, επτά χρόνια μετά το φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αφέθηκε ο μουσικός Γιάννης Κατσιλάμπρος, που σκότωσε και έθαψε τη γυναίκα του και μητέρα των δύο παιδιών του, Παναγιώτα Μαζαράκη, δίπλα στο σπίτι τους, στο πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη
Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη, αλλά το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και αποφυλακίστηκε στα επτά χρόνια.
Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση της δολοφονίας αποκαλύφθηκε, τον Σεπτέμβριο του 2008. Ο καθηγητής μουσικής μετά από πολυήμερες έρευνες ομολόγησε την φρικτή πράξη του, ενώ αρχικά προσποιούνταν τον δυστυχισμένο σύζυγο.
Υποστήριξε πως μετά από έναν καβγά με τη σύζυγό του, την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι και στη συνέχεια, αφού το θύμα σωριάστηκε στο πάτωμα, της έβγαλε τα ματωμένα ρούχα, έπλυνε το σώμα της στην μπανιέρα και την τύλιξε με δύο σακούλες και ένα σεντόνι. Δοκίμασε να τη θάψει, στο φρεάτιο του ασανσέρ και μετά κάτω από το σπίτι του σκύλου, στο σπίτι τους.

Τελικά έβαλε το πτώμα της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Παιανία, αλλά λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε, πήρε ξανά τη σορό και την μετέφερε δίπλα στο σπίτι τους, στο πάρκο Πικιώνη, όπου την έθαψε και σκέπασε τον αυτοσχέδιο τάφο με τσιμέντο και πέτρες.
Τι είχε πει στην απολογία του
Στην απολογία του στο δικαστήριο, ο δράστης με λυγμούς, είχε πει: «Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου. Τον μισώ, δεν αντέχω που τον βλέπω στον καθρέφτη», για να υποστηρίξει στη συνέχεια πως η σύζυγος του αμφισβήτησε την πατρότητα της κόρης τους, γεγονός που τον έκανε να θολώσει.

«Με έθιξε, έθιξε τον ανδρισμό μου. Τώρα, εκ των υστέρων, καταλαβαίνω πως το είπε για να με τρελάνει» είπε ο 42χρονος και επισήμανε πως η Παναγιώτα τον απείλησε με μαχαίρι.

Ανάφερε χαρακτηριστικά: «Πήρε από το συρτάρι της κουζίνας το μαχαίρι και μου επιτέθηκε, εγώ έφυγα, ανέβηκα πάνω και μπήκα στο υπνοδωμάτιο, εκείνη με ακολούθησε φωνάζοντας ''θα σε σκοτώσω''. Τότε πήρα το σίδερο και τη χτύπησα στο κεφάλι. Αμέσως σηκώθηκε και μου είπε τι έκανες ρε μ...κα, θα σε κλείσω για πάντα στη φυλακή. Τότε τη χτύπησα με δύναμη, με γροθιά στο στήθος. Εκείνη έπεσε κι έμεινε ακίνητη. Προσπάθησα να τη συνεφέρω αλλά μάταια. Μόλις κατάλαβα τι είχε συμβεί με έπιασε πανικός. Η πρώτη σκέψη μου ήταν να αυτοκτονήσω. Μετά όμως σκέφτηκα να αποκρύψω το γεγονός, μήπως και κατορθώσω να μεγαλώσω τα παιδιά μου».

Στη συνέχεια περιέγραψε τις προσπάθειες να κρύψει το πτώμα της, αποδίδοντας τις κινήσεις του αυτές σε πανικό.

Σύμφωνα με όσα είχε πει στους δικαστές, η σύζυγός του του μιλούσε άσχημα, τον μείωνε συνεχώς και έφτανε σε σημείο να χειροδικεί σε βάρος του, ακόμη και μπροστά στα παιδιά τους.
«Η γυναίκα του ήθελε να γίνει κάτι ανώτερο από αυτόν»

Από «υπέρμετρο εγωισμό» του συζύγου της, ο οποίος δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι «η γυναίκα του ήθελε να γίνει κάτι ανώτερο από αυτόν», έσβησε άδικα και βίαια η 37χρονη Παναγιώτα Μαζαράκη, «μία γυναίκα χαρισματική, με προσόντα και ικανότητες στον τομέα της μουσικής, που θα μπορούσε να φτάσει ψηλά», είχε πει η εισαγγελέας της έδρας. Μίλησε μάλιστα για έγκλημα «άρνησης, αντιπαλότητας και μίσους απέναντι στη σύζυγό του».

«Ποτέ δεν έμαθε να στερείται κάτι, ούτε να μοιράζεται ούτε να του παίρνουν πράγματα. Γι' αυτό δεν μπορούσε να δεχθεί ότι θα φύγει από δίπλα του η Παναγιώτα, η μοναδική γυναίκα της ζωής του», είχε πει η εισαγγελέας. «Καταδίκασε τα παιδιά του να ζήσουν χωρίς τη μητέρα τους», κατέληξε.

ΓΤΠ δικαιοσυνη!!!