Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#892767 Εχθές ήρθε και το 2ο πακετάκι, ανέλαβε η DHL Express, αλλά αυτή τη φορά ούτε μήνυμα ήρθε ούτε email. Σε μια φάση έγραφε το status Παραδόθηκε, αλλά ούτε proof of delivery μου έβγαζε. Γύρισα σπίτι, δέμα πουθενά

Πάω να φύγω σήμερα και βλέπω στην άκρη του πάρκιν ένα πακετάκι. Το είχε πετάξει ο @@ μέσα χωρίς καν να με ρωτήσει (έχω πολύ κοντά dhl service point να το άφηνε εκεί)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901917 Θέλω να κάνω καταγγελία για μη επιστροφή χρημάτων μετά το πέρας των 14 ημερών από τη στιγμή παραλαβής των προιόντων στο πλαίσιο της υπαναχώρησης. Δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση από το κατάστημα και από τον μεσάζοντα. Πού απευθύνομαι;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dimitris_P έγραψε:Θέλω να κάνω καταγγελία για μη επιστροφή χρημάτων μετά το πέρας των 14 ημερών από τη στιγμή παραλαβής των προιόντων στο πλαίσιο της υπαναχώρησης. Δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση από το κατάστημα και από τον μεσάζοντα. Πού απευθύνομαι;

Συνήγορος του καταναλωτή:
https://www.synigoroskatanaloti.gr/el/ypoboli-anaforas

Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή:
https://kataggelies.mindev.gov.gr/

Μπορείς να μιλήσεις και με την τράπεζα σου και να προχωρήσεις σε αμφισβήτηση συναλλαγής.

Υ.Γ. Θα πρέπει φυσικά να έχεις αποδεικτικό ότι επέστρεψε τα πράγματα και ο πωλητής παρέλαβε. Επίσης, η επιστροφή γίνεται στην ίδια κάρτα που έγινε η χρέωση και αυτό θα είναι πρόβλημα αν έχεις virtual card μιας χρήσης πχ

Αν ο μεσάζοντας είναι skroutz, μελέτησε τους όρους υπαναχώρησης. Μερικά προϊόντα εξαιρούνται.

Αν γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος θα σου πω
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901944 Κάτι usb flash και κάρτες μνήμης είχα παραγγείλει από το Shopflix και ήρθαν άλλου τύπου και άλλης μάρκας. Χωρίς να τ'ανοίξω ζήτησα επιστροφή, έγινε αποδεκτή και τα επέστρεψα άθικτα. Έχουν περάσει 14 ημέρες από τότε που παρέλαβε την επιστροφή το κατάστημα. Το shopflix τελευταία απάντηση έδωσε πριν 10 μέρες. Καμία απάντηση από το ίδιο το κατάστημα.
Έκανα ήδη στο kataggelies.mindev.gov.gr
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#902249 Έχω καλομάθει με τα lockers και μου κακοφαίνεται που πρέπει να πάω στο πρακτορείο για να παραλάβω δέμα επειδή δεν γίνεται να είναι κάποιος σπίτι κάθε μέρα ή όλη μέρα να περιμένει.

Είδα ότι υπάρχουν σχετικές λύσεις

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#902566 Τουρ στη Γερμανία το κάνουν

Thursday, 5 March
Package departed an Amazon facility
Frankfurt am Main, Hessen DE

Package arrived at an Amazon facility
Frankfurt am Main, Hessen DE

Kleinostheim, Bavaria DE

Wednesday, 4 March

Kleinostheim, Bavaria DE

Gernsheim, Hessen DE

Gernsheim, Hessen DE

Tuesday, 3 March
Package left the courier facility
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#902603 Arriving Friday (σήμερα) έλεγε.
Και όντως έφτασε αργότερα εχθές Ελλάδα και σήμερα είναι out for delivery. To dispatch έγινε την Τρίτη. Μωρέ μπράβο, όταν το θέλουν :iconcool:

Από την άλλη περιμένω από DHL Post dispatched από 24/2 και είναι κολλημένο από τη Δευτέρα Ουγγαρία.