Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#879670 Εικόνα

Disclaimer ( Αποποίηση ευθύνης ) ... πολύ δύσκολο θέμα ( Κειτ Μπλανσετ / Κέβιν Κλάιν / .... μια από τις πιο όμορφες γυναίκες Λειλα Τζορτζ ) ... 7 επεισόδια ... 7/10

Εικόνα

Say nothing ( Μην πεις λέξη ) ... δεν είχα ιδέα πόσο πραγματικά πολεμικό ήταν το κλίμα στην Β. Ιρλανδία στα 70s με τον IRA ... 9 επεισόδια ( με μια μια κοιλιά στο 6 που όμως κουμπώνει στο τέλος ). Εξαιρετική η αποτύπωση των 70σ - 80s ... 8/10
Άβαταρ μέλους
By pro
#879677 Βλέπω το The Penguin, είναι από τα καλύτερα της τελευταίας 3ετίας. Μετά παίρνει σειρά το Say Nothing και το Landman που φαίνονται επίσης καλά. To 100 χρόνια μοναξιάς που είδα μου θύμισε την ατάκα από το Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες "80 χρόνια βεντέτα την κατάντησες γαϊτανάκι", αλλά ok από netflix δεν περιμένεις και κάτι καλύτερο πια.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
bibendum έγραψε:Για πείτε και πλατφόρμα που παίζουν

Disclaimer --> Apple TV
Say nothing --> Disney +

Βεβαια να σου πω ότι εγω τα είδα από "μποξάκι" που έχει χύμα όλες τις σειρές
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
pro έγραψε:Μετά παίρνει σειρά το Say Nothing και το Landman που φαίνονται επίσης καλά.

Landman .... θα έλεγα oneman ... Billy bob Thorton .

Αυτά ( τα όχι πολλα ) ... μπορείς και να προσπεράσεις
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
St.Devote έγραψε:Εικόνα

Say nothing ( Μην πεις λέξη ) ... δεν είχα ιδέα πόσο πραγματικά πολεμικό ήταν το κλίμα στην Β. Ιρλανδία στα 70s με τον IRA ... 9 επεισόδια ( με μια μια κοιλιά στο 6 που όμως κουμπώνει στο τέλος ). Εξαιρετική η αποτύπωση των 70σ - 80s ... 8/10

Εξαιρετικό και το ομώνυμο βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#879882 Έχω ξεκινήσει τη σειρά Gentlemen στο Netflix
https://www.netflix.com/gr-en/title/81437051
Καλογυρισμένη και χωρίς να έχει κάνει ακόμα κοιλιά (προς τα τέλη του 1ου κύκλου είμαι)

bonus :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Έχω ξεκινήσει τη σειρά Gentlemen στο Netflix
Καλογυρισμένη και χωρίς να έχει κάνει ακόμα κοιλιά (προς τα τέλη του 1ου κύκλου είμαι)

Εικόνα
Είναι λίγο περίεργη αλλά καλή. Βοηθάει αν είσαι στο σωστό mood και σου αρέσει το στυλ που δυσκολεύομαι να περιγράψω αλλά μαύρο χιούμορ είναι σίγουρα.
Ο πρωταγωνιστής είναι Έλληνικής καταγωγής νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
sknipper έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Έχω ξεκινήσει τη σειρά Gentlemen στο Netflix

Εικόνα
Είναι λίγο περίεργη αλλά καλή. Βοηθάει αν είσαι στο σωστό mood και σου αρέσει το στυλ που δυσκολεύομαι να περιγράψω αλλά μαύρο χιούμορ είναι σίγουρα.
Ο πρωταγωνιστής είναι Έλληνικής καταγωγής νομίζω.

Άβαταρ μέλους
By bibendum
JarnoT έγραψε:
St.Devote έγραψε:Εικόνα

Εξαιρετικό και το ομώνυμο βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά.

Όπου η Ντολορς παντρεύτηκε με τον Stephen Rea διαβάζω.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
bibendum έγραψε:Και το the bear είναι ωραίο στο Disney +

Δείχνει αρκετά την παράνοια του χώρου εστίασης.
σκρόλαρα λίγο παραπάνω και το είδα.
δε σε 'σφιγγε το μέσα σου όταν το έβλεπες;
οκ feature το κομπρεσέρ άγχους αλλά συχνά ασταμάτητο και ήταν μονότονο εκτός από βαρύ.
απροπό ωραία αστικά πλάνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
egobrain έγραψε:
bibendum έγραψε:Και το the bear είναι ωραίο στο Disney +

Δείχνει αρκετά την παράνοια του χώρου εστίασης.
σκρόλαρα λίγο παραπάνω και το είδα.
δε σε 'σφιγγε το μέσα σου όταν το έβλεπες;
οκ feature το κομπρεσέρ άγχους αλλά συχνά ασταμάτητο και ήταν μονότονο εκτός από βαρύ.
απροπό ωραία αστικά πλάνα

Με κούραζαν λίγο τα ψυχωτικά του παρελθόντος η αλήθεια είναι.