dimviii έγραψε:γιατι δεν στελνεις τον πεθερο? ο Γκεακος πιο μαγκας ειναι?
Πέθανε από καρκίνο πριν 6 χρονια.
< >
dimviii έγραψε:γιατι δεν στελνεις τον πεθερο? ο Γκεακος πιο μαγκας ειναι?
Nikos! έγραψε:. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνω δυο φορές το μήναστο άθλιο και βρώμικο λεβητοστάσιο για αυτή τη δουλειά.
spoky έγραψε:Nikos! έγραψε:
Κάτι σχετικό με αυτό που ρωτησα έχεις να πεις?
δεχεσαι δε δέχεσαι, εσύ είπες οτι εν ολιγοι σιχαίνεσαι και δεν πας. Το μονο που μπορούσα να υποθέσω ειναι οτι μιλάμε περι βόθρου.
Οι φωτογραφιες βεβαια που έβαλες, δεν μαρτυρουν καθολου την εικόνα που άφησες να εννοηθεί! Δεν έχει τίποτα συνταρακτικό. Πιάσε καθαριστό! Πάτα και ένα χέρι χρώμα να σου φανεί καλυτερο. Βάλε και κάνα φάρμακο για τα έρποντα οπως θα βαζες και στο σπίτι σου.
Εγω δεν πρόκειται να ερθω να το καθαρισω. Σπιτι σου ειναι, την δικη σου αγαπη για την καθαριοτητα μαρτυρα. Εμένα τα αντιστοιχα λεβητοστάσια ειναι χειρουργία γιατι φροντίζω να ειναι ετσι.
mjacob έγραψε:Καταρχήν ο τρόπος που μετράς είναι λάθος. Δεν είναι αναλογία συνολικών ωρών / επιμέρους. Υπάρχουν ζητήματα θερμίδων -τι σώματα έχει ο καθένας και τι απώλειες έχει ο καθένας-, υπάρχει ζήτημα παγίου -ένα ±30% κατανέμεται σε όλους ανεξαρτήτως ωρών αλλά βάσει συμμετοχής στα κοινόχρηστα ας πούμε-.
Προφανώς και είναι τελείως λάθος να υπάρχουν 2 ηλεκτροβάνες για 3 διαμερίσματα (μήπως είναι κάπου αλλού η τρίτη;)
Τώρα, hi-tech συστήματα υπάρχουν πολλά. Από ασύρματους ωρομετρητές, μέχρι το πιο σωστό ψηφιακούς θερμιδομετρητές.
Συστήματα που κουμπώνουν κοντά στο λέβητα, και άλλα που κουμπώνουν στα σώματα.
Πρέπει να ψαχτείς με εγκαταστάτες, και σίγουρα πρέπει να σας κάνει κάποιος μελέτη για την κατανομή θέρμανσης.
Nikos! έγραψε:
Κάτι σχετικό με αυτό που ρωτησα έχεις να πεις?
Nikos! έγραψε:
Ντιμακο, grow up.
Nikos! έγραψε:Επειδή δεν έχω ιδέα, μπορείς να προτείνεις κάποιον?
Nikos! έγραψε:Εγω φροντίζω το σπίτι και τον κήπο μου να λάμπει που παιζουν τα παιδιά μου και δεν ασχολούμαι με το λεβητοστασιο
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]