elvet έγραψε:saxon_747 έγραψε:Αυτό είναι "μπιφτεκι"???
...>.
+1 Τα είπε ο rocksta νωρίτερα "Καλά ρε συ, δεν ξέρεις ότι το αθηναϊκό "μπιφτέκι" καλύπτει τα πάντα που φτιάχνονται με κιμά;![]()
,"
κακοηθειες
εχουμε και εδω κατω σουτζουκακια.
elvet έγραψε:saxon_747 έγραψε:Αυτό είναι "μπιφτεκι"???
...>.
+1 Τα είπε ο rocksta νωρίτερα "Καλά ρε συ, δεν ξέρεις ότι το αθηναϊκό "μπιφτέκι" καλύπτει τα πάντα που φτιάχνονται με κιμά;![]()
,"
dimviii έγραψε:elvet έγραψε:saxon_747 έγραψε:Αυτό είναι "μπιφτεκι"???
...>.
,"
κακοηθειες![]()
kyr80 έγραψε:Βασικά φαγητό για ανθρώπους λέγεται αυτό....

Pitt έγραψε:dimviii έγραψε:elvet έγραψε:saxon_747 έγραψε:Αυτό είναι "μπιφτεκι"???
...>.
,"
κακοηθειες![]()
Τότε γιατί τα λέτε "μπιφτέκια"...

kyr80 έγραψε:Και για να καταλάβω....
Ήρθε ο ΔημήτρηςΠ στη Θεσσαλονίκη... Πήγε στα 3 γουρουνάκια.... Το περιέγραψε μέτριο... Και έχει περιγράψει με καλά λόγια, αυτό που έβαλε ο γκεάκος φωτογραφίες;;;;;;
Θα μας τρελάνετε;;;;
Για τιμωρία... Δυο σάντουιτς με γύρο και απ'όλα... Και μετά μπουγάτσα με τυρί![]()
otso έγραψε:kyr80 έγραψε:Και για να καταλάβω....<br abp="763">Ήρθε ο ΔημήτρηςΠ στη Θεσσαλονίκη... Πήγε στα 3 γουρουνάκια.... Το περιέγραψε μέτριο... Και έχει περιγράψει με καλά λόγια, αυτό που έβαλε ο γκεάκος φωτογραφίες;;;;;;<br abp="764">Θα μας τρελάνετε;;;;<br abp="765">Για τιμωρία... Δυο σάντουιτς με γύρο και απ'όλα... Και μετά μπουγάτσα με τυρί<br abp="766"><br abp="767">πρωτη φορα εφαγα μπουγατσα με τυρι στο χωριο σου το 94 , μονο ενα μαγαζι πρεπει να ηταν που σερβιριζε μονο μπουγατσα αλμυρη η γλυκεια τοτε. δεν ξερω αν ειχες γεννηθει τοτε βεβαια.![]()
giannik1977 έγραψε:Τι αλοιφη ρε![]()
![]()
Να φαμε ειπαμε , δεν μας ποναει η μεση![]()

. Αλοιφη για να γλυστραει βαλτε αλλου οι Βόρειοι.
otso έγραψε:επειδη εγω ειμαι σε συγχυση και ολο τα μπερδευω , και δεν ειμαι ουτε σαλλονικιος ουτε γκαγκαρος και ολο τα μπερδευω θα ηθελα αν ειναι δυνατον ενα λεξικο με ερμηνεια τι εννοουν οι βορειοι και οι νοτιοι , ειδικα γυρω απο τα σουβλακια τυροπιτες σαντουιτς κτλ. αν καποιος καποτε εχει χρονο και κεφι.
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]