Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elvet έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Αυτό είναι "μπιφτεκι"???

...>.

+1 Τα είπε ο rocksta νωρίτερα "Καλά ρε συ, δεν ξέρεις ότι το αθηναϊκό "μπιφτέκι" καλύπτει τα πάντα που φτιάχνονται με κιμά; :lipsealed: :lol:,"

κακοηθειες :x
εχουμε και εδω κατω σουτζουκακια. :protest:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimviii έγραψε:
elvet έγραψε:

...>.

+1 Τα είπε ο rocksta νωρίτερα "Καλά ρε συ, δεν ξέρεις ότι το αθηναϊκό "μπιφτέκι" καλύπτει τα πάντα που φτιάχνονται με κιμά; :lipsealed: :lol:,"

Τότε γιατί τα λέτε "μπιφτέκια"... :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#207598 Και για να καταλάβω....
Ήρθε ο ΔημήτρηςΠ στη Θεσσαλονίκη... Πήγε στα 3 γουρουνάκια.... Το περιέγραψε μέτριο... Και έχει περιγράψει με καλά λόγια, αυτό που έβαλε ο γκεάκος φωτογραφίες;;;;;;
Θα μας τρελάνετε;;;;
Για τιμωρία... Δυο σάντουιτς με γύρο και απ'όλα... Και μετά μπουγάτσα με τυρί :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Pitt έγραψε:
dimviii έγραψε:
elvet έγραψε:

...>.

Τότε γιατί τα λέτε "μπιφτέκια"... :lol:

γιατι ειναι πιο μεγαλα απο σουτζουκακια :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#207604 Ναι, και για αλοιφή, βάλε στο ένα πάπρικα και στο άλλο ουγγαρέζα :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
kyr80 έγραψε:Και για να καταλάβω....
Ήρθε ο ΔημήτρηςΠ στη Θεσσαλονίκη... Πήγε στα 3 γουρουνάκια.... Το περιέγραψε μέτριο... Και έχει περιγράψει με καλά λόγια, αυτό που έβαλε ο γκεάκος φωτογραφίες;;;;;;
Θα μας τρελάνετε;;;;
Για τιμωρία... Δυο σάντουιτς με γύρο και απ'όλα... Και μετά μπουγάτσα με τυρί :lol: :lol:

πρωτη φορα εφαγα μπουγατσα με τυρι στο χωριο σου το 94 , μονο ενα μαγαζι πρεπει να ηταν που σερβιριζε μονο μπουγατσα αλμυρη η γλυκεια τοτε. δεν ξερω αν ειχες γεννηθει τοτε βεβαια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#207610 το 94 στο χωριό μου τρώγαμε μπουγάτσα με τυρί και κρύο γιοκο τσοκο στις 7 το πρωί με μείον 10 και δεν μας έπιανε κόψιμο ...

< >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
otso έγραψε:
kyr80 έγραψε:Και για να καταλάβω....<br abp="763">Ήρθε ο ΔημήτρηςΠ στη Θεσσαλονίκη... Πήγε στα 3 γουρουνάκια.... Το περιέγραψε μέτριο... Και έχει περιγράψει με καλά λόγια, αυτό που έβαλε ο γκεάκος φωτογραφίες;;;;;;<br abp="764">Θα μας τρελάνετε;;;;<br abp="765">Για τιμωρία... Δυο σάντουιτς με γύρο και απ'όλα... Και μετά μπουγάτσα με τυρί :lol: :lol:
<br abp="766"><br abp="767">πρωτη φορα εφαγα μπουγατσα με τυρι στο χωριο σου το 94 , μονο ενα μαγαζι πρεπει να ηταν που σερβιριζε μονο μπουγατσα αλμυρη η γλυκεια τοτε. δεν ξερω αν ειχες γεννηθει τοτε βεβαια.

2 είχε τότε. Τον κοκκινοτρίχη και ένα στα φανάρια. Λύκειο ήμουν.
giannik1977 έγραψε:Τι αλοιφη ρε :s_shout :s_shout
Να φαμε ειπαμε , δεν μας ποναει η μεση :s_tongue :s_tongue

Για να γλιστράει... :lol:
Τελικά τον Αθ. Διάκο τον σούβλισαν ή τον καλαμάκωσαν; :tomato:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#207614 Που ειναι το προβλημα στο φαγητο που τρωει ο Γκεακος αυτη τη στιγμη, για να ξερουμε?

Που ειναι το προβλημα στο οτι οποιος σερβιρει ΑΛΜΥΡΟ φαγητο πνιγμενο στη σως θα επρεπε να τουφεκιστει? :rtfm:

Μπιφτεκι καλειται το πλακουτσωτο κιμαδοειδες που ψηνεται στη ΣΧΑΡΑ (συνηθως) ανεξαρτητως σχηματος.

Το φαγητο δεν χρειαζεται βαζελινη για να κατεβει (οταν ειναι βρώσιμο) :rtfm: . Αλοιφη για να γλυστραει βαλτε αλλου οι Βόρειοι.
Άβαταρ μέλους
By otso
#207616 επειδη εγω ειμαι σε συγχυση και ολο τα μπερδευω , και δεν ειμαι ουτε σαλλονικιος ουτε γκαγκαρος και ολο τα μπερδευω θα ηθελα αν ειναι δυνατον ενα λεξικο με ερμηνεια τι εννοουν οι βορειοι και οι νοτιοι , ειδικα γυρω απο τα σουβλακια τυροπιτες σαντουιτς κτλ. αν καποιος καποτε εχει χρονο και κεφι.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
otso έγραψε:επειδη εγω ειμαι σε συγχυση και ολο τα μπερδευω , και δεν ειμαι ουτε σαλλονικιος ουτε γκαγκαρος και ολο τα μπερδευω θα ηθελα αν ειναι δυνατον ενα λεξικο με ερμηνεια τι εννοουν οι βορειοι και οι νοτιοι , ειδικα γυρω απο τα σουβλακια τυροπιτες σαντουιτς κτλ. αν καποιος καποτε εχει χρονο και κεφι.

δες στο 4tf το "καλαμακι ή σουβλακι" να παρεις μια γευση.

Σε γενικες γραμμες, οι μεν πιστευουν οτι οι δε "δεν ξερουνε να τρωνε ρεεεεε", κλασικο τοπικιστικο συνδρομο.