Πολυ αιχμηρα! Το 8άρι που εβαλα, ηταν αχρησιμοποιητο και ετοιμοπολεμο
Το καρφακι μπροστα τους εκανε τη δουλεια πολυ πιο ευκολη για να μη φυγει περα-δωθε η μυτη αλλα και για το αρχικο ανοιγμα!
Βουτυρο, τι να λεμε
Jason πες της δικιας σου, ο,τι χρειαστει για το λαπτοπ και τη βαση, εδω ειμαι!!
(coupeas mode
)Περα απο την πλακα, η βαση οπως ειπα, ΓΑΝΤΙ! Αψογη, ελαφρια και για το κοστος της, ανετα θα επαιρνα μια 2η να δοκιμασω μια πατεντα που εχω κατα νου.
Αεροθαλαμος απο κατω, με εναν ανεμιστηρα και τρυπες, αποκλειστικα στα σημεια που εχει γριλιες το λαπτοπ! Θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο, αφου δεν υπαρχουν στροβιλισμοι με αποτελεσμα να παγιδευεται ο αερας και να κανεις μια τρυπα στο νερο!

Ο ανεμιστηρας, 12άρης απο παλιο τροφοδοτικο... σπρωχνει αερα φυσικα. Τοποθετητηθηκε, ωστε οι λεπιδες του να κοιτουν την πισω κεντρικη γριλια του λαπτοπ. Αλλιως απλα θα εσπρωχνε αερα γυρω της δημιουργωντας dead spot σε εκεινο ακριβως το σημειο χωρις κανενα οφελος!
Τι εννοεις δεν εχει μεγαλα κενα για να φευγει ο αερας;
Το λαπτοπ ειναι Toshiba L870-160 (i5, 7670m, 6Gb RAM)
Τριδεντ: Με προκαλεις να δοκιμασω με τη λαμαρινα... 12μιση το μεσημερι Κυριακη.
Γειτονα αν σε ειχα ... θα καταπινες lexotanil
Σκαπτικό δράπανο με καλέμι

Φανταστικό εργαλείο για 50€! Αν σας ενδιαφέρει, σπεύσατε...
ΥΓ. Για να προλάβω επικρίσεις, δεν το αγόρασα για επαγγελματική χρήση
Morx έγραψε:Τριδεντ: Με προκαλεις να δοκιμασω με τη λαμαρινα... 12μιση το μεσημερι Κυριακη.
Γειτονα αν σε ειχα ... θα καταπινες lexotanil
Αν με ειχες γειτονα θα με ρωτουσες και θα σε κατευθυνα σωστα, πριν καν σκεφτεις τη λαμαρινα... δε θα χρειαζοταν να τρυπησεις τιποτα.
Εναλλακτικα θα σου εδινα να τρυπησεις αυτο:
Α. Συντήρηση ξύλινων πατζουριών, περασμένα με διάφανο βερνίκι που έχουν αρχίσει φεύγουν στρώσεις πλέον
- ξύσιμο με σπάτουλα + πατόχαρτο 80
- καθάρισμα σκόνης με βρεγμένο πανί
- χρειάζονται διάφανο αστάρι;
- εφαρμογή νέου διάφανου βερνικιού με πινέλο. Φαντάζομαι θέλει 2-3 "χέρια" σε σταυρωτό μοτίβο; Καμιά πρόταση για συγκεκριμένη μάρκα ή τύπο βερνικιού; Πρέπει να είναι "θαλάσσης";
Β. Βάψιμο ξύλινων επίπλων που ήδη ήταν βαμμένα
- ξύσιμο παλιού χρώματος + γυαλόχαρτο 60/80/120 με τη σειρά
- καθάρισμα σκόνης με βρεγμένο πανί
- χρειάζονται αστάρι;
- εφαρμογή νέου χρώματος με πινέλο
- χρειάζονται βερνίκι;
Γ. Βαφή εξωτερικών μετάλλων (προστατευτικά παραθύρων) που είναι μισοσκουριασμένα πλέον
- ξύσιμο παλιού χρώματος με συρματόβουρτσα
- χρειάζεται κάποιο (αντισκωριακό) υπόστρωμα;
- εφαρμογή λαδομπογιάς με πινέλο
ακου λαμαρινα 5ΜΜ τετοιες βαζουν στα αντιτορπιλικα
Ερωτήματα:
1. Ξέρω γενικά τι σημαίνει πιστοποίηση στεγανότητας IP44, το ερώτημά μου είναι αν στην πράξη είναι επαρκής για προστασία του φωτιστικού από έντονη βροχόπτωση. Εάν όχι, υπάρχουν φωτιστικά με υψηλότερη πιστοποίηση στεγανότητας;
2. Να προτιμήσω μεταλλικό ή πλαστικό φωτιστικό; Το πλαστικό δέχεται λάμπες χαμηλότερης ονομαστικής ισχύος (~40W), αλλά τώρα με τις λάμπες οικονομίας αυτό δεν είναι πρόβλημα, δεν πρόκειται να βάλω λάμπα πάνω από 18-20W. Το μεταλλικό ίσως σκουριάζει (αν και τώρα βλέπω είναι αλουμινίου...)...από την άλλη και το πλαστικό χαλάει με τα χρόνια στον ήλιο. Καμιά γνώμη;
ArrowsFA1 έγραψε:Θέλω να βάλω μερικά φωτιστικά εξωτερικού χώρου, τύπου χελώνας, σαν κι αυτά. Κάποια θα βρίσκονται κάτω από πλάκα μπαλκονιού, κάποια όμως θα είναι πλήρως εκτεθειμένα στον καιρό.
Ερωτήματα:
1. Ξέρω γενικά τι σημαίνει πιστοποίηση στεγανότητας IP44, το ερώτημά μου είναι αν στην πράξη είναι επαρκής για προστασία του φωτιστικού από έντονη βροχόπτωση. Εάν όχι, υπάρχουν φωτιστικά με υψηλότερη πιστοποίηση στεγανότητας;
2. Να προτιμήσω μεταλλικό ή πλαστικό φωτιστικό; Το πλαστικό δέχεται λάμπες χαμηλότερης ονομαστικής ισχύος (~40W), αλλά τώρα με τις λάμπες οικονομίας αυτό δεν είναι πρόβλημα, δεν πρόκειται να βάλω λάμπα πάνω από 18-20W. Το μεταλλικό ίσως σκουριάζει (αν και τώρα βλέπω είναι αλουμινίου...)...από την άλλη και το πλαστικό χαλάει με τα χρόνια στον ήλιο. Καμιά γνώμη;
Εγω θα τα εβαζα.
Τωρα αν θες κατι περισσοτερο στεγανο με αντοχη στο χρονο να υπολογιζεις. Παραπανω στη τιμη, πχ χ10 συντελεστη...γιατι σε φτηνο και Κινα μερια, ποιοτητα σεν θα βρεις.
Σύνολο θέλω 12 κομμάτια οπότε η διαφορά δεν είναι τρομακτική, θα το σκεφτώ.
http://www.ergo-tel.gr/product_info.php ... s_id=27314
j.marr έγραψε:Θα έλεγα να πάρεις κάτι με μεγαλύτερη στεγανότητα απο ip44.
[

Υποτίθεται το 45 τον καλύπτει
Sent via mobile
Και βαλ' τα σε ξεχωριστή γραμμή στον πίνακα.