Δεν με απασχολεί η αυτονομία και η ταχύτητα, όσο να βγαίνει η ανηφόρα (βάρος 70 κιλά).
Δεν με απασχολεί η αυτονομία και η ταχύτητα, όσο να βγαίνει η ανηφόρα (βάρος 70 κιλά).
nomarxis έγραψε:Ποια Watt θα προτείνατε σε ηλεκτρικό πατίνι για μία απόσταση 3.5 χιλιομέτρων την μέρα, όλο ίσιωμα και μία μικρή ανηφόρα περίπου 300 μέτρα...Για αυτό που λες οι ροπές σε νοιάζουν πιο πολύ. Αν και για μόνο 70 κιλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
nomarxis έγραψε:Ποια Watt θα προτείνατε σε ηλεκτρικό πατίνι για μία απόσταση 3.5 χιλιομέτρων την μέρα, όλο ίσιωμα και μία μικρή ανηφόρα περίπου 300 μέτρα...Τώρα που το ξανακοιτάω αν μιλάμε για 1,75χλμ 2 φορές τη μέρα απλά πας με τα πόδια, 20 λεπτά ανά διαδρομή. Δωρεάν για πάντα. Δεν χρειάζεσαι επιπλέον φορτιστές ή επιπλέον σχεδίαση φόρτισης, δεν θέλεις επιπλέον χώρο αποθήκευσης και κάνεις και καλό στην υγεία σου. Με βάρος 70 κιλά αν δεν έχεις σοβαρά θέματα υγείας είμαι σίγουρος ότι τη βγάζεις την ανηφόρα.
sknipper έγραψε:nomarxis έγραψε:Ποια Watt θα προτείνατε σε ηλεκτρικό πατίνι για μία απόσταση 3.5 χιλιομέτρων την μέρα, όλο ίσιωμα και μία μικρή ανηφόρα περίπου 300 μέτρα...Τώρα που το ξανακοιτάω αν μιλάμε για 1,75χλμ 2 φορές τη μέρα απλά πας με τα πόδια, 20 λεπτά ανά διαδρομή. Δωρεάν για πάντα. Δεν χρειάζεσαι επιπλέον φορτιστές ή επιπλέον σχεδίαση φόρτισης, δεν θέλεις επιπλέον χώρο αποθήκευσης και κάνεις και καλό στην υγεία σου. Με βάρος 70 κιλά αν δεν έχεις σοβαρά θέματα υγείας είμαι σίγουρος ότι τη βγάζεις την ανηφόρα.
Χρήστος Λάππας έγραψε:...Επίσης, να έχεις υπόψη ότι για τα αυτοκίνητα τα scooter είναι αόρατα. Σε κοιτούν και δεν σε βλέπουν.Αυτό με φοβίζει πιο πολύ, τα ατυχήματα με ηλεκτρικά σκουτεράκια είναι πολύ συχνά. Και δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα αλλά και το ότι οι σκουτεράδες ξεθαρρεύουν και κάνουν βλακείες καθώς και το ότι η οδική συμπεριφορά τους είναι κακή ενώ οι σκουτεράδες τα οδηγάνε με λάθος ζύγισμα. Γενικά αυτά λειτουργούν ωραία σε μεγάλους χώρους με λείο πάτωμα. Λόγω μικρών ελαστικών το πράμα χαλάει πολύ σε πραγματικές συνθήκες και δεν εννοώ την άνεση αλλά την ευκολία γλυστρήματος, τουμπαρίσματος και το κακό φρενάρισμα. Ναι να πάρεις ένα σκουτεράκι, όχι βέβαια αυτά στο βίντεο που κοστίζουν χιλιάδες και πάνε με 100+χλμ/ώ αλλά θέλει σεβασμό και εγκράτεια. Και φώτα όσα βάζει ο Λάππας κι ακόμα παραπάνω.

g8777 έγραψε:Κοίτα, θα είμαι ειλικρινής.Είχα το ίδιο πρόβλημα. Το έλυσα με λίγο Hawk Tuah.
Στην αρχή μου φάνηκε αδύνατο να προχωρήσω , αλλά άλειψα περιμετρικά την τρύπα με βαζελίνη μέχρι να μαλακώσει και τελικά ήταν εύκολο. Το κόλπο είναι να πετύχειςτην σωστή ποσότητα, να μην χαλαρώσει πάρα πολύ .
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εννοείς κάτι τέτοιο; .......Και αυτή περιλαμβάνεται επειδή έχει βαθύ αυλάκι στη μέση είναι σαν να έχει τρύπα. Βέβαια δεν μιλάω για τέτοιας κατηγορίας τιμής. Και δε λέω η σέλλα που έχει από τη μαμά του δεν είναι κακή (Prologo κάτι), και ξέρω ότι τις περισσότερες φορές τη μεγαλύτερη διαφορά κάνει η ρύθμιση της σέλλας πάνω κάτω, εμπρός πίσω, κλίση παρά η ίδια η σέλλα κάτι που έχω διαπιστώσει και στην πράξη, αλλά αναρωτιάμαι αν αυτές με την τρύπα κάνουν διαφορά. Για να έχου τόση επιτυχία δε μπορεί κάτι θα κάνουν, αν και όχι για όλους, απλά έλεγα να συλλέξω εμπειρίες. Πώς σου φάνηκε όταν την πρωτοφόρεσες και αφού τη ρύθμισες. Μαλακιά σκληρή, γλυστερή, μοιράζει την πίεση σε μεγαλύτερο μέρος, βρίσκει στα μπούτια (εσύ είσα λεπτός δεν έχεις τέτοιο θέμα), άνετη σε μεγάλες διαδρομές κλπ.
Όταν την αγόρασα υποτίθεται ότι ήταν η πιο άνετη κουρσάτη σέλα στον κόσμο, 3d printed κλπ κλπ. Έχω βάλει περίπου 8000 χιλιόμετρα και είναι καλή, αλλά όχι όσο περιμενα δεδομένης της τιμής της.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]