Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Asimov έγραψε:Όσο απομακρυνόμαστε εννοείς

:s_laughat

Red Garland έγραψε:Νέα ανακάλυψη Μαρκο,
ο άξονας των χ ξεκινάει από το πιο πρόσφατο έτος και πάει στο πιο παλιό.

:tomato: :vava: :tomato: :vava:

Ούτε που το πρόσεξα... :lol: :lol:

Πρέπει να προσέχουμε και τα βασικά με τα ΑΡΔάκια που έχουμε μπλέξει στη γ@μω-χώρα μου μέσα... :s_shout

Αυτό ακριβώς είμαστε, με ολίγη από μπανανία.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είναι καθόλου αστείο. Γιατί πάρα πολύς κόσμος το καταπίνει αμάσητο.
Παλιά τους τέχνη κόσκινο...

Η αθλιότητα είναι ανίκητη αγαπητέ HF, ή, προσωπικά έχω πάψει να ελπίζω σε κάτι καλύτερο...

Αντίθετα, αναμένω ένα διαρκή ξεπεσμό...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#811400 Μα κι εγώ στην αρχή δεν το πρόσεξα. Και απλώς σκέφτηκα πως απλώς μαγείρεψαν τα στοιχεία όπως το συνηθίζουν.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#811415 Είναι εξάλλου και όλες οι δημοσκοπήσεις ακριβέστατες... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
markvag έγραψε:Είναι εξάλλου και όλες οι δημοσκοπήσεις ακριβέστατες...
Δεν τις προσέχω γιατί ξέρω ότι μαιμουδιαζουν τα πάντα...αλλά αφού σας παραξένεψε που έβαλαν ανάποδα τον αξωνα των Χ!!! δεν κατάλαβα το κέρδος αφού τα νούμερα είναι σχεδόν τα ίδια δύο χρόνια τώρα...
Τα είδαμε και τα χαΐρια του οταν κυβέρνησε.

.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
224v έγραψε:
Δεν τις προσέχω γιατί ξέρω ότι μαιμουδιαζουν τα πάντα...αλλά αφού σας παραξένεψε που έβαλαν ανάποδα τον αξωνα των Χ!!! δεν κατάλαβα το κέρδος αφού τα νούμερα είναι σχεδόν τα ίδια δύο χρόνια τώρα...

.

Δε γράφουμε τέτοια εδώ :x
Τώρα θα έρθουν οι Ερυθραίες Ταξιαρχίες να σε τα πουν ένα χεράκι :s_thumbsup

Προσέχουμε τέτοια λάθη όπως , καλή ώρα ->

Εικόνα

Εικόνα

https://www.iefimerida.gr/politiki/dimo ... e-nd-edres

Ειδικά αυτό

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Serf
224v έγραψε:

.

Σοβαρά; Σχεδόν ίδια τα νούμερα; Δηλαδή δεν φαίνεται σα να πήγε από το 42,9% στο 50,9%;;; :dizzy:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Serf έγραψε:
Σοβαρά; Σχεδόν ίδια τα νούμερα; Δηλαδή δεν φαίνεται σα να πήγε από το 42,9% στο 50,9%;;; :dizzy:

Εδώ δεν ενοχλεί η καταφανής προσπάθεια εξαπάτησης του κοινού με τον άξονα ανάποδα... :lol: :lol:

Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοια...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#811485 Σε όλα τα κανάλια έχουν βγει σφουγγαρίστρες και ξεπλένουν. Τέτοια κατάντια ούτε στη χούντα δεν είχαμε...

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Serf έγραψε:
224v έγραψε:

.

Εικόνα
Δηλαδή τα νούμερα του τσιπρα δεν τα σχολιάζετε!!! Αντικειμενικά όλα!
Δεν με ενδιαφέρει η πορεία της ΝΔ ή φθορά είναι λογική. Εσάς προφανώς σας ενδιαφέρει... λογικό και αυτό..

.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#811501 Του Τσίπρα η διαφορά είναι στο 1% πάνω ή κάτω, ανάλογα την αύξουσα/φθίνουσα προσέγγιση του άξονα Χ. Καμία ψευδής εντύπωση δε δημιουργείται... Του Μητσοτάκη η διαφορά είναι στο 8% πάνω ή κάτω... Πολλές ψευδείς εντυπώσεις μπορούν να δημιουργηθούν.

Πολυτεχνίτης άνθρωπος, καταλαβαίνεις ότι αλλαγή 8% στο 50% ισούται με 16% προσαρμογή, ενώ αλλαγή 1% στο 25% ισούται με προσαρμογή 4%...