Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
224v έγραψε:Τελικά η κόρη αγόρασε χθες βράδυ από Κοτσωβολο το CANDY ... ... Είπα ότι σαν μάρκα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά δεν έπεισα !!!!Σαν μάρκα είναι πολύ γνωστή στο χώρο, δεν νομίζω να θεωρείται κακή. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από 2 Candy που έχουμε περί τα 13 και 10 χρόνια, νομίζω 6 και 8 κιλών. Ήταν οικονομικά και πιο ρηχά από τα άλλα που για μας είχε σημασία μια και δεν μπήκαν σε πάγκο.
μετά απο μελέτη των συνδέσμων ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
οτι θελει αυτο:https://www.kotsovolos.gr/household-app ... eu#reviews
(ας όψεται η επιστρεπτέα - πρωτη φορά μετα τον Απριλιο και το 800αρι
οι μπλοκακηδες πηραν "κατι" περαν του μακρυτερου... )Καλες κριτικές διαβαζω, ειναι και λιγο η λογικη οτι δεν υπαρχει δε χαλαει, ( λες και υπηρχαν για παραπανω αλλα λέμε) , ιδωμεν
οπου με το 30αρι της δωροεπιταγης θα παρουμε ενα αεροθερμο για το μπανιο που κι αυτο τα εχει παιξει.....
Παραδοση λενε την Τριτη αρα σε 2 εργασιμες ή 3 αν βαλουμε και το σαββατο μια και η παραγγελεια δωθηκε αργα χτες παρασκευη ...

, θα σε βολεψει. Καλοδουλευτο!!!< Note >
Serf έγραψε:Εντελώς συμπτωματικά καμιά ώρα πριν διαβάσω τις δημοσιεύσεις για την Roborock ημε είχε ρωτήσει κατά πόσο έχω ακούσει για σκούπες-ρομπότ. Οπότε μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω στο skroutz σχόλια για την S5 Max, καθώς και να χαζέψω καμιά εναλλακτική. Το συμπέρασμα είναι ότι όλοι γράφουν διθύραμβους, με αποτέλεσμα πλέον να "ψηνόμαστε" πολύ.
Ερώτηση προς "γνώστες": ποια τα πλεονεκτήματα της Roborock S5 Max σε σχέση με την, π.χ., Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P White; Οκ, η Mi έχει μικρότερη αυτονομία και δε συνδέεται με την Alexa. Άρα μόνο με δικό της app; Κάτι άλλο σημαντικό;
Γενικότερα, όσοι (HF σε εσένα πέφτει ο κλήρος μάλλον) έχετε σκούπα-ρομπότ που σφουγγαρίζει, βάζετε καθαριστικό (που καταλαβαίνω δεν καλύπτεται από την εγγύηση); Αν όχι, τι κάνετε; Περιοδικά ένα σφουγγάρισμα με το χέρι;
Χθες μπήκε η παραγγελία για την Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P White. Τη Δευτέρα θα είναι στα χέρια μας. Για να δούμε, καφέ είπαμε δεν φτιάχνει. Αν, όμως, κάνει τα υπόλοιπα ικανοποιητικά, θα είναι σωτήρια
Serf έγραψε:Χθες μπήκε η παραγγελία για την Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P White. Τη Δευτέρα θα είναι στα χέρια μας. Για να δούμε, καφέ είπαμε δεν φτιάχνει. Αν, όμως, κάνει τα υπόλοιπα ικανοποιητικά, θα είναι σωτήριαΜεγειά. Όταν αποκτήσεις λίγη εμπειρία μοιράσου την.
fokion έγραψε:H Ανωτάτη Αρχή
Με γεια!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:fokion έγραψε:H Ανωτάτη Αρχή
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με γεια!
Πως με νιωθεις πως με νιωθεις!!!
Dimitris_P έγραψε:5κιλο; Ούτε τα κουβερτακια των σκυλιών δεν θα χωράει
Μεγειες!
Merci!!
5 κιλο ηταν κι αυτο που αποδημησε, 3 εχουμε μεινει πλεον στο σπιτι, οι μεγαλες άνοιξαν δικά τους σπιτικά
Για τα κουβερτακια θα τα βαζουμε στα "γρηγορα" προγραμματα ( εχει μεχρι κι ενα 20λεπτο!!! για φρεσκαρισμα)
Ο Samsung 5ετιας που έχω την άκουσε κλασικά στον περιστροφικο διακόπτη και η γυναίκα έδωσε εντολή άμεσης αντικατάστασης.
Budget μέχρι 200 άντε λίγο παραπάνω αν αξίζει λόγω features.
< >