Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#677018 Το Μιλε που εχω εχει δυο ραβδους για να σταθεροποιεις τον καδο στην μεταφορα. Ξερει καποιος ποσο μπορεις να μετακινησεις το πλυντηριο χωρις να βαλεις τις ραβδους αυτες ωστε να μην γινει καποια ζημια? Γιατι πχ πρεπει να το σπρωξω/σηκωσω λιγο στο δωματιο για 1-2 μετρα ωστε να βαλω τις ραβδους αφου δεν υπαρχει χωρος τωρα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#677019 Aν απλά το σύρεις για 2 μέτρα το κάνεις άνετα χωρίς, οι ράβδοι είναι για να μην τεντώνει τους αποσβεστήρες/ελατήρια κλπ στην μεταφορά, νταλίκες κλπ.
Άβαταρ μέλους
By sargus
#677033 Αν και αν σκεφτείς τι δυνάμεις αναπτύσσει ο κάδος όταν γυρίζει, καταλαβαίνεις ότι πολύ δύσκολα μπορεί να πάθει ζημιά κατά τη μεταφορά αν η τελευταία γίνει προσεκτικά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
224v έγραψε:Τελικά η κόρη αγόρασε χθες βράδυ από Κοτσωβολο το CANDY ... ... Είπα ότι σαν μάρκα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά δεν έπεισα !!!!
Σαν μάρκα είναι πολύ γνωστή στο χώρο, δεν νομίζω να θεωρείται κακή. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από 2 Candy που έχουμε περί τα 13 και 10 χρόνια, νομίζω 6 και 8 κιλών. Ήταν οικονομικά και πιο ρηχά από τα άλλα που για μας είχε σημασία μια και δεν μπήκαν σε πάγκο.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#677074 Haier group οπως και τα GE του dimvii πλεον. Το οποίο με βαση τα όσα μου εχουν πει άτομα που δουλεύουν στο GE Appliances ειναι μαλλον καλό.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#677134 H Ανωτάτη Αρχή :lol: μετά απο μελέτη των συνδέσμων ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ :lol: :lol: οτι θελει αυτο:

https://www.kotsovolos.gr/household-app ... eu#reviews

(ας όψεται η επιστρεπτέα - πρωτη φορά μετα τον Απριλιο και το 800αρι :( :( οι μπλοκακηδες πηραν "κατι" περαν του μακρυτερου... )

Καλες κριτικές διαβαζω, ειναι και λιγο η λογικη οτι δεν υπαρχει δε χαλαει, ( λες και υπηρχαν για παραπανω αλλα λέμε) , ιδωμεν
οπου με το 30αρι της δωροεπιταγης θα παρουμε ενα αεροθερμο για το μπανιο που κι αυτο τα εχει παιξει.....

Παραδοση λενε την Τριτη αρα σε 2 εργασιμες ή 3 αν βαλουμε και το σαββατο μια και η παραγγελεια δωθηκε αργα χτες παρασκευη ...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#677158 Πολύ τίμια αγορά για τα βασικά που χρησιμοποιούμε και εμείς πλέον. 2 άτομα στα ,,60+, θα σε βολεψει. Καλοδουλευτο!!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Serf
Serf έγραψε:Εντελώς συμπτωματικά καμιά ώρα πριν διαβάσω τις δημοσιεύσεις για την Roborock η :inlove: με είχε ρωτήσει κατά πόσο έχω ακούσει για σκούπες-ρομπότ. Οπότε μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω στο skroutz σχόλια για την S5 Max, καθώς και να χαζέψω καμιά εναλλακτική. Το συμπέρασμα είναι ότι όλοι γράφουν διθύραμβους, με αποτέλεσμα πλέον να "ψηνόμαστε" πολύ.

Ερώτηση προς "γνώστες": ποια τα πλεονεκτήματα της Roborock S5 Max σε σχέση με την, π.χ., Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P White; Οκ, η Mi έχει μικρότερη αυτονομία και δε συνδέεται με την Alexa. Άρα μόνο με δικό της app; Κάτι άλλο σημαντικό;

Γενικότερα, όσοι (HF σε εσένα πέφτει ο κλήρος μάλλον) έχετε σκούπα-ρομπότ που σφουγγαρίζει, βάζετε καθαριστικό (που καταλαβαίνω δεν καλύπτεται από την εγγύηση); Αν όχι, τι κάνετε; Περιοδικά ένα σφουγγάρισμα με το χέρι;

Χθες μπήκε η παραγγελία για την Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P White. Τη Δευτέρα θα είναι στα χέρια μας. Για να δούμε, καφέ είπαμε δεν φτιάχνει. Αν, όμως, κάνει τα υπόλοιπα ικανοποιητικά, θα είναι σωτήρια :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Serf έγραψε:Χθες μπήκε η παραγγελία για την Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P White. Τη Δευτέρα θα είναι στα χέρια μας. Για να δούμε, καφέ είπαμε δεν φτιάχνει. Αν, όμως, κάνει τα υπόλοιπα ικανοποιητικά, θα είναι σωτήρια :lol:
Μεγειά. Όταν αποκτήσεις λίγη εμπειρία μοιράσου την.
Άβαταρ μέλους
By markvag
fokion έγραψε:H Ανωτάτη Αρχή

:lol: :lol: :lol: :metalo: :metalo: :metalo:

Με γεια!
Άβαταρ μέλους
By fokion
markvag έγραψε:
fokion έγραψε:H Ανωτάτη Αρχή

:lol: :lol: :lol: :metalo: :metalo: :metalo:

Με γεια!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πως με νιωθεις πως με νιωθεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By fokion
Dimitris_P έγραψε:5κιλο; Ούτε τα κουβερτακια των σκυλιών δεν θα χωράει
Μεγειες!

Merci!!

5 κιλο ηταν κι αυτο που αποδημησε, 3 εχουμε μεινει πλεον στο σπιτι, οι μεγαλες άνοιξαν δικά τους σπιτικά

Για τα κουβερτακια θα τα βαζουμε στα "γρηγορα" προγραμματα ( εχει μεχρι κι ενα 20λεπτο!!! για φρεσκαρισμα)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#677495 Έβαλα την έξυπνη πρίζα στο πλυντήριο + στεγνωτήριο και το πλυντήριο κατανάλωσε 1KWh (σε 3.30 ώρες πρόγραμμα 50°/1200) και το στεγνωτήριο 2 (κι αυτό περίπου 2μιση-3 ώρες).
Άβαταρ μέλους
By dimik
#677515 Κανέναν φούρνο μικροκυμάτων κατά προτίμηση χωρίς το ηλιθιο περιστρεφομενο πιάτο έχουμε να προτείνουμε;

Ο Samsung 5ετιας που έχω την άκουσε κλασικά στον περιστροφικο διακόπτη και η γυναίκα έδωσε εντολή άμεσης αντικατάστασης.

Budget μέχρι 200 άντε λίγο παραπάνω αν αξίζει λόγω features.

< >