Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#100564 Dimitris άστο πήγαινε στο service.

Sent via mobile
Άβαταρ μέλους
By velissarios
#100572 Τεχνική ερώτηση που ίσως να μπορεί κάποιος να βοηθήσει,

http://www.pandawill.com/neken-n6-smartphone-2gb-32gb-50-inch-ips-fhd-screen-mtk6589t-quad-core-android-42-p83786.html?p=5

Φαίνεται καλή τιμή. Η χρήση του θα είναι περισσότερο σαν video renderer/player και λιγότερο (έως ελάχιστο) αν τηλέφωνο.
Δεν με ενδιαφέρει μπαταρία, ήχος, ή αντοχή σε χτυπήματα. Αντιθέτως με ενδιαφέρει RAM, βάρος, κάμερα και chipsets!

Έχει κανείς άποψη για MTK6589T με GPU: PowerVR SGX 544 ??

Να προτιμήσω κάποιο σαφώς ακριβότερο αλλά με GPU Mali και OpenGL 3.0 ???

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
velissarios έγραψε:Τεχνική ερώτηση που ίσως να μπορεί κάποιος να βοηθήσει,

http://www.pandawill.com/neken-n6-smartphone-2gb-32gb-50-inch-ips-fhd-screen-mtk6589t-quad-core-android-42-p83786.html?p=5

Φαίνεται καλή τιμή. Η χρήση του θα είναι περισσότερο σαν video renderer/player και λιγότερο (έως ελάχιστο) αν τηλέφωνο.
Δεν με ενδιαφέρει μπαταρία, ήχος, ή αντοχή σε χτυπήματα. Αντιθέτως με ενδιαφέρει RAM, βάρος, κάμερα και chipsets!

Έχει κανείς άποψη για MTK6589T με GPU: PowerVR SGX 544 ??

Να προτιμήσω κάποιο σαφώς ακριβότερο αλλά με GPU Mali και OpenGL 3.0 ???

:hmmm:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373042
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#100584 @velissarios, φαίνεται καλή τιμή, αλλά δεν είναι. Είναι πολύ παλιά τα 6589 ( τέτοιο έχω και εγώ). Παίζει Elephone P6000 με τον φρέσκο και άπειρα γρηγορότερο MT6732/2GB κάτω από 120$ ( geekbuying)
Ομολογώ πάντως ότι δεν κατάλαβα ακριβώς τη χρήση που περιγράφεις. Θα είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή και θα παίζει βίντεο;
Άβαταρ μέλους
By pik.
Dimitris_P έγραψε:Σήμερα το LG Mobile Support Tool μου λέει ότι η τελευταία έκδοση λογισμικού D80220H είναι ήδη εγκατεστημένη στο τηλέφωνο και δεν με αφήνει να κάνω "Σφάλμα επαναφοράς αναβάθμισης" :dizzy:
Το έβαλα τώρα σ'ένα άλλο laptop με XP και πάλι τα ίδια. Μάλιστα εκεί έχει κολλήσει μια ώρα να εναλλάσσεται στο found new hardware για LGE Android Net MTP Device και LGE Android MTP Device, μία το ένα μία το άλλο εδώ και κάτι λεπτά. Bricked :(

για ξαναβαλε τους drivers...
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#100592 Όντως φαίνεται σα να μην το εντοπίζει το USB όταν ξανανάβει έτσι όπως το γράφεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#100603 Βάζω την 30Α στο flash tool, πατάω CSE flash (δοκίμασα και Normal) και κολλάει, μία στο 82%, την άλλη στο 92% και στο 94%. Πριν κολλήσει στο κινητό κάτω αριστερά που γράφει τις πληροφορίες του τι κάνει βγάζει ένα κόκκινο ASSERT.

Έχω δοκιμάσει drivers reinstall

Να δοκιμάσω άλλη ROM προηγούμενη; Και ποια;
Άβαταρ μέλους
By velissarios
Άρης έγραψε:@velissarios, φαίνεται καλή τιμή, αλλά δεν είναι. Είναι πολύ παλιά τα 6589 ( τέτοιο έχω και εγώ). Παίζει Elephone P6000 με τον φρέσκο και άπειρα γρηγορότερο MT6732/2GB κάτω από 120$ ( geekbuying)
Ομολογώ πάντως ότι δεν κατάλαβα ακριβώς τη χρήση που περιγράφεις. Θα είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή και θα παίζει βίντεο;

Θα παίζει VR παιχνίδι σε 30λεπτα επαναλλαμβανόμενα....

καλό το Elephone P6000 αλλά δείχνει να μην έχει καλό πακέτο σε σένσορες.... (g-sensor, direction, gyro) και τους χρειάζομαι... μπορεί να έχουν κάνει λάθος, θα το ψάξω.

Το Meizo Μ1 Note γλυκοκοιτάζω (σχεδόν 60€ περισσότερα, 1/3 της τιμής :hmmm: ).... ή κανα Lenovo.... αυτοί έχουν +50 μοντέλα...

UPDATE !

Γιατι όχι ένα Ulefone Be Pro 5,5' στα 143€ ???
http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-Be-Pro-5-5--Android-Phone-2GB-16GB-IPS-HD-Screen-64-bit-4G-LTE-Smartphone-MTK6732-Quad-Core-1-5GHz-13-0MP--Dark-Blue-340268.html

έχει δοκιμάσει κανείς το geekbuying? Άρη?
Στελνει απο Κίνα ή Ισπανία? Γιατι το τελωνείο είναι ένα θέμα...
Τελευταία επεξεργασία από velissarios και 15 Απρ 2015, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#100621 G2 pwned ρε :yahoo:

Στο flash tool έβαλα 3GQCT αντί για CDMA και το πήρε και τελείωσε :metalo:
α συχτήρ με τη |λογοκρισία| :protest:

ελπίζω μόνο να μπορέσω περάσω το backup απ'τo pc suite που είχε κρατήσει χθες πριν την έναρξη της αναβάθμισης
Άβαταρ μέλους
By dimik
velissarios έγραψε:C12S στα ΟΝΕ+ :s_biggrin

To έβαλα απο χθες με .zip και clean install, πήρε πολύ τα πάνω του σε ταχύτητα αλλά η μπαταρία :thumbsdown:
Έπεσε και το TWRP και root σήμερα και περιμένω τα επόμενα Updates.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#100781 Δεν κάνει restore το LG PC Suite. Κατέβασα την νεότερη έκδοση, πατάω Restore, κάνει reboot αλλά η μπάρα στο πρόγραμμα παραμένει στο Preparing Restore Device is rebooting ενώ το τηλέφωνο είναι σε idle mode. Κάτι τέτοια κάνει η LG και :rant:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#100858 Επειδή δεν πέρναγε το restore ξαναφλάσαρα σε 20D. Αλλά έμπαινε σε boot loop mode χωρίς δυνατότητα recovery οπότε ξαναφλάσαρα σε Italy 20B (διάλεξα αυτό επειδή είναι 6TA) και πάλι μπήκε σε boot loop αλλά έκανα recovery και επανήλθε και μπόρεσα και πέρασα το restore. Δυστυχώς έχασα μερικές φωτό γιατί δεν τις είχε κρατήσει το backup αλλά οκ. Μετά έκανε μόνο του κάτι ενημερώσεις και έχει φτάσει στην 20H

Αν φλασάρω την 30 θα χάσω τα δεδομένα και τις εφαρμογές μου; Μηνύματα, ρυθμίσεις εφαρμογών κλπ; Βέβαια θα ελπίζω να μη κολλήσει σε κανά boot loop γιατί πάλι απ'την αρχή.

Επίσης υπάρχει τρόπος ν'αλλάξω τη mac address του bluetooth? Το Honda βλέπει το κινητό βάσει της mac αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί και δε μπορώ να κάνω εκ νέου σύνδεση.
Άβαταρ μέλους
By velissarios
dimik έγραψε:
velissarios έγραψε:C12S στα ΟΝΕ+ :s_biggrin

To έβαλα απο χθες με .zip και clean install, πήρε πολύ τα πάνω του σε ταχύτητα αλλά η μπαταρία :thumbsdown:
Έπεσε και το TWRP και root σήμερα και περιμένω τα επόμενα Updates.

Θα περιμένω το official OTA μπας και κάνουν και καμια διορθωτική κίνηση μέχρι τότε.

Έχει κανείς άποψη για το Lenovo Vibe X S960 φαίνεται να πληρεί τις προδιαγραφές μου και έχει λογική τιμή.
Θα πρέπει να το τσεκάρω σε κάποιο κατάστημα αν υπάρχει ή να βρω κάποιον που το έχει... γι αυτό αν το έχει/είχε κανείς θα βοηθήσει.

http://www.merimobiles.com/lenovo-vibe-x-s960-quad-core-1-5ghz-android-4-2-2-5-0-inch-ips-1920-1080-dual-camera-smartphone_p/meri7945.htm
https://www.youtube.com/watch?v=DOgY7-VHSUc