Serf έγραψε:Το συγκεκριμένο είχε 275€. Όταν μας έδειχναν σιδερενιου σκελετού με €200-240.
.
Τι βάρος έχει;
Serf έγραψε:Το συγκεκριμένο είχε 275€. Όταν μας έδειχναν σιδερενιου σκελετού με €200-240.
.
sknipper έγραψε:Ενέδωσα στις μειωμένες τιμές της μαύρης Παρασκευής και παράγγειλα διάφορα.Έχουν έρθει μέχρι τώρα:
- Μανίκια (προσφορά σε Gore) που είναι χρήσιμα όταν πχ ξεκινάς πρωί που κάνει κρύο αλλά μετά ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία και ζεσταίνεσαι. Μπατζάκια δεν χρειάζομαι, τα μπουτάκια αντέχουν στο κρύο.
- Ποδηλατικά παπούτσια προσφορά από Merida (η οποία έχει τεράστιο ποσοστό της Specialized ...Τα παλιά μου είναι πια σχεδόν 3 χρονών και καλύτερα να υπάρχει έτοιμος αντικαταστάτης προτού ξεμείνω.
- Σαμπρελίτσες TPU από την Κίνα (ελπίζω να έρθουν σε 2-3 βδομάδες) ...
- Θερμαστήρι για κερί (από αυτά που ετοιμάζουν κερί για χαλάουα, τέτοια χρησιμοποιούνε οι περισσότεροι για τις αλυσίδες,...
- Kαλή αλυσίδα Connex Wippermann 11Sx της οποίας το quick link το ανοιγοκλείνεις με το χέρι, δεν θέλει εργαλείο. ....
...
Στις 2 εβδομάδες από την επέμβαση θα δοκιμάσω φρόνιμα.
Chris έγραψε:sknipper έγραψε:Δεν έχω καταλήξει στο δοχείο στο οποίο θα λιώνω το κερί.
Εχεις δοκιμασει κουταλι της σουπας με αναπτηρα? Βολευει ειδικα αν χρειαστει να το κανεις εκτος σπιτιου
g8777 έγραψε:Εγω αλλη απορια εχω.
Δεν θα ηταν πιο αποδοτικο να λιωνεις το κερι μεσα σε ενα κουταλακι της σουπας, με αναφτηρα bic απο κατω;
saxon_747 έγραψε:Πριν ξεκινήσεις την επάλειψη με κερί, καθάρισε την αλυσίδα καλά. Προτείνω κιτρικό οξύ (πουλάνε και στα σούπερ μάρκετ) ...Καλός ο χαβαλές αλλά είναι λυπηρό να γράφετε ό,τι σας έρχετε ενώ σαφώς δεν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα σχετικά με το θέμα. Επάλειψη με το κερί από το κουταλάκι της σούπας να πάτε να κάνετε σους κάλους σας....
...ή και στους κ@@λους σας...
bill33 έγραψε:Είμαι ανάμεσα σε Trainspotting καιΚαι για τη συμμετοχή σου ισχύουν τα ίδια, διαβάστε το θέμα πρώτα αλλά η αλήθεια είναι ότι με πέθανες.
![]()
sknipper έγραψε:Καλός ο χαβαλές αλλά είναι λυπηρό να γράφετε ό,τι σας έρχετε ενώ σαφώς δεν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα σχετικά με το θέμα. Επάλειψη με το κερί από το κουταλάκι της σούπας να πάτε να κάνετε σους κάλους σας.......ή και στους κ@@λους σας...
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]