diplomat έγραψε:-Προσπαθεί να μας πείσει ότι μία πληθυσμιακή ομάδα που δέχεται καθημερινά ρατσισμό κακώς αντιδρά επειδή υπάρχουν κι άλλες ομάδες που δεν το κάνουν.
-Την στιγμή κατά την οποία γίνεται μη αποδεκτός από μέλη της κενωνίας, ΔΕΝ πρέπει να ασχολείται με το γεγονός, αλλά με το αν τα μέλη αυτά είναι ή δεν είναι ομοφοβικοί.
-Ακριβώς από κάτω μας δίνει, ευτυχώς να προσθέσω τον ορισμό του ομοφοβικού/ρατσιστή. Να ενημερωθεί η αντίστοιχη βιβλιογραφία παρακαλώ.
-Πρόληψη; Ενημέρωση; AXΡΕΙΑΣΤΑ πραγματάκια είναι αυτά βρε κουτό, αφού υπάρχει η αστυνομία όπου μπορείς να απευθυνθείς αφού υποστείς ρατσιστική βία κτλ.
-Τέλος, μας υποδεικνύει τον ΣΩΣΤΟ και ΛΑΘΟΣ τρόπο διεκδίκησης των δικαιωμάτων μιας ομάδας στην οποία δεν ανήκει, ώστε να γίνει αυτή αποδεκτή.
Ταληράκια, που θα έλεγε και ο Έντις.
Το γαμάτο είναι που γράφει "οτι ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ασχημοι" με κεφαλαία το "γεννήθηκαν". Σε αντιδιαστολή με τους γκέι που ...έγιναν στη πορεία;
+Μπόνους:
dimik έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι έχει μείνει να διεκδικήσουν, να παντρευτούν νομίζω μπορούν, να υιοθετήσουν επίσης, απ΄όσο ξέρω πινακίδες απαγορεύονται οι LGBT δεν υπάρχουν και στις προκυρήξεις δεν ζητάνε σεξουαλική κατεύθυνση.![]()
κυριολεκτικά ένα χρόνο ακριβώς μετά από αυτό:
https://www.washingtonpost.com/news/mor ... 98f76424a6
preemptive strike: επειδή προβλέπω από τώρα άσχετα σχόλια του τύπου "Μεμονωμένο περιστατικό, και στο εξωτερικό. Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα" κλπ, ως ανταπάντηση το παρακάτω (το ζουμί, για όσους βιάζονται, από το 2:10 και μετά).
Αλλά εντάξει, αφού ο dimik δεν έχει πάρει μυρωδιά να υφίστανται discrimination έως ακόμα και οι διώξεις οι γκέι, τότε discrimination δεν υπάρχει. Νόμος.-
Καλό θα ήταν λοιπόν οι πούστηδοι να πάνε να λύσουν το παλαιστινιακό ή -γιατί όχι- την ελληνική κρίση χρέους, αφού τα δικά τους προβλήματα τους τα λύσαμε ήδη.
Σε επόμενο έτος θα πάμε και στα advanced θέματα:
* Διαφορές μεταξύ gay και queer (ή γιατί δεν είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι, "ξεφωνημένες" όπως νομίζει η ελληνική κοινωνία").
* Ορατά και αόρατα εμπόδια.
*κλπ.