Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
JasonLouk έγραψε:Σοβαρή απάντηση : Ζύγιασε το σήμα στην περιοχή σου και πράξε ανάλογα. Προσωπικά θα έκλεινα παραπάνω στο καλύτερο σήμα internet γιατί απο κλήσεις θεωρώ το επίπεδο "αποδεκτό" οπουδήποτε.

Μάλλον για whatsapp με βλέπω.. Μιας και τα "προς όλους" που θέλω είναι κατά 70% σε cosmote...
Στα συν το καλύτερο internet.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#53121 Reminder 3 λεπτη χρέωση οπότε θέλεις μπόλικα λεπτά. Εγώ με τα 1000' προς όλους της cosmote είμαι πολύ άνετα και μιλάω σε αρκετά voda,σταθερά.

FFS : whatsAPP και whatsUP
Έχει γίνει και 5.5 εκ φορές λάθος εδώ μέσα :rant:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
JasonLouk έγραψε:Reminder 3 λεπτη χρέωση οπότε θέλεις μπόλικα λεπτά. Εγώ με τα 1000' προς όλους της cosmote είμαι πολύ άνετα και μιλάω σε αρκετά voda,σταθερά.

Ναι. whatsup εννοώ. whatsapp, viber κλπ δεν χρησιμοποιώ.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
JasonLouk έγραψε:Reminder 3 λεπτη χρέωση οπότε θέλεις μπόλικα λεπτά. Εγώ με τα 1000' προς όλους της cosmote είμαι πολύ άνετα και μιλάω σε αρκετά voda,σταθερά.

whatsUPαρα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
red_monster έγραψε:για 4g θέλω άλλη κάρτα sim ? :hmmm:

όχι νομίζω πρεπει να αλλαξεις τις ρυθμίσεις απο το κινητό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:Τι προτείνετε ινστρούχτορες της καρτοκινητής;

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1684

Τα παντα όλα. :superman:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Bayern7 έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Μια που είναι στην μόδα τώρα λέω να κάνω και εγώ το δικό μου από συμβόλαιο, καρτοκινητό.
Αλλά δεν ξέρω που να πάω ρε γμτ. Η wind έχει καλύτερα πακέτα, η cosmote καλύτερο σήμα (για ιντερνετ) και η :inlove: έχει voda......
Πιασ' τ' αυγό και κούρευ' το....

Θέλω περίπου 500' προς όλους, καμιά 150αρια SMS (κυρίως προς voda), και 1GB internet. Πόσο περίπου θα μου βγαίνει αυτό;
Τι προτείνετε ινστρούχτορες της καρτοκινητής;

WIND! :rtfm:

Ναι μωρέ. WIND λέω κι εγώ... Αλλα ντάξει το Internet τους στην επαρχία είναι τραγικό....

Σχετικό το επαρχία...Λουτράκι wind 3g 14mbps...

.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#53197 τα άλλα δίκτυα έχουν σήμα στο καζίνο; Στο ρωτάω γιατί δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έχουνε εγκαταστήσει σύστημα παρεμβολών ώστε οι πελάτες να μην "ενοχλούνται".
Άβαταρ μέλους
By red_monster
gakost έγραψε:τα άλλα δίκτυα έχουν σήμα στο καζίνο; Στο ρωτάω γιατί δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έχουνε εγκαταστήσει σύστημα παρεμβολών ώστε οι πελάτες να μην "ενοχλούνται".

πολλές ταινίες του bond βλέπεις... :lol: