Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#207564 Προτιμώ τις κροκέτες του σκύλου μου... :thumbsdown:
Και έχει και αναμονή;;;;;; :help:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Ηρθαν
Γιουπι
Εικόνα

< 3

Ρε σεις, γι' αυτές τις κουτσουλιές μαλώναμε και λέγαμε πως δεν βγαίνει το μαγαζί; Έχει και έξη "μπιφτέκια" η μερίδα!
Δεν είμαστε καλά! Εμείς εδώ αυτά τα λέμε δείγμα από σουτζουκάκια... :lol:

Όταν λέμε μπιφτέκι, εννοούμε τέτοιο πράγμα. :s_thumbsup

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#207573 Βασικά φαγητό για ανθρώπους λέγεται αυτό....
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
g8777 έγραψε:+1
Όχι απλα φαίνονται ελεεινές, αλλά η σχεδόν ογδονταχρονη εμπειρία μου στα ταβερνεια με έχει διδάξει οτι ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον που διαφημίζει ποσότητα, ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον που διαφημιζει τιμες, ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ απο αυτον που διαφημίζει και τα δυο.Με βαση αυτά που διάβασα και βλέπω, Γκεακο μάνα μου ελπίζω να μην τρως καμια νεφραμια απο τον Σπάικ αυτή τη στιγμή.

Eτσι, εσύ έχεις μάθει να μπουκώνεις μόνο στα καλύτερα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#207575 Έχει δοκιμάσει κανείς το ψαράδικο στη Γλυφάδα που τρως όσο θες με 13 € το άτομο; Πήγε η μητέρα μου και ενθουσιάστηκε. Λέω να το δοκιμάσω και εγώ. Στην τιμή είναι και το κρασί.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#207576 μη σηκωθώ και βγάλω φώτο τη κατσαρόλα με τον χοντρό τραχανά τώρα. Βουτιά θέλω να κάνω :inlove:

Kόψαμε την πίτα στο Μασσαλία κέντρο θεσ/νικη. Γκουρμέ μεζεδοπωλείο., Δοκίμασα τα πάντα (τζάμπα :lol: ) όλα πάνω του μέσου όρου (πλην του καβουρμά που αν όπως τον έμαθα και δοκίμασα στην Ορεστιάδα μαγειρεμένο όπως του πρέπει, δεν υπάρχει επιστροφή)

Θα ξαναεπισκεφτώ κάποια στιγμή
Άβαταρ μέλους
By elvet
saxon_747 έγραψε:Αυτό είναι "μπιφτεκι"???

...>.

+1 Τα είπε ο rocksta νωρίτερα "Καλά ρε συ, δεν ξέρεις ότι το αθηναϊκό "μπιφτέκι" καλύπτει τα πάντα που φτιάχνονται με κιμά; :lipsealed: :lol:,"
Άβαταρ μέλους
By g8777
rx8_drifter έγραψε:
g8777 έγραψε:+1
Όχι απλα φαίνονται ελεεινές, αλλά η σχεδόν ογδονταχρονη εμπειρία μου στα ταβερνεια με έχει διδάξει οτι ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον που διαφημίζει ποσότητα, ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον που διαφημιζει τιμες, ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ απο αυτον που διαφημίζει και τα δυο.Με βαση αυτά που διάβασα και βλέπω, Γκεακο μάνα μου ελπίζω να μην τρως καμια νεφραμια απο τον Σπάικ αυτή τη στιγμή.

Eτσι, εσύ έχεις μάθει να μπουκώνεις μόνο στα καλύτερα :inlove:

Είναι γνωστό ότι στα μπουκωματα θέλω μόνο τους καλυτερους. :inlove: :inlove:

Pitt εντάξει, ειπαμε να φαμε μπιφτεκι, οχι να θελουμε κλαρκ για να το σερβιρει.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
kyr80 έγραψε:Βασικά φαγητό για ανθρώπους λέγεται αυτό....
Εικόνα

Τρώς ωμό κρέας; :s_omg
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#207584 :lol:
Αυτό είναι το "πριν". Το "μετά" είναι στην επόμενη φωτογραφία.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#207587 Τον γ@μησατε τον καημενο τον Geako και ειναι κ με αντιβιωση.. :protest:

Εγω παντως του προτεινα :
Εικόνα

Αναμενουμε (ολο το petrolheads.gr) που θα παει η παρεα της φεγγαροπετρας μετα την μασα... :lol:
Λετε να ακολουθησει στριπτιζαδικο;;;; :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
kyr80 έγραψε::lol:
Αυτό είναι το "πριν". Το "μετά" είναι στην επόμενη φωτογραφία.

Με τρόμαξες ρε συ... :lol:

giannik1977 έγραψε:Αναμενουμε (ολο το petrolheads.gr) που θα παει η παρεα της φεγγαροπετρας μετα την μασα... :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimsabas έγραψε:Έχει δοκιμάσει κανείς το ψαράδικο στη Γλυφάδα που τρως όσο θες με 13 € το άτομο; Πήγε η μητέρα μου και ενθουσιάστηκε. Λέω να το δοκιμάσω και εγώ. Στην τιμή είναι και το κρασί.

μολις τελειωσουν με τα μπιφτεκια,θα πιασουν εσενα με τα 13 ευρω το ατομο.
Το συμπερασμα προβλεπω να ειναι οτι αυτα που εφαγες δεν ηταν καλαμαρακια,αλλα γαλοτσες.Γιατι απλα δεν βγαινει θαλασσινα με 13 ευρω. :lol: