Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#715503 Αν δεις στα fly zones της DJI Ήσουνα μέσα σε controlled area ? Το μισό νησί βλέπω είναι σε ένα blue bubble
Άβαταρ μέλους
By bebes
KiloMeater έγραψε:Αν δεις στα fly zones της DJI Ήσουνα μέσα σε controlled area ? Το μισό νησί βλέπω είναι σε ένα blue bubble

το santo wines όπου πραγματοποίησα την πτήση είναι ακριβώς στο οριο της μπλε περιοχής, μισο μεσα, μισό έξω.

Το ζορι μου τωρα είναι να δω αν επισκευάζεται το κινητηράκι, ή αν θα πρέπει να το αντικαταστήσω.
Θ δοκιμασω να το βγάλω να το "φυσήξω", μήπως είμαι τυχερός
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#715512 Αν είναι άμμος, λογικά με συμπιεσμένο αέρα θα μπορέσεις να καθαρίσεις το μοτέρ.
Τσέκαρε επίσης μήπως έχει στραβώσει κάποιος έλικας και για αυτό σου έπεσε το drone. Τα πρώτης γενιάς Mini εμφάνιζαν αυτό το πρόβλημα, το οποίο λύνονταν αλλάζοντας απλά όλους τους έλικες.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#715617 Τώρα που βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ, δοκίμασα να βγάλω το μοτορακι.
Όντως είχε μερικούς κόκκους άμμου
Το καθάρισα όσο μπορούσα, το μόνταρα και δοκίμασα να το πετάξω μέσα στο σπιτι.
Φαίνεται να πετάει κανονικα
Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως μπλοκάρει ενώ πετάει, αν το πάθει αυτό... πάπαλα
Μπορώ να ρίξω κάτι μέσα στο μοτοράκι;
πχ κάποιο σπρέι επαφών;
Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#715633 Εγώ μόνο συμπιεσμένο αέρα θα έριχνα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#716026 Η βάση με 3d printing και για άνωση μακαρόνι παιδικό πισίνας , σύνολικα 28γραμμαρια

Αν και βλέπω πετάει χωρίς πολύ ζόρι σκέφτομαι μήπως αφαιρέσω λίγο υλικό , κάτι ετοιματζίδικα έχουν πολύ λιγότερο

Το use case είναι για χρήση από βαρκάκι στο Ιόνιο . Το έκανα και πέρυσι με το μίνι 1 χύμα αλλα καλύτερα να έχω μια σιγουριά έτσι και γίνει κάτι για το care refreshΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#716029 Σήμερα έφτασε το πακέτο με τα Nd pol φιλτρακια της freewell
4 8 16 32 64 1000 και 2000
Και η πρώτη φωτό με το nd1000 και shutter 1sec iso 100
ΕικόναΕικόναΕικόνα

sony
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#716032 εγω εχω αυτο
Εικόνα
(προφανως μαρεσουν τα πολωτικα)

γενικα συμπεριφερονται καλα αυτα τα freewell , δεν ειχα θεμα ποτέ
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:εγω εχω αυτο
Εικόνα
(προφανως μαρεσουν τα πολωτικα)

γενικα συμπεριφερονται καλα αυτα τα freewell , δεν ειχα θεμα ποτέ
Θεωρούνται από τα τοπ μαζί με τα polar αλλά αυτά είναι ακόμα πιο ακριβα . Και τα δικά μου δεν στοίχησαν φτηνά .. 129 βέβαια είναι και 8 κομμάτια

sony
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#717646 Το σήκωσα στο φάρο της Λευκάδας με ανέμους ~28-30χαω δε κατάλαβε τίποτα Εικόνα

Low res cashed image
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#717733 Ποιος θα περίμενε πριν από λίγα χρόνια, ότι θα μπορούσες να βγάλεις μία τέτοια φωτογραφία με ένα πραγματάκι 250 γραμμαρίων που θα μπορούσε να πετάει ο καθένας... :thumbsup:

Kilo, του έχεις βάλει τελικά την βάση για προσθαλάσσωση που είχες ποστάρει νωρίτερα;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#717764 Τα φόρεσα μόνο τη μέρα που είχαμε το βαρκάκι , πέταγε καλά αλλά δε βράχηκαν τελικά. Είχα όμως εμπιστοσύνη να το αφήσω να κάνει hover μόνο του και βούτηξα και εγώ από τη βάρκα μέσα στη θάλασσα

Όλες τις άλλες μέρες πάνω από θάλασσες κτλ χύμα. Στο φάρο δεν θα γινόταν να τα φορέσω λόγω ανέμου , εδώ το ψιλό έσπρωχνε στο hover από μόνο του φαντάσου να φόραγε και τα πανιά .
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#719077 Εχτές αγόρασα ένα online course για το δίπλωμα Α1Α3 ...διάβασα λιγάκι την ύλη ..έδωσα το τεστ 40 ερωτήσεων και πέρασα με τη δεύτερη .. επίσημα από σήμερα λοιπόν και με δίπλωμα .. μένει να δηλώσω τα 2 πουλιά στην ΥΠΑ τώρα

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#719081 Προχθές εντωμεταξύ πέτυχα το πρώτο ψεκαστικό drone. Απίστευτο θηρίο, μέγεθος γύρω στα 2 μέτρα! Από ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης, μαζί με 4 μπαταρίες και μια γεννήτρια του κόστισε πάνω από 10 χιλιάρικα. Το είχε λίγες ημέρες, αλλά μέχρι στιγμής ήταν πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση, την ταχύτητα και την ευκολία του.