Ξυριζω το κεφάλι με αυτά όταν βιάζομαι και δεν προλαβαίνω να ετοιμάσω την μηχανή και ακόμα και με "μαλλι" ημερών δεν κολωνει πουθενά
< >

Y.V έγραψε:Για αφρο θα σου προτεινα το Mitchell's wool fat saving soap.
Για "μηχανη" μια Feather artist club SS
με ξυραφακι Feather artist club Super
Δεν μπουκωνει ποτε!και οταν μαθεις να την δουλευεις, κανει το τελειοτερο ξυρισμα!
Το καθε ξυραφακι δε, κραταει πανω απο 30 - 40 ξυρισματα (κανονικα και κοντρα)

manoliossss έγραψε:Ναι είναι ίδιας φιλοσοφίας.Απλα του nick είναι close comb(κλειστής χτένας) κι αυτή που πρότεινα εγώ είναι open comb(ανοιχτής χτένας). Αν θέλεις κάτι για γρήγορο ξύρισμα με μια κλειστής(που είναι πιο ήπια σε σχέση με την ανοιχτής) θα είσαι πολύ καλά!Παιρνουν ολόκληρα ξυράφια(όχι σπασμένα στην μέση όπως της φαλτσέτας) με κόστος περίπου 0,8-1€ την 5αδα και με το κάθε ξυράφι βγάζεις σίγουρα 4 ξυρίσματα χωρίς κανένα θέμα.Για μενα προσωπικά δεν έχουν καμία σχέση με τα πλαστικά και από τοτε που χρησιμοποιώ μηχανή (εγώ χρησιμοποιώ merkur 23c κλειστης χτενας ) δεν νομίζω να ξανά χρησιμοποιήσω με τίποτα τα πλαστικά.Θελει μια μικρή συνήθεια να βρεις την γωνία ξυρίσματος στην αρχή αλλά εφόσον χρησιμοποιείς φαλτσέτα δεν νομίζω να δυσκολευτείς ιδιαίτερα.Τελος όπως και η φαλτσέτα δεν θέλουν σχεδόν καθόλου πίεση.
< >
italakias έγραψε:Δεν υπαρχουν ξυραφια που ταιριαζουν με το δερμα αλλα ξυραφια που κοβουν καλα και οχι.Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Περα από το αν ποσό κοφτερό είναι ένα ξυράφι μεγάλο ρόλο παίζει και η επιδερμίδα.Ενα ξυράφι που για μενα είναι τοπ για σένα μπορεί να είναι από τα τελευταία..
Chris έγραψε:George, το ανεφερα και πιο πανω. Σε «μεγαλες αξυρισιες» οπως λες, δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρεισαι με ξυραφακια. Αγορασε τη φθηνοτερη κουρευτικη/τριμερ, παρε τα πολλα με αυτην και ξυρισου με ξυραφακι μετα. Θα ειναι σαν να ξυριζεις γενια 2-3 ημερων
< >
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]